Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 41284129413041314132 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2019 22:54

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:С этим всем ты вряд ли сможешь спорить. Поэтому, чтобы отстоять свою позицию, должен будешь дать как минимум вдвое более длинный список либеральных преобразований. Не завидую я тебе - тут и сильно захочешь, не удастся придумать

Я і не збирався сперечатись. Те що тут розганяють зраду місцеві експерди, на результат не впливає. Всі західні партнери задоволенні результатами Порошенко. Про корупцію пісня традиційна, і Зеля нічого не змінив.
Вже починають розуміти, кого ми вибрали, а скоро пришлють комісарів і прикрутять фінансовий краник, якщо і далі буде чудити, разом з Бенею.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2019 23:02

lapay написав:
  freeze написав:Основная проблема, имхо, что в 20 веке страна сшилась от разных лоскутов, обломков различных империй, люди фактически разных менталитетов, в отличие скажем от практически однородных Польши, Чехии, где реформы и изменения прошли без взаимной вражды и ругани, в основном конечно.

Хутірській менталітет - де два українці, там три гетьмана. Ви ж всі так раділи, що Зеля "об'єднав" країну. Тільки її об'єднав Порошенко своїм антирейтингом, а зараз знову все повертається на круги своя.
Не буде тут комунізма, ні червоного, ні зеленого. Все буде поступово, довго і нудно, як в Латинський Америці чи Італії.

Я на это часто указывал.
На гетьманов.
А не пересичних хуторян.
Первые никак не могут объединиться, ещё и очень удачно подстрекают вторых.
Которые вполне могут успешно объединяться (прям, как пролетарии всех стран)))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2019 23:04

lapay написав:Я і не збирався сперечатись. Те що тут розганяють зраду місцеві експерди, на результат не впливає.

Конечно, ты не будешь спорить с фактами - это бесперспективно. С фактами могут спорить только самые упоротые тролли.

lapay написав:Всі західні партнери задоволенні результатами Порошенко.

Еще бы они не были довольны лидером Украины победившего майдана, который они в 3 глотки каждый поддерживали, и за итоги которого несут свою долю ответственности.

Признать неудачи Порошенко - это расписаться в собственных ошибках и и выставить на показ грязное политическое белье. Вон посмотри, как в США поскрипывают скелеты их украинских шкафов :mrgreen:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2019 23:30

lapay написав:Все буде поступово, довго і нудно, як в Латинський Америці чи Італії.

Я в начале 90-х собирался устраиваться на работу в университет Буэнос-Айреса, так заочно подружился с одним профессором оттуда, потомок белоэмигрантов, из Одессы.
Так он меня тогда отговорил - говорил с наукой в Аргентине полная задница, на кафедрах пыль, нет современной аппаратуры, народ своеобразный, необязательный, много любят говорить и мало делать, преступность, и за достатком туда в Аргентину ехать, время терять, толку там не будет долго.

Как в воду профессор глядел, столько дефолтов, опять ругаются, говорят, спорят, реальный уровень жизни в Аргентине за прошедшие 30 лет хоть и немного вырос, но все равно страна так себе для жизни и осталась.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 00:07

Тракторист написав:
  Starikan написав:
  Тракторист написав:большинство граждан Украины считает по другому...
Просто большинство пересичных действует на основе сиюминутных эмоций и не в состоянии продумать последствия своих действий.
И, конечно, мечтают о добром царе-надёже.
не стоит недооценивать народную мудрость. народ прекрасно понимал что сохранение старой власти - это путь в никуда, а смена власти - это шанс на изменения к лучшему.

Эту мантру я слышу уже полгода. Она меня не убеждает. Я в рулетку с такими ставками не играю.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 01:42

Sanna написав:
  mephala написав:......
мої прародичі були звичайними робітниками. і пішли в евакуацію. так що не потрібно тут заливати свою хрінь коли не тямите нічого. і проживаю я доречі в центрі а не на сході.

скажу тоді більш конкретно - робітники ферми. і працювали в евакуації також на фермі.

Странный термин вы используете.Не было в СССр "робітників ферми"А были колгоспники. Кроме того на Западной Украине накануне были задержаны тысячи активистов не согласных с советской властью и их массово в в первый день войны эвакуировали на месте расстреляв. Есть фото где немцы выносят и складывают в кучи эти тела.Очевидцы пишут что камеры были забиты под потолок. А ваши родственники так оперативно эвакуировались потому что были из ЧК

Забавно. :)
Объявился ещё больший "патриот", чем мефала, и рассказал о тысячах ( почему не миллионах? цифры со ссылками можно?) убитых на Зап. Украине и о чекистском происхождении мефалы.
:lol:
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 02:13

Viktor написав:......
Вибори не можна розцінювати як соціологічне дослідження, адже люди, як правило, голосують за прохідних кандидатів. Згідно принципу "для чого я буду голосувати за того, хто все одно не має шансів виграти"

Хотите сказать, что Порошенко такая бездарь, "що не мав шансiв виграти"? :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 02:17

Puente написав:
  lapay написав:Зеленському треба вивчати соціологію, перед тим, як щось підписувати: https://blogs.uainfo.org/2019/10/02/na- ... elimi.html

Так про це насправді і мова - немає конкретики . Хто в ліс , хто по дрова . А точніше - лебідь , рак та щука ... Чотири роки все висіло . Зеленський пропонує щось міняти . Суспільство його намагається кудись штовхати - але само не знає , куди ... 34 % - за замороження конфлікту ...

И, кстати, эта социология совсем не противоречит кардинально формуле Штанмайера.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 02:22

Viktor написав:
  Puente написав:Зеленський пропонує щось міняти

А для чого щось міняти? Комесь пече в одному місці?
Потрібно діяти на міжнародній арені, намагатися внести зміни в Статут ООН щоб позбавити Росію права вето, лобіювати миротворчу місію ООН на Донбасі.
А тим часом, Росія і надалі має перебувати під санкціями.

Для чого поспішати, коли всі і так вже навчилися жити за таких умов. Це ж буде програш, врата своїх інтересів, відбілювання Росії. А контрибуцію хто нам заплатить в такому разі, а?

Детский сад младшая группа. :)
Вы сами-то верите в возможность того, что написали?
Если да, то очень грустно.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 02:37

zРадио написав:.......
PS: а конфликт на Донбассе, повторюсь, лучше держать замороженным, пока риски его разморозки по стороны РФ приемлемы

Лучше хотя бы заморозить его посильнее. Хотя бы как Приднестровье.
Если уж не совсем ликвидировать.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 41284129413041314132 ... 7544>
Форум:
+ Додати