Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 26342635263626372638 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 23 кві, 2019 11:49

flyman написав:
  antey1969 написав:Не знаю, как там было с томос-туром. Я лично ничего подобного не утверждал.
Зато по фейсбуку прокатилась просто лавина мантр "если выиграет клоун - уеду с Украины". Ну я как считаю... мужик сказал - мужик сделал. Все честно и без подвоха.

насправді було так
https://politeka.net/news/society/966880-pokinu-ukrainu-esli-vyigraet-vybory-ozloblennaja-suprun-vyskazala-vse-chto-dumaet-ob-ukraincah/
блін, скільки останнім часом консерв вскрилося... антей, і ти туда ж

Супрун - подвижник. Таких людей мало. Хотя интересно, что она будет делать, когда ее отправят в отставку, а мед мафия начнет заводить на нее уголовные дела.
А мне надоело делать шаг вперед, два назад. Если начнут сбываться мрачные прогнозы - другого выхода не вижу.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 23 кві, 2019 11:50

airmax78 написав:
  flyman написав:
  antey1969 написав:Не знаю, как там было с томос-туром. Я лично ничего подобного не утверждал.
Зато по фейсбуку прокатилась просто лавина мантр "если выиграет клоун - уеду с Украины". Ну я как считаю... мужик сказал - мужик сделал. Все честно и без подвоха.

насправді було так
https://politeka.net/news/society/966880-pokinu-ukrainu-esli-vyigraet-vybory-ozloblennaja-suprun-vyskazala-vse-chto-dumaet-ob-ukraincah/

Супрун - подвижник. Таких людей мало. Хотя интересно, что она будет делать, когда ее отправят в отставку, а мед мафия начнет заводить на нее уголовные дела.
А мне надоело делать шаг вперед, два назад. Если начнут сбываться мрачные прогнозы - другого выхода не вижу.

криївка
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 23 кві, 2019 12:17

flyman написав:
  zРадио написав:
Хаос может начаться тогда, когда проигравшие вчера украинцы (не Порошенко, а 25% "проводников национальной идеи") посчитают нужным вернуть себе власть. По старой традиции - незаконным путем.

Почитайте их на форумах, послушайте на ТВ и в реальной жизни - поражение они признают с дулей в кармане и длинным списком предостережений к победителям.

Зеленский не сможет проводить собственную политику, не наступая на мозоль людям, приватизировавшим любовь к Родине. Не потому что он не патриот, а потому что те люди слишком много на себя берут.

Я не допускаю, что Зеленский и Ко настолько глупы, чтобы корректировать внешний вектор - это тут же быстрая смерть, но поводом для противостояний может стать ЛЮБОЙ вопрос, разделяющий сегодня общество (которое не просто так 5 лет для этого готовили - таких вопросов десятка 3)...

Выборы Украину, увы, не объединили - это иллюзия. Количественный перевес не значит качественный перевес. Некрасиво так говорить, но я бы дал по 10 избирателей Зеленского за 1-го избирателя Порошенко (это вовсе не значит моей симпатии к последним - скорее наоборот, но факт остается фактом).

Выборы пройдут, и принцип "1 человек - 1 голос" будет позабыт на следующие 4 года. И вот тут начнется игра в качество, а не количество...

Що я можу добавити, крім того, що вата ожила.

Проблема в тому, що Зеленьскому, щоб профести реформи тре бути одночасно і проукраїнсько налаштованим і чесним борцуном з корупцією.

Порошенку вдалося лише перше.

А Зеленьский без активної підтримки (якраз тих, за яких зРадіо готовий дати 10 ватніків), всі його намагання, якщо такі будуть, зійдуть на пшик.

Вы совершенно не поняли мой пост!! Можете переспросить у других форумчан, которым доверяете.
Востаннє редагувалось Радіо в Вів 23 кві, 2019 12:32, всього редагувалось 1 раз.
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 23 кві, 2019 12:19

airmax78 написав:
  flyman написав:

насправді було так

Опять же, ничего не имею лично против Супрун, но ее реформа мягко говоря недоработана, к примеру, та же самая сельская медицина считайте канет в лету
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Вів 23 кві, 2019 12:33

antey1969 написав:Опять же, ничего не имею лично против Супрун, но ее реформа мягко говоря недоработана, к примеру, та же самая сельская медицина считайте канет в лету

Так само собою - а Ви хотіли плавно і швидко ? А ті хто проти - і реальні противники , які там заробляють ? Вже хоч почали реально про страхову медицину говорити ...
По селам - буде як зі священниками - де церква є , а священника немає . Гроші будуть - будуть і лікарі близько . Платити хтось все одно повинен - капіталізм . А податків так просто - малувато буде ... Ще й крадуть , не туди витрачають ... Які ще мінуси ми всі знаємо ?
Он якось захищали Інститут серця - так там така собі феодальна вотчина директора - ну хороший він хірург - то хай і операції робить , не бізнес ... Причому ще й наполовину за державний рахунок . А інша половина - від родичів хворих ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 кві, 2019 12:58

Хомякоид написав:https://www.pravda.com.ua/rus/news/2019/04/23/7213295/
Так що, картковий будинок шоколадного папэредніка вже почав сипатись.
Думаю вже пакує валізи.

Та цей суд - найсправедливіший та найчесніший суд в світі ...
Хоч можливість це змінити у Порошенка була ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 кві, 2019 13:01

shapo написав:
  Kudrjavuy написав:Это для животных типа shapo и Ко - напоминание.

Для му-даков типа Kudrjavuy.
Я тут безуспешно пытался выяснить как называть вооруженные формирования воюющие на стороне ДНР-ЛНР.
По поводу мародерства и зверств творящихся на этой , да и на остальных войнах.
Ты и вправду такой тупой , что уверен в благородстве всех добробатов и их членов?
Почитай если до сих пор не знаешь - https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0 ... 0%BE%C2%BB
Вдруг умнее станешь, хотя и маловероятно

відмотай назад на кілька секунд, там виявляється "повстанець" (найманець з РФ) бореться з фашистами.
Я кілька сторінок тому писав, що це скоро почуємо від відкритих концерв.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 23 кві, 2019 13:03

Думаю вже пакує валізи.

тут цікавіше відбувається, вата ожила, зазеленіла ... її тут притісняли 5 років ... бандеро-фашисти знущалися
Востаннє редагувалось flyman в Вів 23 кві, 2019 13:03, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 23 кві, 2019 13:03

Puente написав:
Думаю вже пакує валізи.

Та цей суд - найсправедливіший та найчесніший суд в світі ...
Хоч можливість це змінити у Порошенка була ...

Буде дуже цікаво.
Та і аеропорт Жуляни замінували не з проста.
Далі буде.
Хомякоид

Подякував: 3043 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 23 кві, 2019 13:05

flyman написав:
Думаю вже пакує валізи.

тут цікавіше відбувається, вата ожила, зазеленіла ... її тут притісняли 5 років ... бандеро-фашисти знущалися

Флай, чого ти переживаєш.
100-200 тис. в разі чого вивести на вулиці Києва не проблема.
Любий президент скидується на раз два, вже доказано неодноразово.
Хомякоид

Подякував: 3043 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 26342635263626372638 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість