Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Аж спеціально зареєструвався на форумі щоб це написати. Приберіть цей банк з розділу валюти - зобов’язання не виконуються, тільки забирає час. Виставляють непоганий курс на купівлю валюти, а коли приходиш у відділення кажуть що нема гривні. Максимум беруть 100 доларів і так вже останніх разів 5. Просто ігнорую цей банк в списку.
y3kostiv, доброго дня! Дякуємо, що знайшли час та залишили свій відгук. У нас дійсно привабливий курс на купівлю долара, тому звернень за даною послугою до відділень досить багато. Крім того, відділення обслуговують депозитних вкладників - виплачують відсотки, повертають вклади та ін. В зв'язку з чим, трапляються ситуації, коли у касі відділення може не залишитися достатньої суми коштів на певний момент звернення. Але вже на наступний день каса відділення підкріплюється готівкою відповідно до її лімітів (з метою безпеки, кожне відділення банку має певний ліміт каси на готівку). Одним із шляхів вирішення ситуації можемо запропонувати купівлю валюти у клієнта з наступним зарахуванням гривні на поточний рахунок. Як тільки готівка з'явиться у касі, клієнт може зняти кошти з рахунку. Перепрошуємо за завдані незручності та будемо раді бачити вас у наших відділеннях!
Marica На свой вопрос, что за страховка я получил невнятный ответ: "страховка потому что сумма обмена большая". Лично я предположил, что это интерес кассира при обмене мимо кассы банка. Выяснять подробно не стал, так как не собирался предъявлять паспорт.
Кипрская Withine Investments напрямую купила 99,3% Юнекс Банка Компания Withine Investments (Лимасол, Кипр) напрямую купила 99,3% Юнекс Банка (Киев). Об этом говорится в сообщении финансового учреждения. Согласно ему, компания Withine Investments приобрела в прямое владение право собственности на 290 083 237 акций, что составляет 99,3436% голосующих акций Юнекс Банка.
Также Юнекс Банк сообщает, что со 2 июля 2015 по 1 июня 2018 года компания Withine Investments имела в опосредованном владении 290 083 237 акций, что составляет 99,3436% голосующих акций банка. Юнекс Банк опосредованно контролируется депутатом Верховной Рады от фракции "Оппозиционный блок" Вадимом Новинским.
Шановні форумчани, маємо чудову новину! З 15 червня по 15 вересня 2018 року у всіх відділеннях та торговельних точках ПАТ «ЮНЕКС БАНК» проходить акція «Хочу у відпустку!». Клієнти банку мають можливість отримати гроші в кредит та взяти участь у розіграші подарунків: Головний приз – туристичний сертифікат на суму 30 000 грн від туроператора «Феєрія». Додаткові призи - 5 подарункових сертифікатів номіналом 1 000 грн від інтернет-магазину Rozetka. Для участі у акції клієнт повинен виконати наступні кроки: - В період акції оформити у будь-якому відділенні/торговельній точці «ЮНЕКС БАНК» кредит готівкою або кредитну картку «ХочуКА»; - Під час оформлення кредитного продукту сказати співробітнику банку пароль «Хочу у відпустку!»; - В період акції хоча б раз скористатися кредитними коштами банку шляхом безготівкового розрахунку у будь-якій торговельній мережі, онлайн у Інтернеті або зняти готівку через банкомат у сумі не менше 1 000 грн. Визначення переможців відбудеться 19 вересня 2018 року. Деталі та офіційні правила проведення акції «Хочу у відпустку!» шукайте у розділі Акції на офіційному сайті банку https://unexbank.ua/site/page.php?lang= ... cur_page=0 Вдалої та легкої п'ятниці!
unex_bank_press написав:Шановні форумчани, маємо чудову новину! З 15 червня по 15 вересня 2018 року у всіх відділеннях та торговельних точках ПАТ «ЮНЕКС БАНК» проходить акція «Хочу у відпустку!». Клієнти банку мають можливість отримати гроші в кредит та взяти участь у розіграші подарунків: Головний приз – туристичний сертифікат на суму 30 000 грн від туроператора «Феєрія». Додаткові призи - 5 подарункових сертифікатів номіналом 1 000 грн від інтернет-магазину Rozetka. Для участі у акції клієнт повинен виконати наступні кроки: - В період акції оформити у будь-якому відділенні/торговельній точці «ЮНЕКС БАНК» кредит готівкою або кредитну картку «ХочуКА»; - Під час оформлення кредитного продукту сказати співробітнику банку пароль «Хочу у відпустку!»; - В період акції хоча б раз скористатися кредитними коштами банку шляхом безготівкового розрахунку у будь-якій торговельній мережі, онлайн у Інтернеті або зняти готівку через банкомат у сумі не менше 1 000 грн. Визначення переможців відбудеться 19 вересня 2018 року. Деталі та офіційні правила проведення акції «Хочу у відпустку!» шукайте у розділі Акції на офіційному сайті банку https://unexbank.ua/site/page.php?lang= ... cur_page=0 Вдалої та легкої п'ятниці!
unex_bank_press написав:Квесторе_поверніться, доброго дня! У Львові торговельна точка знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Шолом-Алейхема, 15 тел. 097-991-40-80.
unex_bank_press написав:Квесторе_поверніться, доброго дня! У Львові торговельна точка знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Шолом-Алейхема, 15 тел. 097-991-40-80.
Кредитна картка "ХочуКа" - це наш новий кредитний продукт , оформляється поки лише у наших відділеннях. У торговельних точках можна оформити лише кредит готівкою. Замовити картку та дізнатися більше про умови можна тут https://creditcard.unexbank.ua Це звичайні загальні (повні) діючі тарифи по даній картці.