Дякую!
...то Ви там ще тиждень-два і в США?
|
|
![]() Ну, не так швидко...
Востаннє редагувалось akurt в Сер 16 тра, 2018 19:57, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість.... щось стає скучно..... і тут і на роботі(торгівля сьогодні ніяка..... і знову дощ починається!)
...може дійсно, давайте по темі гілки?! ... хто ще де був? - в яких країнах? - де сподобалось, де не дуже? - де які податки? У Великобританії ніхто поселитись не хоче? - кажуть, що там податки ого-го?! ![]() "почати з себе"! (с)sinus
Сьогодні, і на валютній гілці не густо людей! - якийсь такий день..... - всі зайняті ![]() (правда, на валютній "оживають", коли курс падає, чи росте...... а так - стабільність.... тому і скучність там!.... а тут було б веселішше, якщо б більше подорожуючих людей відписувалось, бо таких, як пан Акурт, виявляється, що покищо немає! - або сюди ще, покищо, ненатрапили....) .... але і флуду й образ тут забагато! - нагадує ліфт ![]() "сумно б.... ь"(с) ![]() ![]() Та я ж не знаю, що люде лізуть у мурашник...
Просто зараз вечеряю... ![]() А взагалі, ось де люде купують нерухомість... Це сьогодні на пляжі із людьми нашими спілкувався... тут і живуть... будинки - три поверхи... ![]() Востаннє редагувалось akurt в Сер 16 тра, 2018 21:41, всього редагувалось 1 раз.
![]() Панове, пан Долярчик задав питання щодо нерухомості десь у Великій Британії.
То прошу висловитися. Востаннє редагувалось akurt в Чет 17 тра, 2018 07:56, всього редагувалось 3 разів.
![]() kash Чистое вранье.Я живу недалеко от этого компл
екса. Киркоров и Лолита продали там квартиры.Никакой свинофермы нет в радиусе 30 км. Управляющие компании действительно жульничают, но " для того и щука,чтобы карась не дремал". Если покупатель лох, то грех его не надурить. Этот принцип работает везде, в ЕС особенно. Читайте внимательно договора, там все написано, может только мелким шрифтом.
|
|