Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Хлопці та дівчатка, нам потрібна історія перемог, а не плачу і позору! Нам потрібний новий героїчний епос. Я хочу пишатися нашими перемогами над ворогом! Порох сіє зневіру. За 5 років не звільнив Донецьк, а обіцяв за 2 тижні, брехун! Мені до дупи його вибачення, я хочу в Донецьк!
Колосальну суму у 7,5 мільйонів гривень вдалось зібрати минулоріч Сергію Притулі за 2015-ий рік. Гроші від добрих людей шоумен і волонтер приймав на власний рахунок заради благородної справи – допомоги бійцям, що воюють на передовій. Про це повідомляютьПатріоти України з посиланням на Тернополяни.
Скільки зібрав 95 квартал з його то можливостями ?
Київ – Український актор і телеведучий Сергій Притула веде переговори з видавництвами про можливість передачі до Криму україномовних книг для дітей. Першу партію зі 100 книг йому вже вдалось відправити на півострів, за допомогою активістів вони дійшли до своїх адресатів. Тепер Притула хоче розвивати ідею. Детальніше про це він розповів Крим.Реалії.
А що зробив для Криму 95 квартал з його то можливостями?
zРадио написав:Терминальная стадия ПГМ (Порошенко головного мозга)
Ты ведь совсем недавно рассказывал, что ты такой себе нейтральный? Концепция поменялась?
Я был и остаюсь скептичным в отношении способностей Зеленского. Но я не могу быть нейтральным к дуростям, которые исполняет преимущественно штаб Порошенко!
Глумиться над пожаром в Соборе Парижской Богоматери - это запредельно! И это говорю я - атеист. Для меня это всего лишь историческая и архитектурная памятка, а не место культа. Но речь о беде, возможно, о жизнях людей!
Козак-характерник написав:Хлопці та дівчатка, нам потрібна історія перемог, а не плачу і позору! Нам потрібний новий героїчний епос. Я хочу пишатися нашими перемогами над ворогом! Порох сіє зневіру. За 5 років не звільнив Донецьк, а обіцяв за 2 тижні, брехун! Мені до дупи його вибачення, я хочу в Донецьк!
Так едьте в Донецк, там "Народная Республика", там нет олигархов, вся власть народа. Коммуналка за копейки, а зарплата высокая, не мучайте себя хорошей жизнью в бандеровском Львове. Только хардкор.
Мені потрібний Донецьк з синьо-жовтими прапорами! П'єтя обіцял. За 2 тижні. Вже 5 років минуло. Мені до дупи його вибачення.
Команда студії «Квартал 95» випустила документальний фільм «Душа не пропала ...», в якому з перших уст розкрила усю правду про своє ставлення до війни та українських воїнів, а також про свою волонтерську допомогу.
Як пояснюється у прес-релізі з нагоди презентації фільму, із самого початку воєнних дій в Україні Володимир Зеленський і студія «Квартал 95» активно допомагали й допомагають бійцям української армії та волонтерам.