Інвестиції в кредитні спілки, пошук партнерів для створення кредитної спілки. Купівля проблемних кредитів і депозитів. Усе, що не підпадає під вже існуючі теми. Зберегти та примножити.
Добрий ден! Я Сергій, звертаюся до вас по допомогу. Ми з дружиною переселенці. В грудні 2015 року виїхали з Зони АТО( с. Дякове, Антрацитівський р-н, Луганська обл.) до Харкова. Місяць мешкали у знайомих, потім знайшли житло (1/2 приватного будинку-найдешевше що можна знайти в харкові -1200+світло та газ). З часом підписав контракт у ЗСУ де продовжую служити на данний час. За час мого безробіття залізли у мікро займи, зараз дійшло до того, що і зарплата нормальна, але ніяк не можемо вилізти з боргової ями. 2 місяці тому народився синочок - Святослав. У звязку з % що набігають бистріше ніж зарплата не можемо звести кінці з кінцями. Я вірю в те що світ не без добрих людей, з світу по ниточці тай щось вийде, допоможіть хто що зможе, дайте мені і моїй родині шанс на нормальне життя номер карти 5375 4141 0340 3308
Створюємо кредитну спілку згідно закону України. Приєднуйтеся до нашої команди. Шукаємо 43 особи згідно законодавства України. Будь ласка, перегляньте це відеозвернення голови спостережної ради https://www.youtube.com/watch?v=cqXqJ4neWKA Усі контакти є під відео. Або задавайте питання тут. Відповім залюбки.
universum написав:Якщо ви не впевнені навіщо вам членство у кредитній спілці, пропоную наступний пдф-файл зі стислим описом можливостей, які ви отримуєте з цим проектом
universum написав:Якщо ви не впевнені навіщо вам членство у кредитній спілці, пропоную наступний пдф-файл зі стислим описом можливостей, які ви отримуєте з цим проектом
FOXes Привіт, на жаль, я не перевірив цей форум раніше, тому що, відверто кажучи, він якись дохлий та ніякого руху тут немає. Ось оновив посилання на файл з гугл доксу. https://drive.google.com/file/d/1LEX5SX ... sp=sharing
Нет, дружище, говорящее полено мне ни к чему. Все уставные документы в открытом доступе. Понять и прочитать - на это мозги нужны. А бросаться какими-то тупыми репликами - нет. Так что думай. Удачи