Давненько не заглядав на гілку. Сьогодні прочитав новину про пограбування депозитарію у якомусь банку - думаю дай гляну на форум, хлопці мабуть знають хто відзначився. І дійсно, знають!
Давненько не заглядав на гілку. Сьогодні прочитав новину про пограбування депозитарію у якомусь банку - думаю дай гляну на форум, хлопці мабуть знають хто відзначився. І дійсно, знають! А тепер, побачивши Ваш аватар, хотів би ще взнати (звичайно якщо це не секрет) - чому в якості аватару вибрано фото лікаря Менгеле?
Alexus999 написав: А Вы какой пенсионной картой пользуетесь?
Пока Приват, но после снижения депозитной ставки до 7% подумываю о Тасе. Не уверен, правда, что тамошний праздник жизни (15%) долго продержится, особенно в связи с существенным ростом пенсий. Хотя, конечно, многие живут от пенсии до пенсии и убытка банку не приносят. Поэтому ход Привата непонятен.
Доброго дня! Щодо поповнення вкладів повідомляємо, оновлені договори застосовуються для нових залучень на строкові вклади (з 10.10.2017 р.), та подальшої їх пролонгації та передбачають наступні зміни: 1. Для вкладів «Мій депозит», «Мій пенсійний депозит», «Мій прогресивний депозит» сума початкового внеску на вклад встановлена у розмірі 1000 грн. / 100 доларів США / 100 євро. 2. Для вкладу «Мій прогресивний депозит» встановлено, що поповнення вкладу протягом строку дії договору не здійснюється. 3. Для вкладів «Мій депозит», «Мій пенсійний депозит», «Мій преміальний депозит» строком 12 та 18 місяців, щомісячна сума поповнення не може перевищувати суму початкового внеску при відкритті депозиту. Для депозитів строком 12 місяців - поповнення протягом перших 8 місяців з моменту відкриття депозиту; Для депозитів строком 18 місяців -поповнення протягом перших 12 місяців з моменту відкриття депозиту.
'5 старушек - рубль'... В приваті все ж немало пенсів...
Старушки (и не только), как правило, всё сразу снимают. Менталитет-с. У меня одноклассник в Израиле живет уже 20 лет - карточками не умеет и не хочет учиться пользоваться, свое пособие сразу выгребает из банка (по-моему, даже не из банкомата, а из кассы ).
Хорошо бы, конечно, знать статистику в этом вопросе.
Я пока обхожусь тем, что временами пополняю "безналоговый" под 13.4%. Единственный его недостаток - при досрочном разрыве проценты сгорают, в том числе и выплаченные.
zzzzzz написав:разъеснения по пополняшкам из Ощада
Доброго дня! Щодо поповнення вкладів повідомляємо, оновлені договори застосовуються для нових залучень на строкові вклади (з 10.10.2017 р.), та подальшої їх пролонгації та передбачають наступні зміни: 1. Для вкладів «Мій депозит», «Мій пенсійний депозит», «Мій прогресивний депозит» сума початкового внеску на вклад встановлена у розмірі 1000 грн. / 100 доларів США / 100 євро. 2. Для вкладу «Мій прогресивний депозит» встановлено, що поповнення вкладу протягом строку дії договору не здійснюється. 3. Для вкладів «Мій депозит», «Мій пенсійний депозит», «Мій преміальний депозит» строком 12 та 18 місяців, щомісячна сума поповнення не може перевищувати суму початкового внеску при відкритті депозиту. Для депозитів строком 12 місяців - поповнення протягом перших 8 місяців з моменту відкриття депозиту; Для депозитів строком 18 місяців -поповнення протягом перших 12 місяців з моменту відкриття депозиту.