l66 написав:Например, с 2000 года в Китае за коррупцию расстреляно 10 тысяч чиновников. И нам бы не помешало перенять опыт.
В Китаю зникла корупція?
Вона то не зникла, але думаю стала меньше. У нас як підуть розтріли то може тоже трохі меньше буде. А то люди нічого не віробляючи, не роблячі винаходів, особливо не думаючи (крім того як вкрасти в нас) живуть покращще ніж ті хто щось робить. І в фонді, люди які не засновали жодного банку, на зробивши внеску в розвиток банківської системи роблять вигляд що підіймають банки банкрути с колін. А нам тільки штрафи великі за несплату податків. А я їх не хочу платити, бо потім пігаліци якісь по 5млн долларів мають і тільки розповідають що їм важко і треба зп підняти бо красти почнуть
Поза банківською системою знаходяться готівку на суму близько 300 мільярдів гривень.
Про це повідомив виконуючий обов'язки голови Національного банку України Яків Смолій на засіданні комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності в Києві в середу, передає "Інтерфакс-Україна".
"Поза банківської системи сьогодні знаходяться готівку на суму близько 300 млрд гривень ... Частина цієї готівки забезпечує тіньову економіку", - сказав він. http://www.epravda.com.ua/news/2017/06/7/625766/
PUnder написав:Вона то не зникла, але думаю стала меньше.
ага, щазз )
Если коррупция и не исчезла, то населению всё-равно приятно, что десять тысяч коррупционеров отправились на тот свет. А населению Украины неприятно, что местные коррупционеры усмехаются над всеми, и обходятся какими-то залогами.
PUnder написав:Вона то не зникла, але думаю стала меньше.
ага, щазз )
Ну тоді китайські корупціонери мають залізні яйця
Ну тоді слід не розстрілювати, а каструвати А жінкам-корупціонерам робити пластичні операції, щоб виглядали років на 50 старіше і кілограмів на 50 товстіше. Для багатьох це буде страшніше, ніж розстріли