|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Чет 11 кві, 2019 20:03
Пишут, что бывший участник Квартала 95 Денис Манжосов, чья пресс-конференция сегодня была сорвана, появился на телеканале Порошенко и опроверг наркозависимость Зеленского.
-
l66
-
-
- Подякував: 368 раз.
- Подякували: 572 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2019 20:03
Долярчик написав:- Я б, наприклад, набрав таких ...і заставив би всіх корупціонерів-крадіїв самим все повернути у власність держави!
Пишіть чи то дзвоніть Зе - у Вас вроді ж прямі контакти? Може краще "месників" набрати у них взагалі надздібності? Ой цікаво що ж осінню-зимою будете постити 
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1114 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 11 кві, 2019 20:05
Долярчик написав: Ukrainian написав: Долярчик написав:...там питали за команду Зе! - Я б, наприклад, набрав таких  ...і заставив би всіх корупціонерів-крадіїв самим все повернути у власність держави! ... дав би 48 годин, а далі - хто не сховався - ми не винуваті!
Що особисто очікуєте від команди дніпровських ? Ну були вони при владі нічим не кращі від тих же донецьких чи вінницьких
...для початку - пару посадок!(до наступної весни вже має сидіти мінімум двоє-троє, типу свинарчуків і їх подібних)
А якщо посадок не буде? Я наприклад не вірю що посадять свинарчуків та кононенка
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 11 кві, 2019 20:06
Долярчик написав:...там питали за команду Зе! - Я б, наприклад, набрав таких  ...і заставив би всіх корупціонерів-крадіїв самим все повернути у власність держави! ... дав би 48 годин, а далі - хто не сховався - ми не винуваті!
команда старперов от 65 и старше
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3312 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 11 кві, 2019 20:07
Ой+ написав:Ой цікаво що ж осінню-зимою будете постити 
По классике - валить всё на папередникiв.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2019 20:09
Ой+ написав: Долярчик написав:- Я б, наприклад, набрав таких ...і заставив би всіх корупціонерів-крадіїв самим все повернути у власність держави!
Пишіть чи то дзвоніть Зе - у Вас вроді ж прямі контакти? Може краще "месників" набрати у них взагалі надздібності? Ой цікаво що ж осінню-зимою будете постити 
... Я даю Зе час мінімум до зими.... - і якщо "щось піде не так" - Я БІЛЬШЕ НІКОЛИ НЕ ПІДУ ГОЛОСУВАТИ І БІЛЬШЕ НІКОЛИ НЕ БУДУ ЦІКАВИТИСЬ ПОЛІТИКОЮ!!! .... от тільки вже цієї осені все має "початись"... 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
l66 написав:Пишут, что бывший участник Квартала 95 Денис Манжосов, чья пресс-конференция сегодня была сорвана, появился на телеканале Порошенко и опроверг наркозависимость Зеленского.
Анализы независимым лабораториям не наркозависимый почему-то сдавать не хочет. Хотя это не существенно я очень сомневаюсь что днепровские будет кардинально вести другую политику по отношению к своему избирателю Через год после выборов давайте вернёмся к этому сообщению и увидим.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Це дійсно проблема. Не можуть підтримати Зеленського. 
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2019 20:10
1007qwert написав: pesikot написав:Сторонники ЗЕ! мне всё больше напоминают участников или секты или МММ. - никакие доводы, никакие факты ими не воспринимаются - все разговоры ведутся в русле "всё будет, только подождите". Это относится к программе, будущим назначениям, будущим действиям ЗЕ!, как Президента Украины. - безоговорочная вера, что обязательно будет всё хорошо, только надо подождать. - всё, что ни делает ЗЕ! - всё правильно, всё, что ни делает Порошенко - плохо. PS. Начинаю отсчёт, кто первый напишет тоже самое о сторонниках Порошенко 
Вы сторонник Пети, ответьте, кто из его старой команды, которая себе по карманом много натыряла, пойдёт с ним на второй срок. Пока я не узнаю всех поимённо, для меня он, как и Зе "Кот в мешке". И то что что Зе "марионетка олигарха Коломойского", не факт для меня, и ещё большой вопрос кто из олигархов порядочнее Коломойский или Порошенко и ко. Я против олигарха президента была раньше и буду. Дима Гордон, который поддерживает Зеленского, тоже тупой по вашему?
Діма Гордон - аферюга той ще. Й пристосуванець.
-
VHS
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2019 20:11
Ukrainian написав: Долярчик написав:[quote="..там питали за команду Зе! - Я б, наприклад, набрав таких  ...і заставив би всіх корупціонерів-крадіїв самим все повернути у власність держави! ... дав би 48 годин, а далі - хто не сховався - ми не винуваті!
Що особисто очікуєте від команди дніпровських ? Ну були вони при владі нічим не кращі від тих же донецьких чи вінницьких
...для початку - пару посадок!(до наступної весни вже має сидіти мінімум двоє-троє, типу свинарчуків і їх подібних)[/quote] А якщо посадок не буде? Я наприклад не вірю що посадять свинарчуків та кононенка[/quote] ====== ...повна/чи часткова конфіскація їхнього майна - теж підійде 
Востаннє редагувалось Долярчик в Чет 11 кві, 2019 20:11, всього редагувалось 1 раз.
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-