Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 41074108410941104111 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 16:03

Волгарь написав:Полностью с Вами согласен - фиолетово. Но достаточно посмотреть на Абхазию/Южную Осетию/Приднестровье, чтобы понять, что замороженный конфликт может тянуться аж 3 десятилетия (и конца краю ему не видно), и вне зависимости от текущей ситуации, РФ вовсе не собирается их заканчивать. Я ведь не зря написал в потертом посте - если Украина собирается сидеть в окопах еще десять лет, будет сидеть. ВРЕМЯ НА ДОНБАССЕ РАБОТАЕТ ПРОТИВ НЕЕ,

Світ вже проковтнув Абхазію/Придністров"я. А Донбас ні.
І я особисто зовсім не проти варіанту Абхазії/Південна Осетія/Придністров"я. Я вважаю це ідеальним варіантом.
Але, судячи з настоїв в Україні і з настроїв влади(президента), вибрана стратегія повернення Донбасу Україні.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 16:04

Re: Політичні дискусії

Прямий канал, вчора, вперше став лідером переглядів серед інформаційних каналів. Є ще порох :) в порохівницях.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 16:07

andrijk777 написав:Світ вже проковтнув Абхазію/Придністров"я. А Донбас ні.
І я особисто зовсім не проти варіанту Абхазії/Південна Осетія/Придністров"я. Я вважаю це ідеальним варіантом.
Але, судячи з настоїв в Україні і з настроїв влади(президента), вибрана стратегія повернення Донбасу Україні.

Чим цей варіант ідеальний? Якщо б Україна за ці роки без Донбасу показала прорив у розвитку, я б зрозумів таку позицію. А так, що на Донбасі, що на іншій території України ті самі проблеми. Система ГУЛАГ.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 16:12

Starikan написав:
[b]Главы группировок «ДНР» и «ЛНР» Денис Пушилин и Леонид Пасечник сочли, .....

Всё сказано открытым текстом.
Так зачем бороться за возвращение Донбасса? Кому он нужен в таком виде?

Меня в этом тексте не устраивает "Мы сами будем решать, ... как мы будем интегрироваться с Россией", "прийти к полному ... самоопределению".
Если так, то "самоопределяйтесь" и "интегрируйтесь" сами, без возврата в Украину.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 16:13

lapay написав:
  andrijk777 написав:Можна сказати "по-телевізору" що Донбас це чорна діра, він нам не потрібен, це одні збитки, населення там - один кримінал, і т.д. і т.п. Це ж дійсно близько до правди.
І все. Думка росіян різко зміниться на ту що потрібна.

Так і нам можна сказати, що Раша це гуд і треба об'єднуватись, як Білорусь. Якби все було так просто, то не було б ні виборів, ні Майданів.

НІ. Не питання абсолютно різної ваги.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 16:18

ЛАД написав:
  Starikan написав:
[b]Главы группировок «ДНР» и «ЛНР» Денис Пушилин и Леонид Пасечник сочли, .....

Всё сказано открытым текстом.
Так зачем бороться за возвращение Донбасса? Кому он нужен в таком виде?

Меня в этом тексте не устраивает "Мы сами будем решать, ... как мы будем интегрироваться с Россией", "прийти к полному ... самоопределению".
Если так, то "самоопределяйтесь" и "интегрируйтесь" сами, без возврата в Украину.

Ну нехай вони і інтегруються індивідуально куди хочуть. Але хто їм надав право представляти думку громади Донбасу? Це ж колоборанти. Колоніальна адміністрація. Дадуть їм команду з Москви, виконають наказ. Знову ж таки, типова проблема всіх дописуючих - узагальнення. Донбас, як складова частина України - він різний, так само як є різні люди в інших областях України. Всіх одних фарбою мазати не можна.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 16:21

sal написав:
  Starikan написав:зачем бороться за возвращение Донбасса? Кому он нужен в таком виде?

Борьбы за возвращение ни Донбасса ни Крыма не было еще никогда.

За Донбасс в 2014 была. И почти увенчалась успехом. Но только почти.

По какому пути Украина отдаляется от России?..
"Доход на душу населения и производительность труда в Украине находятся на едва ли не самом низком уровне в регионе.
Об этом сообщается в обзоре Всемирного банка."

