Криптовалюта, ринок криптовалют

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 299300301302303 ... 3614>
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2017 17:36

Zebra написав:
  airmax78 написав:Элементарно можете.

Виртуальные на кухне овно-форексов?

Да какие виртуальные? Откройте счет в том же Саксо Банке и мутитесь куда хотите. Намного проще, дешевле и понятнее, чем с этими вашими полуподпольными биржами, серыми обменками и прочими мутными криптовалютными конторами.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2017 18:37

GADFLY написав:
  Vitl написав:Хвилософы, вы уже утомили, угомонитесь коллеги.Пошло резвое падение, видать слились кому надо.

какое падение? Хде?

Минус 1,5%.По размаху битка может это и маловато.Но тут психология.Встряхнутся лохи, считающие что вот вот пятёрку опять пройдём.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2017 18:48

trololo написав:
  airmax78 написав:Что стоит за мегабайтами битка? ХАЙП, и никуя больше.

очень серьезные вычислительные мощности, как минимум.

ап. пробую шорт от 4184, стоп 4200

чето попиливает. снова лонг 4140 стоп 4120.
trololo

Подякував: 2689 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2017 19:00

Чукча2 написав:Даг Кейси о том, почему биткойны - деньги.

Все зависит куда надо аленей гнать. Если вверх, то биток это "цифровое злато" и будет па20кб палюбому. Если вниз, то биток это "банальный пузырь" 8)
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2017 19:03

Андрей_В написав:
  Чукча2 написав:Даг Кейси о том, почему биткойны - деньги.

Все зависит куда надо аленей гнать. Если вверх, то биток это "цифровое злато" и будет па20кб палюбому. Если вниз, то биток это "банальный пузырь" 8)

те, кто имея доли рынка хотя бы в 15% пытаются гонять аленей на новостях - сами алени :)
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2017 19:07

trololo написав:
  airmax78 написав:Что стоит за мегабайтами битка? ХАЙП, и никуя больше.

очень серьезные вычислительные мощности, как минимум.

ап. пробую шорт от 4184, стоп 4200

где шортим?
GADFLY
2

Подякував: 524 раз.
Подякували: 706 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2017 20:35

killerbean написав:
  Bobua написав:Але краще, щоби обвал всього того неврегульованого крипто-сміття відбувся якнайшвидше, бо нині ці "майнери", здається, аж настільки захопились створенням грошей з "нічого"(!), що запускають "ферму" й влітку...
("ніщо", в даному випадку, – це ті нещасні, що масово й хором витимуть після обвалу)

Сделаю скриншот и этого поста. Уж очень забористый иксперты на finance.ua.

Робіть, робіть, я ще напишу... :)

От читав, час від часу, всілякі статті про біткоїни і гризла мене лиш одна думка: і хто ж у них вкладається?
Бо:
1) таємності транзакцій – насправді нема (всі "рухи монеток" записуються в 100ГБ(?) файл в кожному компі "майнерської" біткойн-мережі);
2) зростання "активу" – явно якесь аморальне;
3) і зрештою – воно ж колись вибухне...

А ще, колись і я мав думку купити такі "монетки". Не для інвестування і т.п. Просто, в Україні було неспокійно, і їдучи далеко від дому (і від банк.вкладів!) – було страшнувато, що нікуди буде вертатись...
Але і з собою возити гроші – теж складно. 1 купюра = 1 грам!
Втім, якийсь час перетерпів. І нині виникає чудернацьке, дивне відчуття, ніби щось втратив, не подавшись у криптовалюти...

Отже, що саме я втратив? Трохи порахую.
На зорі біткойнів я міг(?) купити, напр., скромну тисячу :) за 60$.
А зараз продав би їх, нехай за 3±млн$...
Якщо відняти..., а грець з тим відніманням. Отже, "заробіток" = 3млн$.
Гарно як...

Можна було би купити хатинку. Ставок, Млинок, Садок Вишневий... Ще щось...
Краса.
А щоби не нудьгувати – почав би якийсь бізнесець (збитковий?). Чи волонтерити? Чи ще щось...

Але є ньюанс. Хто ж саме оплачував би мені увесь цей "банкет"?
Тобто: у мене майже не було грошей (60$ – то ж не гроші), а от, минуло кілька років – і "я" вже "забезпечений", а Світ "мене" годує, возить і т.д...
Чому він це робитиме? (якщо абстрагуватись від очевидного впливу 3 млн $)
"Я", звісно ж, дивовижна і надзвичайно цінна особистість, можливо навіть центр світобудови. Але, інколи, місцями, буває підозрюю – що сліпий і темний Світ недосить зрілий, щоби це зрозуміти!
От про Цукерберга всі знають, бо хлопака зробив корисну справу – прибрав людей з вулиць, і тепер вони переважно сидять десь в закапелках і намагаються схрестити традиційні й вірт. лайки. Зате надворі стало(?) безлюдніше й спокійніше...
Акціонери, які колись підтримали "правильну" компанію і тепер її стрижуть – теж можуть заспокоюватись думками, що вона виробляє щось корисне.

