Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
В ПУМБ-онлайн появилась в списке карта "MC Platinum Chip PayPass Persona_UpG" со статусом "Нова/випущена". Сама по себе, я не заказывал Пока висит не активированная. Кто-то пользовался? Есть подвохи?)
alik03 написав:В ПУМБ-онлайн появилась в списке карта "MC Platinum Chip PayPass Persona_UpG" со статусом "Нова/випущена". Сама по себе, я не заказывал Пока висит не активированная. Кто-то пользовался? Есть подвохи?)
alik03 написав:В ПУМБ-онлайн появилась в списке карта "MC Platinum Chip PayPass Persona_UpG" со статусом "Нова/випущена". Сама по себе, я не заказывал Пока висит не активированная. Кто-то пользовался? Есть подвохи?)
Ніяких підвохів нема, йдіть у своє відділення і заберіть картку. Видається в межах існуючого(в мене це депозитний) тарифного плану що у Вас є.
Ніяких підвохів нема, йдіть у своє відділення і заберіть картку. Видається в межах існуючого(в мене це депозитний) тарифного плану що у Вас є.
Действительно выдают MC Platinum Chip PayPass бесплатно? За какие заслуги можно получить?
Тракторист написав:слово "Persona" в названии - это пустой звук, так как например в прошлом году имея карту с таким названием банк отказал мне в оформлении платной страховки предусмотренной для этой категории... так что никаких дополнительных преимуществ, а только понты...
Не зовсім так, деякі привілеї все таки є, наприклад в бориспільському аеропорті по картці можна зайти в https://www.mastercard.ua/uk-ua/consume ... unges.html поїсти, почитати пресу, прийняти цивілізовано душ, випити кави чи алкоголю Перевірено на собі, нічого додатково не платив.