Имел ввиду то, о чём писал Волгарь - чисто психологически.
Уже появляются поколения (собственно, все, кто моложе 30 или даже 35 лет), кот. никогда не жили в Союзе и не воспринимают его как Родину. Для них это уже история, а самостоятельная и независимая Украина - привычная реальность.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 16:27

Якщо людей перестануть вбивати, в будь якому з варіантів, хоч абхазський, хоч Донбас із особливим статусом в Україні, це буде добре. Це гуманно. Якщо люди будуть й надалі гинути, це жахливо. А політики нехай домовляються вже про свої шкурні інтереси за столом переговорів. Дайте людям жити і не боятися!
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 16:32

Козак-характерник написав:
  ЛАД написав:Отчасти Вы правы.
Донбасс не территория Зла и здесь не территория Добра. Но разница всё же есть, но не в категориях добра и зла.
А о границе я писал в связке с "живите как хотите". Если они не в Украине, то их жизнь, их проблемы, их взгляды нас мало волнуют. Также, как, например, нас слабо волнуют порядки в Молдове, Венгрии или ещё где.

Так і пропонують же відновити територіальну цілісність. Нехай і формально. Щоб вони були в Україні територіально і юридично. Тоді й вплив держави на їх свідомість буде сильнішим, ніж так як сьогодні. Та й з точки зору гуманізму, людяності, це було б добре:
1. Припинення вбивств.
2. Відновлення соціальних виплат.
3. Відновлення економічних зв'язків.

Нехай там певна, можливо й більша частина людей, не з тими поглядами, що нам подобаються. Але вони наші чи не наші? Це ключове питання. І навіть якщо та більшість нам не подобається, то не треба забувати й про патріотичну меншість. Можливо заради них хоча б, треба піти на вимушений компроміс? Полегшити життя тим людям? Щоб вони мали право не боячись розправи носити там державну символіку, співати гимн, користуватися українським законодавством...Чому вони повинні жити в резервації? Адже більшість тих людей працювала важко на промислових виробництвах, шахтах, втратила здоров'я...Ви готові відрізати тих людей і забути за них? Це моральний вибір.Та й не вирішить це відрізання території жодної проблеми. Донбас і проблеми там, це віддзеркалення проблем в самій Україні. Метастази по всьому організму, а деякі думають, що якщо відріжуть ногу, чи руку, врятуються.

Возможно, Вы правы.
Всё время пишу - у меня нет достаточной информации о ситуации для принятия окончательного решения.
Не знаю, насколько высказывания Пушилина соответствуют взглядам и настроениям жителей Донбасса. Если соответствуют, то, возможно, лучше не тратить деньги на восстановление Донбасса, а потратить их на переселение тех людей, о кот. Вы пишете.

P.s. А удаление опухоли достаточно часто помогает.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 02 жов, 2019 16:47, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 16:41

ЛАД написав:Возможно, Вы правы.
Всё время пишу - у меня нет достаточной информации о ситуации для принятия окончательного решения.
Не знаю, насколько высказывания Пушилина соответствуют взглядам и настроениям жителе Донбасса. Если соответствуют, то, возможно, лучше не тратить деньги на восстановление Донбасса, а потратить их на переселение тех людей, о кот. Вы пишете.

P.s. А удаление опухоли достаточно часто помогает.

Держава не хоче витрачати гроші на евакуацію і розселення людей тут, на вільній Україні. Це показала практика. Тому можливо, заради гуманізму, такий компроміс і прийнятний. Якщо ми дійсно орієнтуємося на Європу, загальнолюдські цінності, гуманізм, то повинні бачити перед усім потреби конкретної людини, а не евфемерні національні інтереси. Національний інтерес - це захист конкретного українця. І при антитерористичій операції йдуть на перемовини з терористами. А якщо терорист - держава з ядерною зброєю, то вибір не великий. Або загинути, або домовлятися, нехай і на не вигідних умовах. Але на компроміс лише заради збереження життя українців. Коли раніше я писав, що треба воювати мене закидали капцями, що це не можливо. Якщо не можливо, то який сенс у в'ялотекучій війні? Треба запитати конкретно в тих, хто воює, чи готові вони йти до кінця і загинути, знаючи, що перемоги військовим шляхом не буде? Якщо їх влаштовує доля 300 спартанців, то честь їм і хвала! Але як ця загибель допоможе практично? Просто треба визначитися. Або воювати, або домовлятися...Не бачу сенсу в заморозці в'ялотекучою війни.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 02 жов, 2019 16:50, всього редагувалось 3 разів.
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 41074108410941104111 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей