Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 18441845184618471848 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 16:01

freeze написав:
  kulikrom написав:
  vitaliian написав:дело не в модерации, шокирует уровень интеллекта сограждан,

Зображення

Радует, что Петр набрал в свою команду поддержки таких соратников.
Можно прямо книгу писать - Как быстро и эффективно утопить рейтинг кандидата.

Попытка создать одесскую республику?
Ну вроде если б не ультрас с Одессы и регионов то была б ОНР
Одесситы особо не сопротивлялись?
Востаннє редагувалось Ukrainian в Нед 07 кві, 2019 16:06, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 16:01

budivelnik
Таким чином
Вимагати щов в прожитковий закладались кошти достатні для лікування складних хронічних захворювань для всіх, чи вартість мерседеса замість велосипеда , чи вартість навчання в Кембріджі замість 12-літки в селі під Києвом - маразм...

в некоторых странах даже корм для животных учитывают, вот маразматики. я всегда подозревал что маразматики живут лучше прагматиков :lol: :lol: :lol:
baran

Подякував: 94 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 16:07

Ukrainian написав:
  freeze написав:
Радует, что Петр набрал в свою команду поддержки таких соратников.
Можно прямо книгу писать - Как быстро и эффективно утопить рейтинг кандидата.

Попитка создать одесскую республику?
Ну вроде если б не ультрас с Одессы и регионов то была б ОНР
Одесситы особо не сопротивлялись?

Губернатор Палица от Коломойского спокойно и без жертв закрыл в Одессу тему любого сепаратизма за пару месяцев.

Но для этого надо было мозг иметь.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 16:10

baran написав:budivelnik
Таким чином
Вимагати щов в прожитковий закладались кошти достатні для лікування складних хронічних захворювань для всіх, чи вартість мерседеса замість велосипеда , чи вартість навчання в Кембріджі замість 12-літки в селі під Києвом - маразм...
в некоторых странах даже корм для животных учитывают, вот маразматики. я всегда подозревал что маразматики живут лучше прагматиков :lol: :lol: :lol:
1 Чи розумієте Ви що за всі соціальні блага - сплачують через збори-податки-акцизи економічно активні працюючі по білому ?
2 Чи розумієте Ви , що чим більше платежів вилучать з обігу в економічно активних - тим повільніший буде економічний розвиток Держави
3 Чи розумієте Ви , що зараз можна поділити тільки те що виготовлено , а так як виготовляється не достатньо то треба
а - або менше забрати , щоб економіка запрацювала швидше і з часом зявились додаткові блага
б - або більше забрати сьогодні , щоб завтра для того щоб забрати на рівні сьогодні потрібно було каральні експедиції створювати.
4 Чи розумієте Ви , що 30% економіно активного населення працює в чорну , в той час коли 70% працюючих вбілу змушені підтримувати рівень життя економічно не активних..
5 Чи розумієте Ви що будь які фантазії на тему - заберем в олігархів
а - економічно безперспективні
б - заберете раз і не багато
в - отримаєте падіння ВВП більше ніж вилучите?
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 16:12

Re: Політичні дискусії

vitaliian написав:
  Андрей_В написав:
  vitaliian написав:Это я к тому что прожиточный минимум 3952 посчитан неверно, этим перечнем медикаментов не вылечишь даже бронхит. Реально минимум в 2 раза выше.

ты каждый месяц шоле болеешь?

а если раз в год то всё бесплатно?
В смысле если раз в год то расходы делятся на 12 и тогда их доля в ПМ невелика. Хотя согласен, что ПМ давно оторван от реальности, но тому есть масса причин
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 16:16

budivelnik да я то понимаю, это маразматики не в курсе :lol:
кстати речь шла о медицинском обслуживании, которое, как я понял, в прожиточном минимуме не отображается. или не? поправьте. что вы про мерседесы, мерсы пусть маразматики учитывают :D
baran

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 16:22

Faceless Не поверите, но как бы банально это не звучало, а причина в конечном итоге одна--деньги :D
baran

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 16:34

l66 написав:
  airmax78 написав:Я не могу за всю страну отвечать. Вот лично вы насколько бедны? Зарабатываете менее 5 долларов в сутки (это обязательное условие нахожденич с числе самых бедных)?

Макс, Вы рассуждаете с позиции вполне зажиточного Киева.
Но...
Недавно я проездом побывала в селах далеко от столицы (более 200 км).

Впечатление удручающее.
Между дворами с домами, в которых живут люди, стоят брошенные пустые хаты, часто без окон и дверей.
Многие жители без зубов, так как нет денег ремонтировать зубы и ставить коронки.

Но проезжала и деревни с вполне зажиточным населением. Там почти у всех теплицы.

Поэтому, если Вы не видите нищету из окна киевского офиса, то это не означает, что её нигде нет...

Кажете, недавно (!!!) побували в селі за 200км. від Києва і "впечатление удручающее". Точно Порошенко і ніхто більше в цьому не винен. Егеж?
Я Вам зараз розкажу історію за 2000р. Дата точна, бо тоді я їхав на щойно купленій в салоні іномарці в сторону Західної України. Їхав один.
В моєму житті, як мабуть і у всіх людей, які знають, що таке порядність бували моменти за які соромно все життя. Це був саме той випадок! Так от, оскільки люблю при найменшій нагоді і якщо вдосталь часу звернути з "столбовой дороги" (в моєму випадку з траси Умань-Тернопіль) і проїхатись глухими дорогами, тим більше на такій близькій серцю Вінничині. Десь в районі Гайсина звертаю на Ільїнці, їду в сторону Калинівки. І от на одному з відрізків дороги, досить глухих, мене просить зупинитись мужик років 40, такий міцний, жилистий козарлюга. Оцінивши ризики, проїзжаю не зупиняючись... Дорожних знаків там фактично тоді не було. Хвилин через 10 доїхав до розвилки кількох доріг. Яка з них на Калинівку? Став. Спитати ні в кого. Дістаю карту автомобільних доріг і намагаюсь зрозуміти куди ж їхати. Нічого не ясно. Хвилн через 5 під*їзджає маршрутка і зупиняється ззаду мене. Дивлюсь в зеркальце і бачу як з неї виходить пасажир і йде в мою сторону. О, думаю, зараз в нього спитаю якою дорогою їхати. Опускаю вікно і коли він порівнявся зі мною, питаю як проїхати в сторону Калинівки. Він зупиняється і починає розказувати на яку з кількох доріг виїхати і де потім в слідуючому населеному пункті звернути... А потім питає: а це не Ви хвилин 20 тому, проїжаючи повз мене не зупинились на моє прохання? І тут до мене доходить, що це саме той козак!!!... Мабуть вираз мого обличчя все сказав йому - я саме той водій! І тут він каже ті слова від яких мені нестерпно соромно і сьогодні: люди так бідують, так бідують, треба зупинятись і підвозити! Чули б Ви яким це було сказано тоном і з яким болем... Може він би і ще щось сказав, але з*явилась маршрутка на одній із доріг і він попрощавшись побіг до неї. А я сидів і думав над почутим і ще кілька хвилин не рушав шокований такою зустріччю і її обставинами. Так що, в селах, особливо глухих, вже дуже давно "впечатление удручающее". Десь через рік-два після описаних подій я їхав в районі Новомиргорода по одній із доріг (спочатку вона була нормальна, потім гірша, далі ще гірша, потім як після бомбардування, а далі вона просто закінчилась...). Добре, що натрапив на хлопців на лісовозі, вони якраз закінчували обідати і вони мене манівцями по полях і понад посадками вивели до асфальтованої дороги, бо вертатись назад по тій самій дорозі було рівнозначним залишитись без коліс, як мінімум. З розмови із моїми провідниками - біда в навколішних селах чорна. І так в більшості сіл, якщо з*їхати з траси на кілометрів 15-20. І сталося це задовго до Порошенка...
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 16:43

Кармелюк

Люди в селе не увидели положительной динамики в своей жизни, поэтому в селах у Порошенко такой же удручающий результат как и везде.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 16:45

Re: Політичні дискусії

спецслужби російського агресора та створені ним терористичні організації беруть безпосередню участь у фінансуванні передвиборчої кампанії кандидата в Президенти України Володимира Зеленського”
https://www.unn.com.ua/uk/news/1791692- ... vnoyi-radi
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 18441845184618471848 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему