Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kreuz написав:То зараз так, а ось якщо станеться біда, тоді цей ліміт можуть лишити у тому розмірі, як є, без можливості його змінити, як у Дельті. Тоді для виходу це й може знадобиться. Тож питання має сенс, проте особисто я не знаю відповіді...
Я предлагаю решать проблемы по мере их возникновения. Потому так можно предположить что при большом "шухере" лимиты скорее всего полностью обнулят и от того что вы знаете о том что у вас было скажем "30000 неиспользованого лимита" вам будет не холодно не жарко
Не погоджуся з Вами цього разу. Іноді й справді краще знати менше, але тут інший випадок, таке знання в Дельті стало в нагоді, може й тут знадобитися, за плечима його не носити. В цьому контексті ще є сенс його підняти, поки це можливо, але тут треба зважати на безпеку...
kreuz написав:Не погоджуся з Вами цього разу. Іноді й справді краще знати менше, але тут інший випадок, таке знання в Дельті стало в нагоді, може й тут знадобитися, за плечима його не носити. В цьому контексті ще є сенс його підняти, поки це можливо, але тут треба зважати на безпеку...
Ну позвольте и мне не согласится с Вами . Давайте идти еще дальше. Вы предлагаете одну крайность - я другую. Считаю надо так рассчитывать свои взаимоотношения с банками, чтобы вовремя из них уходить не доводя до использования подобных знаний. Понимаю, что "от тюрьмы и от сумы не зарекайся", но меня пока всевышний миловал покидать всевозможные дельты, форумы, платинумы, и прочие втб (карты перечисленных почивших в бозе банков я имел) задолго до ВА и прочих проблем. И оставаться при своих.
Панове, а у межах Прихвата на рахунок юр. особи платежі зараз ходять 24/7 у реальному часі чи за регламентом СЕПа? За старою звичкою розраховую на 1-ше, але це ж Прихват... Загалом, цікавить варіант чи побачить юр. особа платіж, зроблений у вихідний, у той же день.