Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Увеличение кредлимита раз в месяц, оплата ОМП или сумму в грейсе в дату договора, звоните каловикам - опасный товарисч, этот новый офпред. Надо с ним осторожнее. ПС. Пумба или Алла?
klug написав:TASCOMBANK який розклад на свята? В5 гасити 23-го, 25-го чи 28-го?
На практике, скорее всего 25-го будет выходной день, т.е. биллинг переносится на 28-е число. Об этом указано в ДКБО. Вопрос только в том, примет ли банк решение работать в пятницу или нет. Так что совет нового офпреда "лучше гаситься 23-го" в чём-то логичен
klug написав:
ТАСКОМБАНК став першим в Україні банком, клієнти якого отримали автоматичний доступ до власних цифрових гаманців на платформі Masterpass
http://www.tascombank.com.ua/content/view/1200/58/lang,ukrainian/ Це що за новина? ТАС мені автоматично створив гаманець пароль від якого я не знаю? Як я отримав автоматичний доступ до нього? З такою помпою анонсується сама можливість клієнту зареєструватися у системі?
Не зовсім так: Mastercard створив для вас гаманець, пароль від якого ви не знаєте. Отримати до нього доступ можна на сторінці Masterpass, натиснувши на "Я забув свій пароль / Я хочу змінити свій пароль". Не дуже логічно, але вже як є
clientage написав:А действительно, похоже, шо из Жижитал-кагорты новый Офпред Наш
klug написав:TASCOMBANK який розклад на свята? В5 гасити 23-го, 25-го чи 28-го?
Краще до 23-го. Але на майбутнє дивіться на дату Договора і сплачуйте не пізніше цієї дати!)
Що за маячня? До чого тут дата договору, якщо дата білінгу у всіх одна - 25те число. Згідно з вашим ДКБО, якщо 25-те припадає на вихідний, то білінг переноситься на наступний робочий день. У вас 25-те вихідний чи ні?
TASCOMBANK написав:Що за маячня? До чого тут дата договору, якщо дата білінгу у всіх одна - 25те число. Згідно з вашим ДКБО, якщо 25-те припадає на вихідний, то білінг переноситься на наступний робочий день. У вас 25-те вихідний чи ні?
25-го вихідний. Сплачуйте до 23-го.
Скільки пам"ятаю, якщо 25 випадало на вихідний, то день сплати переносився на пізніше - в даному разі на 28 число. І регламенти ніби не міняли. Тож уточніть ще раз.
TASCOMBANK написав: 25-го вихідний. Сплачуйте до 23-го.
Скільки пам"ятаю, якщо 25 випадало на вихідний, то день сплати переносився на пізніше - в даному разі на 28 число. І регламенти ніби не міняли. Тож уточніть ще раз.
Зауваження цілком виправдане, але певно таки краще 23-го погасити, щоб потім до "колег з відділу контролю якості" розбиратися не відправили.