Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 239240241242243 ... 7544>
Повідомлення Додано: Пон 18 лют, 2019 17:03

ЛАД написав:Обсуждаются личные предпочтения и симпатии
Резюмуємо
Мої особисті симпатії
1 Високі ціни на газ для всіх , з одночасними субсидіями для найбідніших замість низьких цін для всіх і високо рівня оподаткування фонду заробітної плати ( відсторонення олігарха Фірташа від надприбутків в цій галузі)
2 Безвіз з правом виїзду на роботу ( наголошу - з правом а не обовязком, хочеш поїхати спробувати - маєш право , не хочеш , працюй тут)
3 Конституційно закріплений курс в НАТО і ЄС
4 Відсторонення олігарха Коломойського від впливу на банківський сектор і зменшення впливу цього ж олігарха на Нафтогаз
5 Хоч я і розумію чому , але мені не подобається вплив олігарха Ахметова на енергоринок

Що поганого в цих моїх симпатіях і чому я повинен їх міняти в угоду
Зеленського - без досвіду,без політсили,під впливом відстороненого олігарха, з нахилом до російського вектору
Гриценко - досвіду менше , з старої обойми ,політвпливу менше ,фінансова незалежність відсутня
Тимошенко - з старої обойми , офіційно фінансова незалежність відсутня
Ляшко - досвіду менше,популіст , та ще й 3,14раз в молодості ( а може й зараз)
Кошулинський,Мураєв,Бойко - крайні погляди , точно розділять Україну на частинки у випадку спроби реалізації своїх задумів
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 18 лют, 2019 17:12

prodigy написав:
  Долярчик написав:
  vovan_prm написав:Есть один простой и действенный способ борьбы с коррупцией, доступный каждому пересичному.
НЕ ДАВАЙТЕ!!!

...от коли ваша дружина чи дочка от-от буде родити і до вас вибіжить лікар і скаже/натякне, що стільки-то буде коштувати..... - то ви його пошлете нах і спокійно будете чекати на коридорі, бо будете впевнені, що "і так все буде добре"?

кроме как врачам никому никогда последние 25 лет

Возможно не было необходимости? :)
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 18 лют, 2019 17:14

Elensk написав:
  Долярчик написав:...от коли ваша дружина чи дочка от-от буде родити і до вас вибіжить лікар і скаже/натякне, що стільки-то буде коштувати..... - то ви його пошлете нах і спокійно будете чекати на коридорі, бо будете впевнені, що "і так все буде добре"

И что? Кто-то под дверью роддома родил, если без денег пришел?
Как страшно жить во Львове.
В Одессе принимают всех рожениц. Те, кто хочет и может договариваются с конкретным врачом и платят, да. Остальные рожают на дежурной смене, вполне успешно.

Когда-то вполне успешно рожали в поле. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 18 лют, 2019 17:18

lapay написав:....
Хоча об'єм змін постсовкового суспільства він зробив колосальний, хоч і не сильно цього хотів.

Вже задавав питання, хоча i не Вам - якi корiннi змiни вiн зробив?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 18 лют, 2019 17:48

kingkongovets написав:
  ЛАД написав:А ссылку можно?
Откуда такая цифра? :shock:
А вот то, что четверть века назад было "нас 52 млн.", а сегодня ... чуть меньше. :(

Зображення

https://vivaldi.nlr.ru/bx000000615/details

Там какая-то ерундистика в этой таблице. Если взять калькулятор и сложить, и учесть, что в таблице указаны далеко не все народности, то там приписка минимум 30-50 миллионов человек в целом по СССР по состоянию на 1931 год.
Востаннє редагувалось freeze в Пон 18 лют, 2019 17:49, всього редагувалось 1 раз.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Пон 18 лют, 2019 17:49

ЛАД написав:Простите, не смешно.
Все подчеркнутые готовили пропагандистов? :lol:
"не вводите молодежь в заблуждение своими бреднями".
К перечисленным yanyura можно добавить военные политучилища - выпускали редкостных дубов, кот. командование любым подразделением (даже отделением) доверить категорически нельзя.

я никого и не смешу, если вы вдруг в курсе - поделитесь какие вусы готовили на военных кафедрах этих вузов и факультетов?
посмеемся вместе
у меня к примеру помимо специальности "переводчик" есть еще и "замполит"
тока вуз выпускал не дубов) не видел еще ни одного дуба, освоившего хотя бы один восточный язык
кстати у нас прямо на факультете был кабинет особистов, общались мы с ними постоянно, а уж на военной кафедре нам чего тока не рассказывали интересного
хотя шо я вам рассказываю - вы должно быть сами в курсе, так же ж?)
Востаннє редагувалось kingkongovets в Пон 18 лют, 2019 17:53, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 18 лют, 2019 17:53

airmax78 написав:.....
Ренат Леонидыч наигрался в 2014-2015 в геополитику на своем местечковом уровне, был вздрючен товарищами из Кремля, которые, как он думал, будут с ним договариваться и блюсти его интересы на Донбасе. Понял, что это не его и больше, как я понимаю, его в большую политику не тянет. А бизнес его выстроен очень грамотно. Он денег на стаф не жалеет и самым умным себя не считает.
С ним нельзя заигрываться, но дело иметь можно.

Интересно выходит, с Ринатом, кот. допустил такое на Донбассе (а, может, и способствовал), дело иметь можно, а Коломойский, кот. удержал ситуацию в Днепре, Запорожье, а, возможно, и в Харькове - типичный враг народа. :)
Где логика?
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 18 лют, 2019 19:59, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 18 лют, 2019 17:57

ЛАД написав:Интересно выходит, с Ответом, кот. допустил такое на Донбассе (а, может, и способствовал), дело иметь можно, а Коломойский, кот. удержал ситуацию в Днепре, Запорожье, а, возможно, и в Харькове - типичный враг народа. :)
Где логика?

у англии нет постоянных союзников, есть постоянные интересы - не слышали такое?
это не только в отношении англии справедливо кстати
нам не шашечки в виде виселиц с болтающимися на них олигархами нужны, а ехать в виде победы и дальнейшего развития
а взять и все поделить (отобрать все у олигархов) - это мы уже проходили
правда не все это помнят и еще меньше тех кто умеет делать выводы
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 18 лют, 2019 18:01

airmax78 написав:
  ЛАД написав:
  airmax78 написав:....
Не будут. После выборов будут привлекаться под 5% годовых максимум.

:?: :?: :?:
Чем Вы можете объяснить своё мнение?

Тем что я знаю сколько стоят ресурсы на внешнем рынке и сколько стоит риск на Украину и почему он столько стоит именно сейчас.

Ответ очень убедительный.
( Сколько стоят ресурсы на внешних рынках я тоже знаю).
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 18 лют, 2019 20:00, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 18 лют, 2019 18:11

Re: Політичні дискусії

ЛАД написав:Вже задавав питання, хоча i не Вам - якi корiннi змiни вiн зробив?

Не він сам, а вся команда, з урядом і депутатами. Зміна законодавства, які дозволили отримати безвіз. Тут його велика особиста заслуга, бо пропихнути НАЗК, НАБУ і декларації через Раду було непросто. Децентралізація, Прозорро, судова реформа, медична, дуже важлива тарифна реформа, яка збалансувала наш платіжний баланс. З останніх - Антикорупційний суд і зміни до Конституії.
На зовнішному фронті - антипутінські санкції США і їх союзників англосаксів і ЄС.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 239240241242243 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість