Це якщо є бажання економити і берегти Природні ресурси.
Крім того:
1) Про смаки не сперечаються.
2) Ковдра може бути гарна – з малюнком. Не ковдра, а цілий гобелен. Але з пухкого матеріалу.
А ще, зовн.вигляд батерей – мені завжди здавався вихідцем з фільмів жахів. Ці страшні меандри старих чавунних радіаторів... Ця моторошна шпаруватість сучасних алюмінієвих...
От спеціально глянув – аж мороз по шкірі пішов.

За літо я вже відвик їх бачити, а нині інколи доводиться опускати ковдру... Це стрес

І недарма ж люди тягнуться до ідеї теплих підлог, навіть коли не мають звички по них повзати?
До речі, цікаво, чи хоч десь новобудови роблять з опаленням типу теплих підлог?
І як то впливає на ціну?
Бо от мені здається, що металева гидота під вікном мала би налаштовувати людей і проти квартири, і проти її ціни.
Тобто, якщо людина планує десь жити, а не просто ночувати між забігами на 12-ти годинний роб.день, то суттєве значення має:
* близькість лісу (парку, озера, річки...);
* тиша (відсутність техногенних шумів);
* привабливість квартири зсередини;
* привабливість будинку в цілому (ззовні).
У Києва з цим часто бувають проблемки.
А в ЄС кращі зарплати.
Коеф.паритету в Україні 2016р. був навіть вищим за 2015р. Хоча, здавалося б, куди вже далі падати: Коеф.паритету країн світу за 2015р. Новий "рекорд" України.
+ https://news.finance.ua/ua/news/-/41532 ... pytuvannya
Отже реал. зарплати стали ще меншими...
Як нам це вдається, при несуттєвому падінні курсу долара?
І як довго люди ще терпітимуть коеф.паритету=4 (та нереальні індекси біг-мака й борщу), перш ніж втекти?
Аж кортить десь знайти ВВП за пів-року 2017...
Відтак, для відповіді на питання теми – чекаємо остаточного формування економічних і міграційних трендів. І роз'їзджаємось

А батареї – будуть останньою краплею