Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
airmax78 написав:А у Беларуси, России, Казахстана, Кригизии, Узбекистана, Таджикистана, Азербайджана, Армении - нет..
В Грузии есть. А у Латвии,Литвы, Эстонии есть и ЕС , и НАТО,не говоря о безвизе. И что?
airmax78 написав:Я так понимаю, вы горите желанием умереть смертью героя в войсковой операции по освобождению Горловки? Если нет, то лучше заткнитесь.
1) Это не я пел здесь о том, как поднялась украинская армия при Петре Порошенко. А,оказывается, ответить-то по существу и нечего 2) Малоуважаемый хам, не рассказывайте что мне делать и я не скажу куда вам идти
Потому что в Латвии, Литве и Эстонии, в отличие от Украины, свой Порошенко появился еще в 1991 году. Мне эти рассуждения напоминают рассуждения крепостного крестьянина: "и зачем нас барин освободил? Свободу-то на хлеб не намажешь. Вон и в соседнем селе освободили всех и что, лучше им стало?" Про армию - не хочу комментировать, чтобы на мат не сорваться.
Щось я не можу зрозуміти - чому йде розмова тільки про Порошенка та ще трошки поплювати в бік Зеленського ? Що ПОрошенко має і плюси і мінуси - це всім відомо - справа тільки в оцінках та сподіваннях . І противники і симпатики щодо нього давно визначилися - для чого воду в ступі товкти ? Давайте інших претендентів в студію ! З першої "5" хоча б . Чи нема про що говорити ? Тоді хоча б сподівання та можливості ... Додати можливу розкладку голосів в Раді новій ...
Puente написав:Щось я не можу зрозуміти - чому йде розмова тільки про Порошенка та ще трошки поплювати в бік Зеленського ? Що ПОрошенко має і плюси і мінуси - це всім відомо - справа тільки в оцінках та сподіваннях . І противники і симпатики щодо нього давно визначилися - для чого воду в ступі товкти ? Давайте інших претендентів в студію ! З першої "5" хоча б . Чи нема про що говорити ? Тоді хоча б сподівання та можливості ... Додати можливу розкладку голосів в Раді новій ...
Смысл других обсуждать, если шансы есть максимум у троих, а с Юлей и так все понятно.
Так є можливість переконати прихильників Зеленського в 2 турі проголосувати за Порошенка ? Голосування буде "проти" - хто проти Порошенка , хто проти Зеленського, хто проти Юлі ... От чомусь у нас ця гетьманщина постійно . Колись був шанс у Марчука . Зараз міг би бути у когось з 2 ешелону - Гриценка , Безсметрного , Смешка ...
Интересно будет посмотреть новости от Социс. Уже где-то должен быть на подходе опрос. Как никак учредителем Социс был Грынив - глава предвыборного штаба Порошенко.
Puente написав:Та все одно Порошенко менше 25 % не матиме в 1 турі ...
Скорее всего так и будет, возможно с такими результатами удастся даже пройти во второй тур.
Я уверен что пройдёт во второй
А можливо все закінчиться ще в першому турі перемогою Порошенка .... Якщо тутешнє голосування реально відображає думки тут присутніх ( а не думки клонів ) то ймовірність перемоги в першому турі дуже висока , особливо якщо припустити , що половина симпатиків Зеленського просто не прийде на вибори бо сонце-шашлики-сесія.... Просто прикиньте цей варіант математично У нас проголосувало 173 , якщо 50% з 44 голосів за Зеленського не прийде - кількість проголосувавших опуститься до 151 , а тоді 62 голоса за Порошенка буде становити 62:151= 41%