|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:37
Перес де Куэльяр написав: Козак-характерник написав:Де я таке пропонував? Не приписуйте мені. Якщо хтось порушує правила співжиття в хаті, то повинен нести відповідальність за свої дії. За ЗАКОНОМ. Не тому, що Ви, наприклад, назвали його сєпаром, або підозрюєте, а за ЗАКОНОМ, рішенням суду. Презумпція невинуватості. П.С. Я про інше казав. Про внутрішньоукраїнський діалог і порозуміння. І про правила такого діалогу. Принаймні тут, на форумі.
Козаче, друже. Форум і є майданчиком, щоб визначити хто з тобою поряд в окопі буде, а хто напроти, або чотири рази "уклоніст". Навіщо з твого боку займатися пустою писаниною, марно витрачати свій час і щось комусь доводити? Якщо там вата в голові, то це вирок по життю, народилося з цим.
Вы, на мой взгляд, ошибочно определяете насчёт окопа. Знаю атовца, который по Вашим критериям, вата в кубе кубов. И раштв смотрит, и находит достижения у рашки по сравнению с нашими, и докоры в мови, мягко говоря, не признаёт, и т.д. и т.п. Но оккупантов уничтожает, за Неньку и державу всей душой, порядочнейший офицер, каких ещё поискать... Короче -- Ваши критерии, по-моему, ошибочны и не на пользу Украине. Потому что правила и требования в окопе одни, а на форуме и пр. ситуациях - иные. На форуме можно и даже нужно думать, рассуждать, обсуждать, сомневаться, критиковать и т.д.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:41
zРадио написав: С точки зрения Британии это был чистейший сепаратизм. Что же касается веры - да, если мы религиозное общество, и с этим ничего не поделать, то своя независимая церковь нужна. И у нас была такая - УПЦ КП. У ПЦУ независимости меньше - де факто это экзархат. А КП - полноценный патриархат.
Не соглашусь. Мы - светское общество. Даже некоторые западные соседи (Польша, Румыния) более религиозны, чем мы. И даже среди наших верующих - большое разнообразие. Не только православные с греко-католиками, но и свидетели Иеговы, кришнаиты, баптисты, адвентисты, мормоны, секта Мунтяна и пр. Та эпопея с Томосом - это путь к архаизации Украины, как составной официального дискурса. Как и вышиванки, глечики - население ментально возвращают в премодерн. Это те же скрепы, которые пропагандируют у наших северо-восточных соседей. Опиум для народа, по выражению запрещённого у нас Маркса.
-
Tegularius
-
-
- Заблокований
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:46
Будивельник Какие проявления указывали на наличие комплекса меншовартостi у украинцев?
Наоборот, по-моему.
Меншовартiсть приписывали россияне украинцам. Сами брали и приписывали. Чтобы чувствовать себя бiльшовартими))
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:49
detroytred написав:Будивельник Какие проявления указывали на наличие комплекса меншовартостi у украинцев? Наоборот, по-моему. Меншовартiсть приписывали россияне украинцам. Сами брали и приписывали. Чтобы чувствовать себя бiльшовартими))
Москалі-приписували Такі як ви(+ЛАД+Зрадіо+Волгарь) -погоджувались ,або й більше підтримували це приписування,розповідаючи як добре розвинулись економічні здобутки росії в порівнянні з Україною і як погано зробила Україна прийнявши рішення обмежити співпрацю з росією...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:52
budivelnik написав: detroytred написав:Будивельник Какие проявления указывали на наличие комплекса меншовартостi у украинцев? Наоборот, по-моему. Меншовартiсть приписывали россияне украинцам. Сами брали и приписывали. Чтобы чувствовать себя бiльшовартими))
Москалі-приписували Такі як ви(+ЛАД+Зрадіо+Волгарь) -погоджувались ,або й більше підтримували це приписування,розповідаючи як добре розвинулись економічні здобутки росії в порівнянні з Україною і як погано зробила Україна прийнявши рішення обмежити співпрацю з росією...
Я Вас спросил о фактах, а не о Ваших фантазиях в мой адрес. С этим у Вас в порядке)))
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2019 23:00
detroytred написав:Я Вас спросил о фактах, а не о Ваших фантазиях в мой адрес.
