Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
tea написав:П.С.Порошенко по країні будує мережу.Буде підкуп виборців у завуальованій формі.Плюс адмінресурс в Харкові і Одесі.Умови одні - Труханова і Гєпу ніхто не чіпає,взамін ті дають потрібний результат по цих двох містах.Думаю,що на багатьох учатсках в цих містах будуть тітушки Гєпи і Труханова.
вот и посмотрим, как аваков будет выполнять обещания.
tea написав:П.С.Порошенко по країні будує мережу.Буде підкуп виборців у завуальованій формі.Плюс адмінресурс в Харкові і Одесі.Умови одні - Труханова і Гєпу ніхто не чіпає,взамін ті дають потрібний результат по цих двох містах.Думаю,що на багатьох учатсках в цих містах будуть тітушки Гєпи і Труханова.
Екзітполи ніхто не відміняв. Адмінресурс, в наших умовах, можна використати тільки для підвозу неходячих пенсіонерів і загона студентів, а це не виборці Порошенко. Ну, ще, по селах, мертві душі голосують, але це вже традиція.
Екзітполи ніхто не відміняв. Адмінресурс, в наших умовах, можна використати тільки для підвозу неходячих пенсіонерів і загона студентів, а це не виборці Порошенко. Ну, ще, по селах, мертві душі голосують, але це вже традиція.
зоны, армия. по армии точно не знаю, но за зоны борьба шла. раньше. и ещё. на примере мариупольского меткомбината приводили - вот говорят про админресурс, а на комбинате работают 200 000человек и их каким то образом можно "сагитировать" за кого надо. лично мне не совсем понятно как, правда. участки прямо на комбинате для работающих, шоле?
Адмінресурс, в наших умовах, можна використати тільки для підвозу неходячих пенсіонерів і загона студентів, а це не виборці Порошенко.
З кожними виборами адмінресурс еволюціонує. Я б,наприклад,на місті Порошенка використовував би адмінресурс як метод кнута і пряника. Наприклад - збирає заврайоно директорів шкіл і дає задачу - всім вчителям проголосувати за Порошенка.Як доказ - принести з дільниці фото на смартфоні з галочкою навпроти потрібного кандидата.Бонус - 1000 грн. за голос.
Аваков - кульгава качка.Міністр,який відходить.На відміну від Гєпи і Труханова,яких вибрав народ на виборах.Кому буде підпорядковуватись управління поліції в Одеській області?Труханову чи Авакову?
19yuriy91 написав:вот и посмотрим, как аваков будет выполнять обещания.
Адмінресурс, в наших умовах, можна використати тільки для підвозу неходячих пенсіонерів і загона студентів, а це не виборці Порошенко.
З кожними виборами адмінресурс еволюціонує. Я б,наприклад,на місті Порошенка використовував би адмінресурс як метод кнута і пряника. Наприклад - збирає заврайоно директорів шкіл і дає задачу - всім вчителям проголосувати за Порошенка.Як доказ - принести з дільниці фото на смартфоні з галочкою навпроти потрібного кандидата.Бонус - 1000 грн. за голос.
Уже в интернете плодятся советы как и рыбку сьест, и совесть очистить. Один из совет - купите за 30 грн ручку с исчезающими чернилами, делаете фото, потом от души голосуете, чистый заработок 970 грн.
freeze написав:Уже в интернете плодятся советы как и рыбку сьест, и совесть очистить. Один из совет - купите за 30 грн ручку с исчезающими чернилами, делаете фото, потом от души голосуете, чистый заработок 970 грн
после фото вторая галка и бюллетень анулируют.Зачем еще тратиться на ручку?Вспышку от фото секут спец наблюдатели,отключайте.