Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Квесторе_поверніться написав:Виглядає що Гриценко працює на 0,25 ставки в Могилянці. Якщо в правоохоронців є підозри...нехай копають. Вірю в чесність майбутнього Президента Гриценко.
Фома Аквінський: Справжня віра не потребує доказів. Якщо людина не спромоглась після всіх посад розжитись на найменшу нерухомість і є завчухом (завідує чужим хозяйством), то як він має піднімати, як обіцяє, економічну потугу неньки? Така зароблена сума це хіба 0,25 лаборантських, або якась погодинна оплата, або ще менше ніж 0,25 викладацьких. Мене даний персонаж відштовхнув, коли в 14-му розказував як треба громити ворога на його ж території, хай би зголошувався до військомату і втілював у життя.
Starikan написав:Моё мнение - ни у Президента, ни у его родственников не должно быть никакого бизнеса. Ни в настоящем, ни в прошлом.
мне нравится
Роман Бессмертный заявил о своем намерении идти на президентские выборы. Следующий вопрос для вечного самоотверженного партработника Бессмертного, ныне беспартийного – где взять 2,5 млн гривен, необходимых для регистрации кандидата на выборы президента.
Starikan написав:Моё мнение - ни у Президента, ни у его родственников не должно быть никакого бизнеса. Ни в настоящем, ни в прошлом.
Как факт отсутствие бизнеса в настоящем и прошлом может гарантировать что он не появится за время руководства страной? Тут же главное не есть/нет бизнес, а наличие в стране институтов не позволяющих путать личный карман с государственным.
Звичайно, в президенти має йти тільки чесна і порядна людина, в якої немає власного бізнесу Питання: де та як така людина може заробити 2,5 млн.грн. для внеску за реєстрацію у ЦВК
Ось ще один подібний претендент подався в президенти - Наливайченко. По декларації теж бездохідний босяк, що живе за жінчин кошт та подарунки тестя. Причому найактивніше його сім'ю обдаровували родичі, коли він був головою СБУ.
Ой+ написав:Мене даний персонаж відштовхнув, коли в 14-му розказував як треба громити ворога на його ж території, хай би зголошувався до військомату і втілював у життя.
Я что-то не помню чтобы более молодой Порошенко и его коллеги, включая сына, как главнокомандующий выезжал в район боевых действий.
shapo А по яким джерелам відслідковуваєте його переміщення?
Первый вице-спикер ВР Ирина Геращенко тоже прокомментировала эту поездку. "Президент посетил Широкино. Населенный пункт, полностью разбомбленный российскими оккупантами. Широкино не поддается восстановлению, там все заминировано и разбито. Ежедневные обстрелы. До врага - несколько сотен метров. Это не первый визит верховного главнокомандующего в Широкино, чтобы поддержать бойцов в самом пекле. Два года назад Порошенко был здесь в новогоднюю ночь, с другом Украины сенатором Маккейном. А вообще, за эти годы, почти четыре десятка визитов на передовую, в самые горячие точки совершил Президент", - заявила она. https://lb.ua/society/2018/10/12/409876 ... okino.html
Хоча я і не стверджував цього і не агітував за чинного гаранта. Більше того, вважаю, що така агітація нічого не дає. Але більшість "опозиціонерів" і зліва і справа далеко-далеко не білі і пухнасті.
Квесторе_поверніться написав:Виглядає що Гриценко працює на 0,25 ставки в Могилянці. Якщо в правоохоронців є підозри...нехай копають. Вірю в чесність майбутнього Президента Гриценко.
Фома Аквінський: Справжня віра не потребує доказів. Якщо людина не спромоглась після всіх посад розжитись на найменшу нерухомість і є завчухом (завідує чужим хозяйством), то як він має піднімати, як обіцяє, економічну потугу неньки? Така зароблена сума це хіба 0,25 лаборантських, або якась погодинна оплата, або ще менше ніж 0,25 викладацьких. Мене даний персонаж відштовхнув, коли в 14-му розказував як треба громити ворога на його ж території, хай би зголошувався до військомату і втілював у життя.
Це стільки доценти зараз заробляють. А хто Ваш Президент?
Квесторе_поверніться написав:Це стільки доценти зараз заробляють. А хто Ваш Президент?
Реально доцент у 2018 +8 тис./міс на руки. А на 0,25 за рахунок виграшу по податкам було би у 2 рази більше ніж задекларовано. Можливо навіть у КМА більші зарплати ніж середні по ВНЗ. Ще не визначився - не всі висунулись, але буду дивитись хто наверху рейтингу і з них обирати найбільш підходящу кандидатуру. Чуда не чекаю ні за якого розкладу, а великі проблеми здатні зробити більшість кандидатів.