Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Ukrainian написав:Квесторе_поверніться 2.75% "грязними" мінус податок "хунти" та військовий збір (який обіцяли відмінити через пару місяців) Навар чистими аж 11 доларів 6 центів на кожній тисячі за півроку ПС Податок ми їм на виборах пригадаємо разом з дельта банком
З хунтою не погоджуюсь. І більше Фонду по 40 занесете? Чи який Ваш курс?
5-6$к в один банк на одного фізика Але зараз більшу частину з банків забираю Ризик/дохід наразі мене не влаштовує. Звиняйте... Але зараз поки так
Для чого сюди нести 6 коли в Мій банк можна 60. Не агітую.
Бекас написав:поступило предложение(смс) оформить мед.страховку в отделении альфа-банка приходилось ли кому-то сталкиваться с этим и какие отзывы? спасибо
Там ганяли гривню по рахунках...незрозуміли економічну доцільність цього процесу. А тут готівка на депо...все просто як двері.
Не розумію економічну доцільність (готівки в ощаді) Якщо тут я можу мати 3.95% з щомісячною виплатою і без головняка від ощадівськоі служби безпеки та НБУ ( потенційне введення лімітів в майбутньому зі слів Смолія). Ще раз звиняйте але не моє.
Квесторе_поверніться написав:Faceless, так, медстрахівки. В чому зручність?
Взагалі то тут не доцільність медичних страховок обговорюють. Та й питання дивне насправді. За невелику ціну медстраховки ви фактично забуваєте про державні медустанови з їх багатогодинними чергами і відсутністю обладнання, обслуговуєтесь у приватних або повністю за рахунок страховки або зі значною знижкою, отримуєте всі призначені препарати у тій аптеі, де зручно, знову ж таки або цілком за разунок страховки, або зі значною знижкою, взагалі не паритеся з оформленням лікарняних, а забираєте готовий. З'являється додатковий стимул слідкувати за здоров'ям (за страховку ж сплачено, то треба користуватися).