Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
zzzzzz написав:Если внимательно посмотреть баланс то видно что операционные затраты упали почти на 1 млрд. То есть склады с углем пустые.
по операційним затратам відображається собівартість вже виробленої продукції, а не затрати на запаси. якщо не будеш закупати вугілля - це на операційні затрати напряму не вплине.
zzzzzz написав:Если внимательно посмотреть баланс то видно что операционные затраты упали почти на 1 млрд. То есть склады с углем пустые.
по операційним затратам відображається собівартість вже виробленої продукції, а не затрати на запаси. якщо не будеш закупати вугілля - це на операційні затрати напряму не вплине.
Меньше чем в первом квартале, но лучше чем в прошлом году. Но в прошлом году было 11 копеек, а сейчас - 26. Думаю кавалерия будет корректировать цену до конца года с учётом вероятных дивидендов.
После обеда таки купил всего по немногу, а кое чего и много. Раз уж такая жара пошла, то надо поучаствовать. Хоть дивы БАВЛ и ЦЕЕН <15% по текущим, если динамика прибыли такой останется, и если их вообще выделят весной и выплатят. Это неважно. Главное ведь сама гонка. Участие. Адреналин.
trendmaker написав:После обеда таки купил всего по немногу, а кое чего и много. Раз уж такая жара пошла, то надо поучаствовать. Хоть дивы БАВЛ и ЦЕЕН <15% по текущим, если динамика прибыли такой останется, и если их вообще выделят весной и выплатят. Это неважно. Главное ведь сама гонка. Участие. Адреналин.
Гм. На годовых максимумах? А как же шорт апрельский шорт аваля от 22 копеек?
Внутри страны по-прежнему без перемен. Все уехали в отпуска, никаких экономических новостей. Разве что очередное издевательство от Фонда госимущества, которое в очередной раз заявило, что Центрэнерго будут продавать в следующем году. Этот цикл продолжается уже третий год подряд. По весне приватизацию Центрэнерго обещают осенью, а ближе к осени говорят, что приватизировать в отопительный сезон нельзя, и переносят на следующий год. Зациклились окончательно. В МВФ, наверняка, в шоке.
Да уж
Попсит Фурса. А что б МВФ отвлёкся от центра и не сильно был в шоке - к декабрю поднимут минималку. Не случайно ж оговариваются про 5000 грн. Да и изначально ж так и хотели.
zzzzzz та всім іншим : Будьте обережні, я уже отримав попередження згідно пункту
4.1. Модератор вправі виносити зауваження, попередження і здійснювати каральні санкції проти злісних порушників
за те, що дав заголовок і посилання, але не написав більше нічого, вважаючи, що заголовку достатньо challenge купуй українське, а, напевно, порушення моє в тому, що згідно п. 5.1. не розмістив
текст, що розміщений за цим посиланням, у повному обсязі
Хоча й не розумію для чого писати текст, у повному обсязі, але - такі правила. Будьте уважні та дотримуйтесь встановлених правил. ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА ФОРУМІВ на FINANCE.UA
Доречі, AVTO і DNON теж купили по непоганій ціні:
28 липня 2017 року на ПАТ "Українська біржа" відбувся аукціон з продажу активів, що обліковуються на балансі ПАТ "БАНК" ФОРУМ" та виставлених на продаж Торговцем цінними паперами ТОВ СП "Драгон Капітал" у відповідності з Рішенням Виконавчої дирекції ФГВФО №2816 та №2818 від 03.07.2017 року.
За результатами аукціону були продані акції:
• ПрАТ " Українська автомобільна корпорація " у кількості 1 200 штук загальною вартістю 108 001 грн.;
• ПАТ "ДТЕК Дніпрообленерго" у кількості 250 штук загальною вартістю 40 000 грн.
"В ході аукціону ціна на акції Укравто піднялась з 50 грн до 90 грн за акцію, ціна на акції Дніпрообленерго піднялась з 100 грн до 160 грн за акцію. - прокоментував подію Голова Правління біржі Олег Ткаченко - "За результатами аукціону ФГВФО продав акції " Дніпрообленерго" по ціні, що відповідає ринковій."
"Були цікаві, динамічні торги. Приємно було спостерігати за інтересом до акцій УкрАвто по 90 грн. Такої ціни на ринку вже давно не було." - прокоментував продаж Денис Мацуев Директор "Драгон Капітал".
За більш детальною інформацією звертайтесь в Торговельний Департамент за телефоном: (044) 495-7474
trendmaker написав:После обеда таки купил всего по немногу, а кое чего и много. Раз уж такая жара пошла, то надо поучаствовать. Хоть дивы БАВЛ и ЦЕЕН <15% по текущим, если динамика прибыли такой останется, и если их вообще выделят весной и выплатят. Это неважно. Главное ведь сама гонка. Участие. Адреналин.
Гм. На годовых максимумах? А как же шорт апрельский шорт аваля от 22 копеек?
Да какие там годовые максимумы? Аваль вырос в 5 раз - это о чем то говорит. Центр вырос в 3 раза. Жду еще в 2 раза. А вот там буду продавать. Все дешево.
Меньше чем в первом квартале, но лучше чем в прошлом году. Но в прошлом году было 11 копеек, а сейчас - 26. Думаю кавалерия будет корректировать цену до конца года с учётом вероятных дивидендов.
А кто говорит что 11 коп в прошлом году это реальная стоимость??? ЧП за первое полугодие выросло в 1,9 раз!!! Вы и вправду думаете что в этом году снова будут продавать аваль с дивдоходностью 22-24% ??? (я думаю не выше 16-18%). Так что "думайте сами, решайте сами" (с).