Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 27112712271327142715 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:15

Про газ.
Питання для кремлеботів: а з якої ціни ви рахуєте ті 20%?
Наприклад, Словаччина купляє в Росії газ по 200$(цифри умовні) і продає нам по 240$. І кремлеботи стверджують що України втрачає 40$, тому що Росія продала б нам газ по 200$. Це і є велика і цинічна брехня. Росія не продасть нам газ по 200$, і навіть по 240$ подумає чи продавати.
Для підтвердження моїх слів, достатньо подивитись в минуле.
Знаєте хто найбільше в Європі платив за російський газ? Напевне не знаєте. Це Литва. Не Німетчина, не Франція, хоча до Франції ой як далеко, а Литва рядом.
Цитата:
Когда Россия увидела, что мы действительно построим терминал, а в реальность этого проекта она не верила, Газпром моментально снизил цену на газ на 40%. До этого мы покупали российский газ по цене почти $500 за 1000 кубометров. Германия покупала этот самый газ за $350, хотя туда намного дальше.

Тому фактично ніяких 20% чи 50% Україна не переплачує, познімайте вже лапшу з вух.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Суб 27 кві, 2019 23:26, всього редагувалось 2 разів.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:17

detroytred написав:Frant
Угроза рашки - это факт. Фактор независящий от нас.

Поэтому проблема в том, какими действиями и решениями властей Украина противостоит этому негативному воздействию (целям) рфии.

На 5 год принимает З-н "Про мову", с "интересными" оговорками :)
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:19

baran написав:
  budivelnik написав:1 Станом на сьогодні, збитки від санкцій і так далі (наприклад мінус 52% банківської системи ) на порядок перевищують наші теоретичні втрати від дій педераційників по перекриттю для нас енергоресурсів...
2 Станом на сьогодні у нас великий Зе президент ,який при підтримці 75% прихильників - топне ножкою і пуйло побіжить ховатись.
настоящий "патриот"! главное чтоб в рашке всё х****** было и Зе обосрался
Я щось не зрозумів
1 Якщо рашці стане погано від її дій які вона проводить проти України - то мені від цього може бути тільки добре, бо я живу в Україні, при чому не залежно від того я голосував за Порошенка чи Зеленського
2 Якщо для того щоб росії стало погано,а Україні добре-Зеленський повинен обісратись - то я готовий скупити максимум пургену і навіть готовий разом з Зеленським запивати його касторкою
3 Мене непокоїть тільки одне
Масова і одночасна втрата голосувавших за Зеленського-надій що він для них щось Зробить...
Я від Зеленського чи Порошенка(чи Януковича-Ющенка-Кучми-Кравчука-Горбачова-Андропова-Черненко-Брежнєва) - не очікував особисто для себе нічого
В мене було одне прохання до них - не заважайте..вони мені не заважали- я чогось досяг
Прохання симпатиківв Зеленського до Зеленського - зробіть нам щось...- той зробив, поїхав в Турцію...
Як на мене, справжні послідовники повинні повторити його фінт вухами.
До речі - розхльобувати блокаду поставок енергоресурсів треба буде вже де юре Зеленському Президенту...
Як він це зробить і чим цьому може допомогти поїздка в турцію - для мене загадка
Але може він щось знає такого чого не знаю я?-Може..
Тому він Президент, а я, так собі, при 6-ти Президентах досить непогано себе почував.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:19

andrijk777 написав:Про газ.
Питання для кремлеботів: а з якої ціни ви рахуєте ті 20%?
Наприклад, Словаччина купляє в Росії газ по 200$(цифри умовні) і продає нам по 240$. І кремлеботи стверджують що України втрачає 40$, тому що Росія продала б нам газ по 200$. Це і є велика і цинічна брехня. Росія не продасть нам газ по 200$, і навіть по 240$ подумає чи продавати.
Для підтвердження моїх слів, достатньо подивитись в минуле.
Знаєте найбільше в Європі платив за російський газ? Напевне не знаєте. Це Литва. Не Німетчина, не Франція, хоча до Франції ой як далеко, а Литва рядом.
Цитата:
Когда Россия увидела, что мы действительно построим терминал, а в реальность этого проекта она не верила, Газпром моментально снизил цену на газ на 40%. До этого мы покупали российский газ по цене почти $500 за 1000 кубометров. Германия покупала этот самый газ за $350, хотя туда намного дальше.

Тому фактично ніяких 20% чи 50% Україна не переплачує, познімайте вже лапшу з вух.

а нам достаточно увеличить добычу на 5%
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:21

budivelnik написав:
  baran написав:
  budivelnik написав:1 Станом на сьогодні, збитки від санкцій і так далі (наприклад мінус 52% банківської системи ) на порядок перевищують наші теоретичні втрати від дій педераційників по перекриттю для нас енергоресурсів...
2 Станом на сьогодні у нас великий Зе президент ,який при підтримці 75% прихильників - топне ножкою і пуйло побіжить ховатись.
настоящий "патриот"! главное чтоб в рашке всё х****** было и Зе обосрался
Я щось не зрозумів
1 Якщо рашці стане погано від її дій які вона проводить проти України - то мені від цього може бути тільки добре, бо я живу в Україні, при чому не залежно від того я голосував за Порошенка чи Зеленського
2 Якщо для того щоб росії стало погано,а Україні добре-Зеленський повинен обісратись - то я готовий скупити максимум пургену і навіть готовий разом з Зеленським запивати його касторкою
3 Мене непокоїть тільки одне
Масова і одночасна втрата голосувавших за Зеленського-надій що він для них щось Зробить...
Я від Зеленського чи Порошенка(чи Януковича-Ющенка-Кучми-Кравчука-Горбачова-Андропова-Черненко-Брежнєва) - не очікував особисто для себе нічого
В мене було одне прохання до них - не заважайте..вони мені не заважали- я чогось досяг
Прохання симпатиківв Зеленського до Зеленського - зробіть нам щось...- той зробив, поїхав в Турцію...
Як на мене, справжні послідовники повинні повторити його фінт вухами.
До речі - розхльобувати блокаду поставок енергоресурсів треба буде вже де юре Зеленському Президенту...
Як він це зробить і чим цьому може допомогти поїздка в турцію - для мене загадка
Але може він щось знає такого чого не знаю я?-Може..
Тому він Президент, а я, так собі, при 6-ти Президентах досить непогано себе почував.

вполне возможно что досрочные выборы Президента будут уже через год
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:22

budivelnik написав:Москалики не захопили тому що
а - ми їм не дали
б - Європа з США виставила їм червоні лінії
в - ресурсів захопити і утримати більше ніж вже захопили - в них не має
Як підтвердження слова медведпута(як не як другий карлик на мікропорці в педерації) кримчанам -Денег нет - но Ви держитесь...

Путин бы одинаково отхватил и за аннексию Крыма, и за аннексию Крыма+Донбасса, и за аннексию Крыма+Донбасса+других регионов Украины, где местное население не сопротивлялось бы.

Горит сарай, гори и хата? Еще раз вопрос - что мешало диверсифицировать поставки углеводородов в Украину??? Запад бы нам, наверняка, активнее помогал, если бы мы сами больше делали для своей защиты! Путин прям обделался от "обеспокоенности США решением о раздаче паспортов РФ ОРДЛО-вцам" :mrgreen:
На чужом коне прокатиться не удастся, когда у самого есть конюшни, пусть и авгиевы - для начала придется их убрать!

budivelnik написав:2 Станом на сьогодні у нас великий Зе президент ,який при підтримці 75% прихильників - топне ножкою і пуйло побіжить ховатись.

По состоянию на сегодня у нас великий По президент - бог мой, ты даже здесь умудрился лажануть :lol: Не перестаешь забавлять своими перлами. П - постоянство :mrgreen:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:24

Cler написав:
  Оранжевый-хит сезона написав:вполне возможно что досрочные выборы Президента будут уже через год

вы верите фантазиям порошенко? какие законные основания?

очень быстрое обнуление рейтингов Зеленского..... мы увидим это уже осенью
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:25

investorkiev написав:Если все крупные соседи начнут давать по упрощенной процедуре гражданство (Венгрия, Польша, РФ), сколько населения останется в Украине в обозримой перспективе 5-10 лет?
1 Разів в 10 більше на км квадратний , ніж сьогодні в росії....
2 Тільки ті хто був за кордоном в тижневій поїздці( витрачаючи при цьому свої річні заощадження) думає що там все так красиво...
а - перше покоління переселенців в будь-якій державі , в цій державі є людьми другого сорту(справедливо для 99% переселенців) , так як відсутність мови,житла, друзів які допоможуть,інший менталітет...
б - друге покоління на 50% є людьми другого сорту( бо їх батьки не змогли пристосуватись/адаптуватись+в них мінімальна пенсія і так далі)

Таким чином
Переселятись ризикують тільки ті хто точно виграють,або кому нічого не світить тут (двірники-невдахи-алканавти-фантазери)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:26

Вкладчик1234 написав:
  detroytred написав:Frant
Угроза рашки - это факт. Фактор независящий от нас.

Поэтому проблема в том, какими действиями и решениями властей Украина противостоит этому негативному воздействию (целям) рфии.

На 5 год принимает З-н "Про мову", с "интересными" оговорками :)

Суть языкового вопроса в одной картинке:

Зображення
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 27 кві, 2019 23:26

Re: Політичні дискусії

Выиграш Зеленского положителен только в том что ломает гнилую коррупционную систему Порошенко.... сейчас вынырнут старые коррупционеры... Но их смоет уже зимой... и это плюс для Украины
Унуноктий

Профіль

#<1 ... 27112712271327142715 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор