|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Вів 05 лют, 2019 15:39
lapay Ключевое -- что зробила реформу. Зробила. Несмотря на всё сопротивление типичных подчиненных. И даже полное недовольство народа.
Зробила!! А вот если бы эта реформа была ещё и по сути с целью улучшить качество работы медицины, то и результат был бы иным. Пока же суть очевидна -- оптимизация (определение-то какое красивое) содержания медицины государством. К данной сути улучшение качества работы врачей никоим боком.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 лют, 2019 15:40
А с какой целью эту флудную тему прикрепили на главной странице?
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 05 лют, 2019 15:41
detroytred написав:Пока же суть очевидна -- оптимизация (определение-то какое красивое) содержания медицины государством.
суть мед.реформы сделать медицину платной.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 05 лют, 2019 15:43
Саме так. Платной со стороны гражданина. Снять часть оплаты с государства. Оптимизировать для государства.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 лют, 2019 15:50
detroytred написав:Саме так. Платной со стороны гражданина. Снять часть оплаты с государства. Оптимизировать для государства.
Что вы имеете в виду? Страховую медицину или нечто другое? Я просто не в теме, в гос.поликлиники не хожу.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 05 лют, 2019 16:09
detroytred написав:Пока же суть очевидна -- оптимизация (определение-то какое красивое) содержания медицины государством. К данной сути улучшение качества работы врачей никоим боком.
А так воно кругом. Є те, що можна покращати керування, а є (переважна більшість) того, що можна покращити тільки грошима. Хочете їздити не в убитих маршрутках, як оселедці в діжці,а в нормальних напівпорожніх автобусах? То платіть не по 7 грн, а по 70 грн, як європах. Інакше ніяк не вийде. А от Ваша беззаперечна віра у всесильність Керівника і є основа популізму. Я прийду й порядок наведу - каже Гриценко, я прийду й халяву подарю - каже Тимошенко.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 лют, 2019 17:19
Starikan написав: detroytred написав:Саме так. Платной со стороны гражданина. Снять часть оплаты с государства. Оптимизировать для государства.
Что вы имеете в виду? Страховую медицину или нечто другое? Я просто не в теме, в гос.поликлиники не хожу.
даремно
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3326 раз.
- Подякували: 3341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Вів 05 лют, 2019 18:08
Faceless написав:Если голосовать только за "проходных" - "проходные" всегда будут одни и те же.
Не совсем так. Опыт трех последовательных избирательных компаний 2010-2014-2019 показывает, что ТОП электоральных предпочтений меняются с космической скоростью, так что проходные не будут одни и те же. Для сведения лишь один человек Тимошенко входила в ТОП-7 во всех трёх избирательных компаниях. А если посмотреть выборы-2010, то из топовой семёрки опять осталась с рейтингом одна Тимошенко - остальные шесть персон полностью обнулились.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Вів 05 лют, 2019 20:14
detroytred написав:К данной сути улучшение качества работы врачей никоим боком.
Написав той який не має навіть зеленого розуміння, що таке робота лікаря. А може потрібно реального лікаря спитати? Га?  Хоча би про те, що він думає про систему eHealth? Про те, що вона дає пацієнтам я промовчу, тут стільки "ікспердів", що нам, лікарям, ліпше мовчати 
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7016 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Вів 05 лют, 2019 21:34
Василь-Рівне написав:...про систему eHealth? Про те, що вона дає пацієнтам я промовчу, тут стільки "ікспердів", що нам, лікарям, ліпше мовчати 
Не знаю всіх тонкощів медреформи, але одне нововведення мене аж бісить - це те, що тепер не зважаючи на те, хто мені потрібен (стоматолог, кардіолог, гінеколог чи хірург), я маю звертатися у будь-якому випадку до одного й того самого "сімейного" лікаря і витрачати свій час на непотрібні мені розмови з людиною, яка має зовсім інший профіль, ніж мені потрібно. Щодо теми гілки - цікаві результати голосовалки. Зовсім не зрозумілий рейтинг Зе - адже всім відомо, що людина далека від політики і має сумнівні уявлення (судячи з інтерв'ю) щодо вирішення нагальних для країни питань 
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
|