Але, якщо я не "цукерберг і т.п.", то за що саме Світ заплатив "мені" (гіпотетично) купу грошви?
І чи хотів цього сам Світ?
От припустімо, що завтра всі крипто-гроші чомусь коштуватимуть, найімовірніше 0.(0) І причин може бути безліч: незручність використання, масові грабунки інет-гаманців, повільність транзакцій, припинення реклами цього пухиря або поява вагомої антиреклами, тісніші асоціації битків зі злочинцями, вдалі розслідування і (сюрприз-сюрприз!) репресивні дії урядів в цілому... – та мало що ще може зупинити потік "будівників піраміди".
А в новинах показуватимуть сім’ї, що заставили свої будинки і "інвестували" в битки. І я чомусь майже впевнений, що вони не вважатимуть оті, чиїсь..., гіпотетичні 3млн$ (МЛРД$ !!!) – чесним заробітком...
Цікаво, що б тоді "мені" сказала (гіпотетично) совість?
У якісь мірі я це уявляю, бо після 2014, $ ціни на їжу в Україні знизились в ~2 рази. І так тривало ~два роки (15-16, ±17?). Тобто, фактично, зароблені до того гроші (і переведені вчасно в $) – тратились при вдвічі нижчих цінах.
Але ж із "заробленим" на біткойнах – відчуття має бути набагато, надзвичайно вошивішим!?
Чи у тих істот, що смокчуть кров Світу, розбудовуючи лише піраміди, і не даючи хоч чогось корисного взамін грошей – нема таких рефлексій? Таки цікаво – як їм живеться?

А тим часом – "капіталізація" біткойна вже зд., = кілька млрд $. І маю відчуття, що коли всі вони вже складатимуться з, гм..., "внесків дрібних приват. інвесторів", коли не буде осіб зацікавлених рекламувати біткойни – от тоді й полине світом смердючий вітер після вибуху.
І найцікавіше, що цю мить можна передбачити, якщо мати змогу обробляти в реал часі базу даних про транзакції (загальнодоступна) і знати як консолідувати розпорошені рахунки одного власника(-ів; чи ОЗУ) великої маси біткойнів. Але, навряд чи "дрібні прив. інвестори" з цим впораються... І вкрай малоймовірно, що їх доля хоч якось цікавитиме тих, хто надимав і рекламував всю цю мерзоту...
А ще цікаво – якщо пекло таки існує, то яке в ньому місце для тих, хто краде у бідних (і дурних)? І чому світ так здрібнів? Де Робін Гуди? Чому не крадуть (хоч би й для себе самих) у багатих? Чи страшно? Всі крадії стали боягузами? А героїчні зостались лише у книгах (старих і навіть сучасних, напр., у Євгена Є).

Чи зупинили б мене всі ці міркування, якби була змога послати собі записку в минуле...
Гм...
Щось я не впевнений... ;)

Але, на щастя, подорожі в часі недоступні, і наразі мою моральність оберігає ще й простий інстинкт самозбереження – а раптом піраміда вже почала руйнуватись? Та й елементарне небажання зовсім перечасно посивіти. А потім ще й думати (незалежно від фін.результату) – нащо я ліз в ту злодійську схему... і як з цим жити...

І ще от думка наздогнала: мабуть, таки є і суто психологічна причина популярності всіляких битків. А саме: у світі повсюдно поширене надвиробництво. А от кількість битків їх автор обмежив! Це ї, вочевидь, і зумовило нині такий сюр. Бо у покупців, мабуть, виникає оманливе враження здобуття чогось унікального. Як їм при цьому вдається не усвідомлювати, що крипт вже є з тисячу типів, а будуть мільйони, в т.ч. і "супер-пупер-біткойни", які ще й, напр., "світитимуться в темряві" :) – не розумію. Але то таке...

До речі.
А таки гарно було би мати крипто- $, €, ₴ і т.д. у вигляді невеличких файлів. Схованих десь на флешках і непомітних, коли шукатимуть чужі. Чи запакованих в запаролені архіви, які неможливо "зламати"! Головне – не забути пароль.
Це було би краще, аніж готівка. Зручніше. Легше. Безпечніше.
У таких крипто-валют і справді може бути майбутнє.
Але чи готова влада дозволити вільне (непідконтрольне митницям) переміщення справжніх грошей у світі?
Bobua

Подякував: 118 раз.
Подякували: 174 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2017 20:37

Re: Криптовалюты , рынок криптовалют

Власти Бахрейна заявили о готовности легализовать криптовалюты
https://forklog.com/vlasti-bahrejna-zay ... tovalyuty/
moniks

Подякував: 888 раз.
Подякували: 215 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2017 20:54

Re: Криптовалюты , рынок криптовалют

killerbean написав:Все эти ваши бумажки напечатаны частными компаниями, коотрые даже не подконтрольны правительствам тех стран, которые их печатают. Они могут как напечатать любое кол-во так и сделать искуственный дифицит. И никто им не может помешать.

свята правда про яку заборонено говорити в будь-якому економічному факультеті
і керує цим неподобством ФРС :)
приватна контора, яка друкує зелені паперчики і дає в борг (!!!) США.
не вірите? перевірте самі.
greenozon

Подякував: 559 раз.
Подякували: 1739 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2017 21:05

greenozon написав:
  killerbean написав:Все эти ваши бумажки напечатаны частными компаниями, коотрые даже не подконтрольны правительствам тех стран, которые их печатают. Они могут как напечатать любое кол-во так и сделать искуственный дифицит. И никто им не может помешать.

свята правда про яку заборонено говорити в будь-якому економічному факультеті
і керує цим неподобством ФРС :)
приватна контора, яка друкує зелені паперчики і дає в борг (!!!) США.
не вірите? перевірте самі.

да не приватная это контора, бред это собачий. кто назначает председателя ФРС?
trololo

Профіль

1
1
  #<1 ... 299300301302303 ... 3614>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему