|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Чет 02 тра, 2019 10:09
baran написав:budivelnik а все 75% "ворожі агенти" ? Вы у меня уже со Сталиным ассоциируетесь 
1 мені шкода тих 73 % проголосувавших за Зеленського , по тій причині , що Президент Зеленський буде робити те саме що робив Президент Порошенко. Варіації будуть різні - суть та сама 2 Я чітко розумію мотиви тих 25% які голосували за Зеленського точно так само як і тих 50% які голосували проти Порошенко ( а так як кандидатури дві то проти Порошенко= за Зеленського) 3 Вільне голосування за зеленського - це досягнення Порошенко , адже якби Порошенко був диктатором і маніпулятором який тримається всіма силами за владу(той самий янукович стріляв в народ) -то ні про які 73% за Зеленського не було б і мови 4 Ні зед ні дет не є прихильниками Зеленського про що вони неодноразово заявляли, а тому Якщо я проти російської пропоганди на цих сторінках - то це не говорить про те що я проти виборців Зеленського.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 02 тра, 2019 10:20
baran написав:budivelnik а все 75% "ворожі агенти" ? Вы у меня уже со Сталиным ассоциируетесь 
В десятку. Я сначала считал, что он троллит, не замечая, что интерпретирует и домысливает один в один, как доблесные сталинские парни. Потом понял, что просто не способен осилить. И смотрите, как он ушёл к иному предмету (Зеленскому))) Не осилит процент именно неудовлетворенных именно работой ПАПа. И использование ассоциации (за меня или пуйла). Опять ушёл в какую-то демагогию. Он реально не понимает свои действия.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 тра, 2019 10:28
detroytred написав:Речь была не о нём, а о сокращении школ в Украине в мнении-требованиях Яценюка и оппозиции (на тот момент)
1 Скорочення 1150 шкіл в яких навчалось 15000 дітей - це вірно з будь якої сторони розгляду навіть без привязки до мови навчання в цих школах а -дешевше замість трьох шкіл запустити один школярик б - діти отримають якісніші знання в -це скорочення якраз зменшить кількість не здавших ЗНО за рахунок покращення якості знань 2 Приклад приведений вами не має а - кількості учнів у скорочених школах б - має ознаку того що скорочувались школи з українською мовою викладання... Далі ми потрапляємо в поле припущень Якщо Янукович ворог і злодій і це підтверджено Українським Судом + вся верхівка януковича втікла в росію- то я можу припустити що янукович займався диверсіями проти української освіти скорочуючи школи з українською мовою навчання навіть у випадках коли кількість учнів у них була вищою 100 дітей і залишав школи з російською мовою навчання навіть коли кількість учнів у них було менше 20 осіб.... Тому Зрадофільство - це виступ проти скорочення 1150 шкіл в яких навчалось 15000 дітей... А от що мав на увазі Яценюк у звернені до Януковича 9 років тому -ще треба розглянути і швидше за все Яценюк тоді був правий.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 02 тра, 2019 10:37
budivelnik написав: detroytred написав:Речь была не о нём, а о сокращении школ в Украине в мнении-требованиях Яценюка и оппозиции (на тот момент)
1 Скорочення 1150 шкіл в яких навчалось 15000 дітей - це вірно з будь якої сторони розгляду навіть без привязки до мови навчання в цих школах а -дешевше замість трьох шкіл запустити один школярик б - діти отримають якісніші знання в -це скорочення якраз зменшить кількість не здавших ЗНО за рахунок покращення якості знань 2 Приклад приведений вами не має а - кількості учнів у скорочених школах б - має ознаку того що скорочувались школи з українською мовою викладання... Далі ми потрапляємо в поле припущень Якщо Янукович ворог і злодій і це підтверджено Українським Судом + вся верхівка януковича втікла в росію- то я можу припустити що янукович займався диверсіями проти української освіти скорочуючи школи з українською мовою навчання навіть у випадках коли кількість учнів у них була вищою 100 дітей і залишав школи з російською мовою навчання навіть коли кількість учнів у них було менше 20 осіб.... Тому Зрадофільство - це виступ проти скорочення 1150 шкіл в яких навчалось 15000 дітей... А от що мав на увазі Яценюк у звернені до Януковича 9 років тому -ще треба розглянути і швидше за все Яценюк тоді був правий.
Вот же ж .... Уже ж и разжевал-то. Речь сейчас уже не идёт о том вiрно это или не вiрно. Речь идёт о Вашей интерпретации и домыслах. А то, что сам вопрос дискуссионный -- так я сам на это Вам указал. На примере Яценюка. Факте. С которым (то есть тем, что Яценюк требовал не сокращать школы) нечего разбираться. Это факт. Для этого и дискуссия. Чтобы рассматривать верно или не верно. Которую Вы подменили своей ложью и домыслами о проплаченности, агентах, ворогах и т.п. Вы элементарную разницу не видите!!!
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 тра, 2019 10:41
budivelnik написав: detroytred написав:Потом понял, что просто не способен осилить.
В той самий час коли я чогось не осилюю - поливають брудом мене а не Україну Я виграв- ви програли ПС Як я розумію зараз на ринг вийдуть інші ніки які почнуть розкручувати зрадофільство... Але те що сторіночки очистились - видно не озброєним оком і я вдячний модераторам які прийняли на себе важку ношу очистки авгієвих конюшень....
Сам себя похвалил и объявил победителем В своём стиле. А что ещё Вам остаётся-то делать?! Раз уровня явно не хватает и ошибки явные. Против фактов искажённой интерпретацией с домыслами не попрешь. Модераторам спасибо за то, что оставили (подтверждение) факт. Вашей лжи о моей связи с модераторами. Можете почитывать периодически)) Факт, а не интерпретации и домыслы. Из последних интерпретаций - о поливании брудом Украины.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 тра, 2019 11:31
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Чет 02 тра, 2019 11:39
detroytred написав:Форум -- для обмена мнениями...
так курс не выгодный 
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1597 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 тра, 2019 11:44
buratinyo Имею противоположное мнение. Ресурсы и возможности сидения на двух стульях (многовекторности) были исчерпаны. Реально возникла проблема выбора. На Запад или Восток -- дело исключительно вкуса и приоритетов.
У меня -- только интеграция в Европу. Потери росрынка - неизбежная, но вполне допустимая цена.
Ну то, что подкачала реализация интеграции в Европу -- это ответственность сугубо можновладцив. Их косяки. Причём партачили и проевропейские, и пророссийские.
Сейчас же (то есть после Майдана и агрессии) о восточном направлении вообще не может и не должно быть речи. Ну а многовекторность -- дело вкуса, но в прежнее русло не войти-то. Закончится ещё дороже!
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 тра, 2019 11:48
Так юга-сын патрбосса.Упал яблоком недалеко от яблони. Потом переобулся,время велело по новому. 
-
uliz
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 тра, 2019 11:48
Мизантрóп написав: detroytred написав:Форум -- для обмена мнениями...
так курс не выгодный 
Плюс миллион. Это уровень ... Моё почтение. Лучшего курса не знаю. Впрочем, признаюсь, и не искал. Родина 
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|