Хочете фактів-отримуйте 1 Ви ( і подібні до вас) постійно заявляєте що у нас а - відсутня еліта б - нами погано керують 2 Населення настільки обмежене-що не в стані без еліти змінити свою долю..
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 01 лис, 2019 23:07
budivelnik написав: detroytred написав:Я Вас спросил о фактах, а не о Ваших фантазиях в мой адрес.
Хочете фактів-отримуйте 1 Ви ( і подібні до вас) постійно заявляєте що у нас а - відсутня еліта б - нами погано керують 2 Населення настільки обмежене-що не в стані без еліти змінити свою долю..
))) Отсутствует элита? Откуда такие фантазии? Плохо управляют? Что значит плохо?!))) Результаты я всегда указывал объективные. Могу привести много своих цитат, где я указывал, что пересичные наши не менее сознательные, чем иные нации. К чему Вы пишите свои фантазии? Лживые к тому же. Ну и почитайте, что такое комплекс меншовартости...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2019 23:11
detroytred написав:Какие проявления указывали на наличие комплекса меншовартостi у украинцев? Наоборот, по-моему. Меншовартiсть приписывали россияне украинцам. Сами брали и приписывали. Чтобы чувствовать себя бiльшовартими))
" Проросійсько налаштовані люди як собаки кидаються на все українське тому, що-«чуже».А українці спокійно розмовляють на російській мові, ведуть себе гуманно з тими хто прийшов знищити їх дім-Україну.І це тому, що не спрацьовує система «свій-чужий».Стільки років Росія збивала з толку систему «свій-чужий» українців розмовами про «братні народи»; про чортів в людській іпостасі-«бендеровців»; про «недоробленість» українців і сміхотворність української мови; про «хохлів», при народженні яких заплакав єврей; про те, що тільки Московське православ'я-істинна віра; що все саме велике та значуще народилося та відбувалося в Росії".
-
Перес де Куэльяр
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1033 раз.
- Подякували: 1033 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 01 лис, 2019 23:17
budivelnik написав:1 Ви ( і подібні до вас) постійно заявляєте що у нас а - відсутня еліта б - нами погано керують 2 Населення настільки обмежене-що не в стані без еліти змінити свою долю..
Так і є. Я так вважаю. Аргументацію вже давно викладав, тут на форумі. Якщо є бажання подискутувати, тільки предметно, радий буду почути контраргументи. Якщо вони будуть переконливі, то можливо зміню свою думку. Для початку, хотілося б почути конкретні прізвища з тієї еліти. І одразу дайте визначення терміну, що таке еліта? Бо під цим терміном, ми можемо розуміти різні речі. І можуть виникнути протиріччя саме з цього, не уніфікованого розуміння терміну "еліта". Перес де Куэльяр написав:А українці спокійно розмовляють на російській мові
... російською мовою.* 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2019 23:23
Перес де Куэльяр написав: detroytred написав:Какие проявления указывали на наличие комплекса меншовартостi у украинцев? Наоборот, по-моему. Меншовартiсть приписывали россияне украинцам. Сами брали и приписывали. Чтобы чувствовать себя бiльшовартими))
" Проросійсько налаштовані люди як собаки кидаються на все українське тому, що-«чуже».А українці спокійно розмовляють на російській мові, ведуть себе гуманно з тими хто прийшов знищити їх дім-Україну.І це тому, що не спрацьовує система «свій-чужий».Стільки років Росія збивала з толку систему «свій-чужий» українців розмовами про «братні народи»; про чортів в людській іпостасі-«бендеровців»; про «недоробленість» українців і сміхотворність української мови; про «хохлів», при народженні яких заплакав єврей; про те, що тільки Московське православ'я-істинна віра; що все саме велике та значуще народилося та відбувалося в Росії".
Понимаете, противоречие заключается в том, что украинцы, якобы имевшие комплекс мешовартости по отношению к рашкованам, взяли и кинулись в самостийнисть... Успешно по сравнению с рашкой развивали государство, а не опустили руки. Комплекс меншовартости и *братья* -- тоже противоречие. При комплексе меншовартости маленький человек стремился бы принизить людину. Свой-чужой -- это одно, а меншовартисть -- это иное.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|