|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Вів 19 лют, 2019 12:11
Faceless написав:Ожидаемый слив. Ни одного примера. Впрочем, чего ожидать то было
про Ахметова есть у Онищенка. Ждать что Ахметов придёт на форум с повинной и сам всё расскажет, наверное наивно.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 19 лют, 2019 12:12
Faceless написав:Ожидаемый слив. Ни одного примера. Впрочем, чего ожидать то было Виталий Кропачев - человек окружения Порошенка. Очень показательный пример.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1454 раз.
- Подякували: 1860 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 19 лют, 2019 12:14
vitaliian написав: budivelnik написав:Я за своє життя не збудував жодної віли... Все мною збудоване це цехи ,гаражі завожів, один ж/д вокзал , багато бюджетного житла
ж/д вокзал во Львове? неплохо получился.
Львівський - збудований ще до дня народження мого діда... Але вокзали є не тільки в обласних центрах.... Я приймав участь в реконструкції вокзалу в Мостиськах (кордон Польща-Україна)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 19 лют, 2019 12:17
Faceless написав:budivelnik написав: Faceless написав:Опрос анонимен, голосовавшие не раскрываются. Точка.
А можна не розкриваючи анонімність показати додаткову інформацію у вигляді - середній рейтин проголосувавших за кожного кандидата в розрізі подякував/отримав подяку? ПС По Ляшку, Бойку.Щевченко і Садовому - цю інформацію можна не приводити , щоб ненароком не розшифрувались за них проголосувавші.
Штатними інструментами не можна, а кидати заявку на підтримку/розробників дохлий номер, їм за то не заплатять. П.С. Щодо того, що хтось тут боїться, що "боти накрутять". По-перше, число тих, хто проголосував, невелике, і зростало помірно. Немає ознак наплив ботів. По-друге, в опитуванні Порошенко був у лідерах з самого початку, тільки що перший голос був за Зеленського. Знову немає ознак, що накручують. По-третє, немає акоїсь разючої різниці з іншими опитуваннями, крім того, що тут майже нульовий рейтинг Тимошенко (насправді несподівано). По-четверте, ніби боти можуть тільки Порошенка просувати. То ж претензії абсурдні.
1 Невже важко адміну взяти і в екселику створити табличку де фігурує всього 160 ніків? 2 Справа не в підтасовці. Справа в тому , що хочеться перевірити одне припущення що до адекватності голосуючих Як на мене то середня кількість отриманих подяк серед проголосувавших за Порошенка - буде вищою ніж в тих хто проголосував за Зеленського Хоча й можу помилятись.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 19 лют, 2019 12:20
budivelnik написав: Faceless написав:budivelnik написав:[quote="4586524:Faceless"]Опрос анонимен, голосовавшие не раскрываются. Точка.
А можна не розкриваючи анонімність показати додаткову інформацію у вигляді - середній рейтин проголосувавших за кожного кандидата в розрізі подякував/отримав подяку? ПС По Ляшку, Бойку.Щевченко і Садовому - цю інформацію можна не приводити , щоб ненароком не розшифрувались за них проголосувавші.
Штатними інструментами не можна, а кидати заявку на підтримку/розробників дохлий номер, їм за то не заплатять. П.С. Щодо того, що хтось тут боїться, що "боти накрутять". По-перше, число тих, хто проголосував, невелике, і зростало помірно. Немає ознак наплив ботів. По-друге, в опитуванні Порошенко був у лідерах з самого початку, тільки що перший голос був за Зеленського. Знову немає ознак, що накручують. По-третє, немає акоїсь разючої різниці з іншими опитуваннями, крім того, що тут майже нульовий рейтинг Тимошенко (насправді несподівано). По-четверте, ніби боти можуть тільки Порошенка просувати. То ж претензії абсурдні.
1 Невже важко адміну взяти і в екселику створити табличку де фігурує всього 160 ніків? 2 Справа не в підтасовці. Справа в тому , що хочеться перевірити одне припущення що до адекватності голосуючих Як на мене то середня кількість отриманих подяк серед проголосувавших за Порошенка - буде вищою ніж в тих хто проголосував за Зеленського Хоча й можу помилятись.[/quote]Нема в адмінів жодного доступу до переліку тих хто голосував. Не закладено такого функціоналу
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 19 лют, 2019 12:23
uaseller_info написав:Уже писал - безвиз к возможности работать на Западе никакого отношения не имеет. Облегчает только выезд за границу.
Вы несколько далеки от этой темы. Раньше, что бы поехать например в Чехию, делали польскую рабочую визу (несколько сот евро), а это время и деньги. А счас без проблем, вахтами 90/180. Да, это не совсем легально, но эту возможность дал именно безвиз.
Вы зарегились специально ради этого сообщения или Вы клон Васи? Возможно, я не прав. Но тогда расскажите - Вы пишете о рабочей визе. Но такая виза давала право на легальную работу, чего безвиз не даёт. Если говорить о нелегальной (неофициальной) работе, то можно было оформить обычную туристическую визу, даже многоразовую. Да, это требовало какого-то времени и дополнительных расходов, но не таких уж больших, так что большой проблемы не представляло. Резкий рост трудовой миграции на Запад вызван не безвизом, а резким падением уровня жизни и доходов в результате девальвации. Произошло не сразу, т.к. людям нужно время на раскачку - не так легко сорваться с насиженного места, а потом процесс нарастает лавинообразно - каждый новый выехавший привлекает друзей и знакомых.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 19 лют, 2019 12:28
Faceless написав:ЛАД написав:Surfer А по реверсу мы получаем газ дешевле, чем получали бы при прямой закупке у РФ? Наша гордость тем, что мы уже".. суток не закупаем газ у Газпрома", по-моему, выглядит несколько смешно.
Главная разница в закупке по реверсу в отличие от прямой - при запуках по реверсу РФ не может выкручиваться руки, манипулируя ценой и пользуясь статусом фактически монополиста. При этом это действительно ещё и дешевле (учитывая, что мы на купленном объёме уже заработали на транзите). Не то чтобы это было оптимальной схемой вообще, но пока получается так
Додав би, що зараз припинились розмови про те що Україна краде російський газ, а то колись навіть розмовляючи із знайомими, що проживали в інших державах, якось мусів виправдовуватись. Також колись Медведєв розказував, які шалені дотації дістає Україна (140 млрд за скількісь там років) через ціну на газ, яка насправді була вища ніж для ФРН. Faceless написав:По-третє, немає акоїсь разючої різниці з іншими опитуваннями, крім того, що тут майже нульовий рейтинг Тимошенко (насправді несподівано).
Вікостатевий аналіз показує, що її основні симпатики це бабусі. А вони як правило не від форумів, але прийдуть до реальних урн. Про маленьку зелену надію - нещодавно отримав "цікаву" пропозицію на місцевому рівні очолити осередок, якого ще нема, а гроші є. Навіть якщо це чудо кудись пройде - як воно має щось реалізовувати, якщо я так розумію структури ще в зародковому стані і поспіхом комплектуються?
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1116 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 19 лют, 2019 12:32
ЛАД написав: uaseller_info написав:Уже писал - безвиз к возможности работать на Западе никакого отношения не имеет. Облегчает только выезд за границу.
Вы несколько далеки от этой темы. Раньше, что бы поехать например в Чехию, делали польскую рабочую визу (несколько сот евро), а это время и деньги. А счас без проблем, вахтами 90/180. Да, это не совсем легально, но эту возможность дал именно безвиз.
Вы зарегились специально ради этого сообщения или Вы клон Васи? Возможно, я не прав. Но тогда расскажите - Вы пишете о рабочей визе. Но такая виза давала право на легальную работу, чего безвиз не даёт. Если говорить о нелегальной (неофициальной) работе, то можно было оформить обычную туристическую визу, даже многоразовую. Да, это требовало какого-то времени и дополнительных расходов, но не таких уж больших, так что большой проблемы не представляло.
Зачем такое писать? Съездить с женой и двумя детьми в Прагу - 150 евро только на визы + 2 дня жизни + куча нервов + ощущение себя вторым сортом. И это если ты живешь в Киеве. Если нет - то расходов и нервов еще больше. Но главное последствие безвиза не в этом. Главное - это вход лоукостов, которые обрушили цены на авиабилеты. Без безвиза НИКОГДА, слышите, НИКОГДА бы этого не произошло. Два года назад поездка в Вену 300 ЕВРО на одного. В этом - 300 ЕВРО на троих.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 19 лют, 2019 12:35
ЛАД написав:Резкий рост трудовой миграции на Запад вызван не безвизом, а резким падением уровня жизни
1 А виплата за 2 місяці 11 млрд грн за легалізацію 160000 авто(68000 грн в середньому заавто) - також викликана різким падінням життя? 2 Було три варіанти а - сидіти дома б - працювати в росії в - оформити туристичну візу і все одно працювати не легально на Заході.... 3 Стало варіант а - залишився варіант б втратив привабливість з появою варіанту с - отримати за 850 грн біометричний паспорт і офіційно знаходитись на території ЄвроСоюзу 90 днів (тобто варіант с практично зрівнявся з варіантоб по по складності отримання) , але при цьому варіант с - на голову ефективніший по критерію затрати праці/отримані кошти. На рахунок права на працю Туристична віза обмежує вас терміном перебування і не обмежує ваше право на працю Друге питання , що у випадку офіційного працевлаштування ви повинні сплачувати податки в країні де працюєте ( а от тут у нас є свої бзіки) ,але якщо ви офіційно влаштувались - маєте право 90 днів ( з 180) працювати і без робочої візи. Таким чином різке спрощення правил вїзду і створило різке збільшення гастарбайтерів в Європу ( з одночасним різким зменшенням в росію)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 19 лют, 2019 12:42
Faceless написав:Нема в адмінів жодного доступу до переліку тих хто голосував. Не закладено такого функціоналу
Коли я захожу на сторінку - то мій кандидат підсвічений, таким чином в бд є галочка за кого я голосувавв і чи голосував взагалі. За каву знайти ту галочку я думаю можна якщо є а - бажання ,б - гроші на каву 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1