Есть такие серьезные ребята CME Group фуфлом не занимаются - и собираются добавить фьючерсы на цифровое золото.
|
|
Zebra
дякую, що тримаєте мене обізнаним по ринку крипто-новинок де можу фільтрую свою стрічку новин від подібного ганчір'я, бо постійний величезний потік інформації зовсім не залишає вільного часу з останніх цікавинок - а комусь можливо й білих плям у світогляді - процес Реформації католицької церкви за Мартіна Лютера упродовж XVI сторіччя, котрий на моє переконання змінив хід Історії для усієї Європи Реформація наблизила Епоху просвітництва, наукову та технічну революцію, що у результаті й призвело до формування прав людини та громадянина на відміну від Русі-України та Московського князівства-царства, де продовжувалася архаїзація усіх сфер суспільного життя - спроби реформ тодішнього сучасника Івана IV Грозного закінчилися відомо чим ПС. відтепер ви краще розумієте важливість для мене отого цифорового золота. динаміка на тижневих інтервалах не підтримує шортовий тиск на XAU/USD :
дуже схоже, що інвестори фондового ринку - тверезо усвідомлюючи ризики глибокої корекції з історичних рекордних максимумів наприкінці календарного року - одночасно з купівлею акцій використовують дешевий хедж з довгим золотом факт, упродовж 6-ти останніх тижнів йде відкуп металу на зниженні довгостроковий низхідний тренд з 2011 року ще не зламано, але технічний малюночок не виключає повторних спроб переписати хаї пост-Брекзіт біля $1.375, що поставить питання про його дійсність щоправда, на чому - не зрозуміло я все одно дотримуюсь ведмежого погляду на захисні активи (здебільшого продаючи по валютному ринку CHF & JPY проти USD, EUR & GBP) але від шортів у золоті вирішив таки відмовитися. Почему не сломано? Разве закрытие августа на 1329 не было сломом? Прямая линия - верхняя граница нисходящего канала как раз и проходила через максимум 2011-го, затем через 1790 в 2012-м, затем через 1370 в прошлом году, затем через 1297 весной этого года, а 1329 в конце августа было явным пробоем этой линии. Так что это уже свершившийся факт. Другое дело, что золоту тяжело будет расти в ноябре и начале декабря, когда последние несколько лет происходило сезонное падение и все будут опять этого ждать, тем более, что в начале декабря будет традиционная попытка ФРС сделать бакс более дорогим. А вот в январе уже возможно все (к вашему вопросу о драйверах, которых пока не видно).
Как раз заканчиваются полномочия главы ФРС, да и статья вспоминается: Золото чітко відображає події на фондових ранках - як у дзеркалі
не забуваймо, відображення у ньому - зворотнє, прямо протилежне
That looks like a classic “Dow Theory” divergence in the making
Ну, если так, тогда надо срочно тарить драги. Фондовый рынок после роста в 4 раза за несколько лет ждет потерянное десятилетие - даже оптимисты признают. Его, конечно, будут держать до последнего такими вот методами: Потому как вся их экономика сейчас держится на пузыре на фондовом рынке и как только туча триллионов напечатанного за последние 10 лет бабла развернется и польется с фондового пузыря на рынки реальных товаров, все - гиперинфлец! Но когда начнется реальный слив, будет не удержать уже и печатным станком. Конечно, странно было бы увидеть это перед Рождеством, скорей месяца через 2-3 на смене глав ФРС и очередного дедлайна по долговому потолку, но чем черт не шутит. Не зря же давно говорится, что произойдет все в самый неожиданный момент. Востаннє редагувалось hxbbgaf в П'ят 10 лис, 2017 14:14, всього редагувалось 1 раз.
довгостроковий низхідний тренд по ЗОЛОТУ на тижневих інтервалах :
залишається дійсним, а цілі зниження імовірно після реалізації довгоочікуваної корекції фондових індексів також залишаються не змінні - $1.000-$975-$900 одначе, негативну тенденцію може бути зламано за умови оновлення минулорічних пост-Брекзіт максимумів від $1.375 - бажано з закріпленням вище отже, після нервових занурень акції мають повертатися до росту, а золото й далі торгуватиме свою похідну Risk-OFF функцію але тактичний сценарій на купівлю рудого було окреслено раніше
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||