Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 262263264265266 ... 1129>
Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2019 07:02

Козак-характерник написав:— Мойша, ты уже устроился?
— Нет! Еще работаю! :)

Как говорила тётя Циля "Мозги не брови, их не нарисуешь"
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2019 09:27

Козак-характерник як справи козаче зловив лося в битку
bobo

Подякував: 18 раз.
Подякували: 29 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2019 11:47

З днем весни і краси!

bobo написав:Козак-характерник як справи козаче зловив лося в битку

Привіт! :P Кайфую, як завжди! Сьогодні пікнічок на честь свята весни і краси! Був нещодавно на рибалці, завалив одного кита, м'ясо продав баризі, нехай працює! А козак гуляє.... Тут і турок, і козак, і козачка, і жид, все товариство гуляє, допоки гречкосії працюють.

shapo написав:
  Козак-характерник написав:— Мойша, ты уже устроился?
— Нет! Еще работаю! :)

Как говорила тётя Циля "Мозги не брови, их не нарисуешь"

Цьоця, як завжди права! 8) Зрозумій, товаришу, на цьому форумі не прийнято хвалитися роботою! Ось козацькою вдачею, лихістю, це так! :D З Днем весни і краси!!! Панянки, кружляймо в танці!!! Ееееех!!!! Ура!!! Будьте здорові, щасливі, кохані!!!

akurt написав:"Коли ти хворієш, тобі здається щасливим весь час, коли ти був здоровим...
Схід сонця... та захід сонця... Деякі речі є красивими завжди...
І постійно нагадують, що тобі так багато дано...
Так радій же...
Піцца та пляшка вина із гарною людиною зроблять самий кепський день кращим...
"Кавові побачення" з дівчиною відбирають у хлопця кучу часу... але вони того вартують...
У тебе є вибір: запрацюватися до смерті... або просто "забити" на всю роботу... без жалю, заради своєї "половинки"...
Можливо, кохання - то хімія, гормони... але й магія - теж!
Кохання приходить пару раз - якщо повезе...
Життя завжди буде здаватися коротким..."

(Переклад автора оригінального тексту фінальної сцени фільму "Spring" ("Весна"). Слоган: «Love is a monster». 2014. США. Режисери: Джастин Бенсон, Аарон Мурхед).
Розцінюйте як слова із нагоди свята - "Міжнародного дня жінок"...

Золотой, Ти мой, человєк, як гарно сказав. Дай, но я Тебе розцілую! Я сьогодні ніжний, як корова, яка отелилась, наливай своєї дорогої самогонки! :)
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2019 12:04

Я так розумію, що пан bobo хоче нам на честь свята дати пораду, куди дівати горщечок із грошима.
Будемо чекати, бо лежать ніби-то біз всякого діла...

Ну як без діла, я вчора переправив зайвих 9 200 $ в США - там є де їх прикласти до справ...
До речі: відправлення SWIFT- переказа відбувається дуже цікаво:
- вставляеш картку банку в банкомат цього ж банку (в мене банк з арабським капіталом).
- у банкомат вставляешь доляри, причому пачка не повинна перевищувати 100 листів.
- банкомат питає - зарахувати на власний рахунок чи на чужий? - На власний. А зарахувати на ваш рахунок у турецьких лірах, в американсськи доларах, в ойро, чи в британських фунтах? (він бачить всі мої рахунки). - В американських доларах. Добре: у віконце ліворуч покладіть пачечку долярів... Поклали? Натисніть кнопочку - я помацаю руками... Мацає, мацає, мацає... О! 100 листів по 100 долярів! Згодні? - Згоден! - Відмінно! Гроші вже на рахунку! Ось квитанція!

- Отлично, Григорий!
- Годится, Константин!

Приїхав додому в 17-15 - операційний день до 18-00 - зайшов в інтернет-банкінг - вибрав функцію переказів - SWIFT - вискочило віконце обмеження - не більше 50 000 лір на добу- подивився курс міжбанку - 5,42 - добре 50 000/5,42=9 225 $.
Ось і прекрасно! 9 200 - вперед! Чотири-п"ять кнопочок натиснув (в мене там шаблон є) - і гроші пішли мандрувати! Комісія за переказ не залежить від суму переказу та склала 60 лір (300 гривень).
Їх списали із рахунку в турецких лірах... Все просто!

- Отлично, Григорий!
- Годится, Константин!

Будемо чекати від bobo rjhbcye gonfle! (в перекладі із турецької: "корисну пораду").
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 08 бер, 2019 12:39, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1447 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2019 12:30

ДЕ ЗАРОБИТИ ГРОШЕЙ НА КУПІВЛЮ КВАРТИРКИ НА БЕРЕЗІ СЕРЕДЗЕМНОГО МОРЯ?
(інструкція)

Із листа філософа Вольтра цариці Катерині другій (текст дається за оригіналом та в офіційному перекладі):
..."Trois choses qui nous empêchent de devenir riches:
- la cupidité
- peur
- l'envie
Cela gâte le karma pour de l'argent."

..."Три вещи, которые мешают нам стать богатыми:
- жадность
- страх
- зависть

Это портит карму по деньгам.»

Підтвердження тому ви бачите на попередніх сторінках... бісяться хлопці: la cupidité... peur... l'envie...
Як раз перед трагічним для всіх чоловіків святом 8 Березня рідному брату захотілося купити автівку.
Як то зробити? Просто: виростити тюльпани та продати чоловікам для жінок, дівчат, колєжанок та коханок. По якій ціні сьогодні тюльпани? 35 гривень штучка! Ото ж! Хтось заробляє на автівку.

Зроблено то було так:
- брат із товаришем створили приватну фірму "Юра&Женя".
- на території приватної садиби викопали котлован (вручну!!! не було як трактор загнати), залили фундамент, поставили зверху теплицю.
- зробили дерев"яні короба, провели труби опалення, встановили опалювальний котел із горілкою. Теплиця гарна получилася: крита шибками! Натуральне дерево!
- закупили луковиці тюльпанів. Посадили. Поливали.
- важливо було так доглядати, щоби ті квіточки вилізли 7 березня - ретельно вивчали календар року... Регулювали температуру та полив...
- квіточки послухали - майже всі розквітли 7 березня. Частину неслухняних зірвали та сховали у підвал на збереження.
- 7 березня на базар виїхали всі: і компаньони, і жінки, і сестри, і батьки, і навіть тьотки та хрещені батьки...
- все розпродали надвечір 8 березня... Грошви було неміряно... Я допомагав на власній автівці підвозити товар та забирати виручку - так ще пів-року знаходив у автівці то в бардачку, то під сидіннями то одну крупну куюру, то іншу.

Автівку купили через тиждень після 8 березня. Пам"ятаю як зараз: біленька!

Ото ж... Під лежачий камінь вода не тече!

Ранок 8 березня 2019. Супермаркет "МЕТРО", Анталія... Ціни треба множити на "4,8"... можна на "5"... Букет квітів - 45-60 гривень...
Зображення
Зображення
Поруч - школа, де навчаються хлопці - громадяни України та РФ - говорили на російські мові, вибираючи квіти... радилися... Я тихенько спостерігав: купили букетики ті, що дорожче...
Ну й правильно: що то за гроші - 12 лір? Копійки... пачку презевативів хлопці купують дорожче (12 штук самих дорогих - 24 ліри)....
Як бачите, в Туреччині заробити на квітах на автомобіль не получиться...
Зображення
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 08 бер, 2019 12:45, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2019 12:43

Да веди ее в ресторан! Прага, Прага - лучший ресторан!

akurt написав:Я так розумію, що пан bobo хоче нам на честь свята дати пораду, куди дівати горщечок із грошима.

Нафік потрібні нам його поради на честь свята? :D Нехай нам самогонки більше ставить і п'є! :P Хоча б тут від нього якийсь толк буде?

Ипполит Матвеевич слушал и соображал. Демоны просыпались в нем. Мнился ему замечательный ужин. Он пришел к заключению, что такую девушку нужно чем-нибудь оглушить.

– Пойдемте в театр, – предложил Ипполит Матвеевич.

– Лучше в кино, – сказала Лиза, – в кино дешевле.

О! Причем тут деньги! Такая ночь и вдруг какие-то деньги.

«Сказка любви дорогой», – подумал Ипполит Матвеевич, вглядываясь в простенькое лицо Лизы. Так страстно, так неотвратимо захотелось старому предводителю женской ласки, отсутствие которой тяжело сказывается на жизненном укладе, что он немедленно взял Лизину лапку в свои морщинистые руки и горячо заговорил об Эйфелевой башне. Ему захотелось быть богатым, расточительным и неотразимым. Ему хотелось увлекать и под шум оркестров пить некие редереры с красоткой из дамского оркестра в отдельном кабинете. О чем было говорить с этой девочкой, которая, безусловно, ничего не знает ни о редерерах, ни о дамских оркестрах и которая по своей природе даже не может постичь всей прелести этого жанра. А быть увлекательным так хотелось! И Ипполит Матвеевич обольщал Лизу повестью о постройке Эйфелевой башни.

– Когда вы доставите мне счастье увидеться с вами снова? – спросил Ипполит Матвеевич в нос.

– А вам разве интересно со мной разговаривать? Я же глупенькая.

– Вы? – страстно сказал Ипполит Матвеевич. – Если б у меня было две жизни, я обе отдал бы вам.

Лизе стало очень стыдно. Она заерзала в кресле и затосковала.

– Куда это товарищ Бендер запропастился? – сказала она тоненьким голосом.

– Так когда же? – спросил Воробьянинов нетерпеливо. – Когда и где мы увидимся?

– Ну, я не знаю. Когда хотите.

– Сегодня можно?

– Сегодня?

– Умоляю вас.

– Ну, хорошо. Пусть сегодня. Заходите к нам.

– Нет, давайте встретимся на воздухе. Теперь такие погоды замечательные. Знаете стихи: «Это май-баловник, это май-чародей веет свежим своим опахалом».

– Помню я Москву, Елизавета Петровна, не такой. Сейчас во всем скаредность чувствуется. А мы в свое время денег не жалели. «В жизни живем мы только раз» – есть такая песенка. :P
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2019 12:45

Справжні спадкоємці імперії Османів іздять за пестощами до дівчат без квітів, але на справжніх кониках!
Зображення
Вчора вдень +22... в автівці хотілося включити вже кондиціонер...

P.S. Як ви знаєте - ніде в світі офіціно немає вихідного дня з приводу святкування росзтрілу жінок-ткаль в США.
Звичайний робочий день...
Один із синів отримав саме сьогодні - звичайний робочий день - уточнення, що буде працювати із понеділка 17 червня не в офісі компанії Amazon у місті Seattle (Washington state), а в одному із офісів компанії за місцем сьогоднішнього проживання - Cupertino (California state).
Це на південь від Сан Францисько та приблизно 14 міль від Stanford university.
Зображення
Ну що ж... повинно ж бути і в чоловіків свято...
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 08 бер, 2019 12:56, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2019 12:53

Козак-характерник написав:Цьоця, як завжди права! 8) Зрозумій, товаришу, на цьому форумі не прийнято хвалитися роботою! Ось козацькою вдачею, лихістю, це так!

1) Где ты увидел хвастовство? Это всего-навсего констатация факта. Кстати, и сегодня на работе, пишу во время перерыва.
2) О каком хвастовстве можно вообще упоминать взяв такой ник как "характерник"?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2019 12:55

От улибкі станєт мір свєтлєй!

shapo написав:
  Козак-характерник написав:Цьоця, як завжди права! 8) Зрозумій, товаришу, на цьому форумі не прийнято хвалитися роботою! Ось козацькою вдачею, лихістю, це так!

1) Где ты увидел хвастовство? Это всего-навсего констатация факта. Кстати, и сегодня на работе, пишу во время перерыва.
2) О каком хвастовстве можно вообще упоминать взяв такой ник как "характерник"?

Це Ти побачив, а не я...Я што? Я нічаво! Ето єму нє слишно...Товаришу, Ти занадто сурйозний, пий більше! :D Підійми руку і опусти, я просто весела людина! :P
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2019 13:10

Для нашого бідолашного shapo - бідна людина забігла, після розмішування комсомольською лопатою суміші піска, цементу та води в побутівку, і відразу кудя тягне?
До нашої гілки...
Але, правда є правдою:
akurt

Профіль

5
  #<1 ... 262263264265266 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти