|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 21 гру, 2018 17:59
flyman написав: _Mykola_ написав: Frant написав:Не смішіть публіку, Фейслес!
Франт, почитайте законы. Фейслес - прав. В юриспруденции совместное проживание и ведение хозяйства доказывается на раз. 
а хозяйство, це як, з коровою і поросям?
В вашем случае, да. 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 гру, 2018 17:59
Natt написав:flyman, а что это Вы в кусты мылитесь? Нет уж, грузовиком сбить угрожали, если не отвечу взаимностью? Было дело. А это свидетельствовало о серьезности Ваших намерений. Так что теперь всё - ремонт так ремонт. Там недалеко от Вас Новая Линия, не забудьте валик купить. А мышку с клавой я Ваши подержу для надежности.
я не погрожував, це форумні тролі понавидумували. я от тільки подумав з точки зору мінімізації витрат: для чого двом одиноким людям жити окремо, якщо можна одну квартиру здавати. нічого особистого, бізнес і тільки.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 21 гру, 2018 18:00
_Mykola_ написав: flyman написав: _Mykola_ написав:Франт, почитайте законы. Фейслес - прав. В юриспруденции совместное проживание и ведение хозяйства доказывается на раз. 
а хозяйство, це як, з коровою і поросям?
В вашем случае, да. 
Як казала у нас одна сотрудніца: "Лучше коза на балконі чим корова на кухні"
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 21 гру, 2018 18:00
flyman написав: Natt написав:flyman, а что это Вы в кусты мылитесь? Нет уж, грузовиком сбить угрожали, если не отвечу взаимностью? Было дело. А это свидетельствовало о серьезности Ваших намерений. Так что теперь всё - ремонт так ремонт. Там недалеко от Вас Новая Линия, не забудьте валик купить. А мышку с клавой я Ваши подержу для надежности.
я не погрожував, це форумні тролі понавидумували. я от тільки подумав з точки зору мінімізації витрат: для чого двом одиноким людям жити окремо, якщо можна одну квартиру здавати. нічого особистого, бізнес і тільки.
На Вашей по ходу мы много не заработаем Ну и моя территория как бы всё - терра инкогнита, ибо, как переводят москали наше выражение "нехай щастить" - "нехер шастать" Так что так себе бизнес-план. Без ремонта что для аренды, что для жизни не катит. Так что валик, валик - Ваше всё...
Востаннє редагувалось Natt в П'ят 21 гру, 2018 18:02, всього редагувалось 1 раз.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 гру, 2018 18:01
_Mykola_ написав: Frant написав:Не смішіть публіку, Фейслес!
Франт, почитайте законы. Фейслес - прав. В юриспруденции совместное проживание и ведение хозяйства доказывается на раз. 
а на "два" - доводиться протилежне. Якщо людина у шлюбі і купляє нерухомість - вона є спільною власністю сім,ї. Як що ж людина живе цивільним співжиттям - довести, що її співмешканець/співмешканка має право на 1/2 цієї нерухомості - вельми непросто. Якщо відсутні документи, то щось підтвердити/довести - проблема. Немає навіть про що і з ким говорити)))
-
Frant
-
-
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 гру, 2018 18:05
Natt написав: flyman написав: Natt написав:flyman, а что это Вы в кусты мылитесь? Нет уж, грузовиком сбить угрожали, если не отвечу взаимностью? Было дело. А это свидетельствовало о серьезности Ваших намерений. Так что теперь всё - ремонт так ремонт. Там недалеко от Вас Новая Линия, не забудьте валик купить. А мышку с клавой я Ваши подержу для надежности.
На Вашей по ходу мы много не заработаем Ну и моя территория как бы всё - терра инкогнита, ибо, как переводят москали наше выражение "нехай щастить" - "нехер шастать" Так что так себе бизнес-план. Без ремонта что для аренды, что для жизни не катит. Так что валик, валик - Ваше всё...
шас в районі $80, якщо зробити ремон, думаю, буде сотка, не менше. І так і сяк, дохідність більше чим в Приваті, Первий одобряє. Але якщо для Вас сотка не гроші... То навіть не знаю що і сказати. Я заощадливий.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 21 гру, 2018 18:05
Frant Запросто, достаточно свидетельских показаний, оплаченных счетов и прочих документальных фактов и свидетельских показаний. Особенно если речь идет о недвижимости, то игра стоит свеч. 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 гру, 2018 18:06
Natt написав: flyman написав: Natt написав:flyman, а что это Вы в кусты мылитесь? Нет уж, грузовиком сбить угрожали, если не отвечу взаимностью? Было дело. А это свидетельствовало о серьезности Ваших намерений. Так что теперь всё - ремонт так ремонт. Там недалеко от Вас Новая Линия, не забудьте валик купить. А мышку с клавой я Ваши подержу для надежности.
А можна начать із плитки на полу? Такої зелененької 89 грн за м2, польська!?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 21 гру, 2018 18:07
Natt написав: flyman написав:я не погрожував, це форумні тролі понавидумували. я от тільки подумав з точки зору мінімізації витрат: для чого двом одиноким людям жити окремо, якщо можна одну квартиру здавати. нічого особистого, бізнес і тільки.
Попали вы Флайман. Теперь либо позорно бежать с поля боя, либо нырять в проект Натт с валиком. Хотя, может именно такой требовательной и целеустремленной женщины и не хватало в вашей жизни.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 21 гру, 2018 18:08
flyman написав: kingkongovets написав:_Mykola_ написав:Макс, Натт к Флаю подбивает клинья, а не к Вам... Вы ж вроде женатый человек, и ребенок в детский сад ходит... 
неженатый он - во грехе живет)
в когось скрепи тріщать, що орендарі з"їхали, а тут не сезон 
орендарі на місці, а ось від заздрощів в когось щось тріщить - то є)
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1