Frei написав:Читаю разных мыслителей, которые прогнозируют очередную волну выноса вкладов из-за начинающихся протестов и политического кризиса. Только лимиты поснимали и шо - опять? Думаю
А тут мыслителем быть не нужно-нестабильность,сомнения в системе-люди идут на выход. Стала ли система лучше-едва ли. Да и ставки при таких рисках сами стимулируют на выход. Если сотрудники банков из своих банков забирают-это же о чем-то да говорит.
LuckyG я думаю цього року і на початку наступного відтоку взагалі небуде,для серйозних вкладників старі стовпи дозволяють отримувати належну дохідність,що мотивує мене і інших вкладників залишатися
Проте, уже наступного року десь наприкінці літа, впевнений, суттєва частина інвесторів-вкладників вийде з укр. банківської систкми в альтернативні інструменти. Залишаться тільки ті у кого просто дуже мало вільних коштів, або ті у кого міліони на рахунках і вони не знають, що з ними робити
Депозитні ставки на фоні дохідності ЄвроОблігацій під 7,35% в валюті виглядають просто смішними...
Зрештою можливо це і краще, будем вивчати нові інструменти,банківські продукти інших держав, альтернативи, і тд
Востаннє редагувалось Vasyl Velykyy в П'ят 20 жов, 2017 12:17, всього редагувалось 1 раз.
Vasyl Velykyy написав:LuckyG я думаю цього року і на початку наступного відтоку взагалі небуде,для серйозних вкладників старі стовпи дозволяють отримувати належну дохідність,що мотивує мене і інших вкладників залишатися
Проте, уже наступного року десь наприкінці літа, впевнений, суттєва частина інвесторів-вкладників вийде з укр. банківської систкми в альтернативні інструменти. Залишаться тільки ті у кого просто дуже мало вільних коштів, або ті у кого міліони на рахунках і вони не знають, що з ними робити
Депозитні ставки на фоні дохідності ОВДП під 7,35% в валюті виглядають просто смішними...
Зрештою можливо це і краще, будем вивчати нові інструменти,банківські продукти інших держав, альтернативи, і тд
То не ОВДП, то євробонди і в Україні Ви їх купити не зможете
Vasyl Velykyy написав:LuckyG я думаю цього року і на початку наступного відтоку взагалі небуде,для серйозних вкладників старі стовпи дозволяють отримувати належну дохідність,що мотивує мене і інших вкладників залишатися
Депозитні ставки на фоні дохідності ЄвроОблігацій під 7,35% в валюті виглядають просто смішними...
Старые столбы имеют свойство заканчиваться. И для того,чтоб были столбы-их нужно открывать заранее. Или искать альтернативы,как вы верно заметили. И рациональный выбор скорее всего приведет к альтернативам. Потому что БС выглядит откровенно кисло во всех смыслах.
Frei написав:Читаю разных мыслителей, которые прогнозируют очередную волну выноса вкладов из-за начинающихся протестов и политического кризиса. Только лимиты поснимали и шо - опять? Думаю
А тут мыслителем быть не нужно-нестабильность,сомнения в системе-люди идут на выход. Стала ли система лучше-едва ли. Да и ставки при таких рисках сами стимулируют на выход. Если сотрудники банков из своих банков забирают-это же о чем-то да говорит.
О каких сотрудниках и о каких банках идет речь?
О сотрудниках некоторых банков,с которыми я общался и имею некое доверие. Не по причине "все пропало",а по той же причине,что и остальные вкладчики:ищут альтернативы-не интересно.
Vasyl Velykyy написав:банківські продукти інших держав
Святая простота!
Венчурная компания Mangrove Capital Partners заявляет, что: «Если бы каждый вслепую вложил по 10 тыс. евро в каждое ICO, в том числе значительное количество потерпевших неудачу, это привело бы к прибыльности в 13,2 раза».