Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 45134514451545164517 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 06 лис, 2019 23:29

Перес де Куэльяр написав:
  zРадио написав:А насчет львовян - в точку. Там сепаратистов (или коллаборантов, о чем тут спорят уже много страниц) не меньше, чем было в Донецке. Просто пока повестка в Украине галичанская, они не высовываются.
Хвилиночку, на Заході України більш збереглися національні традиції, культура українська до якої повинні прагнути, вивчати, сповідувати інша частина населення України, звісно якщо вони українці, а не совкодрочери і любітелі руського міра. Коли мені говорять, "что мол я русскоязычный украинец и не хочу учить украинский язык, он мне не нужен", то для мене це дивно, який же ти українець, якщо не знаєш національної української мови, бо нарід у нас такий малограмотний, трохи дебільний. Украінізацію треба проводити на Державному рівні і через пару десятиліть всі будуть як один - українцями.

А лично Ваш интерес в чем ? Можете подсказать как Вы на этом собираетесь подзаработать? :)
andrein

Заблокований
Подякував: 6 раз.
Подякували: 478 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лис, 2019 23:31

Re: Політичні дискусії

pesikot написав:yanyura
Берёте и медленно, шевеля губами читаете.
Если аудит не покажет, сколько украдено ? то это ***, а не аудит.

Абромавичус правильно сказал
фінансовий аудит не покаже – де, хто, скільки вкрав

Документ 2258-VIII, чинний, поточна редакція — Прийняття від 21.12.2017
ЗАКОН УКРАЇНИ

Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність

Стаття 1. Визначення термінів

1. У цьому Законі наведені нижче терміни вживаються у такому значенні:

1) аудит фінансової звітності - аудиторська послуга з перевірки даних бухгалтерського обліку і показників фінансової звітності та/або консолідованої фінансової звітності юридичної особи або представництва іноземного суб’єкта господарювання, або іншого суб’єкта, який подає фінансову звітність та консолідовану фінансову звітність групи, з метою висловлення незалежної думки аудитора про її відповідність в усіх суттєвих аспектах вимогам національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку, міжнародних стандартів фінансової звітності або іншим вимогам;
...
Стаття 14. Аудиторський звіт та інші офіційні документи

1. Аудиторський звіт передбачає надання впевненості користувачам шляхом висловлення незалежної думки аудитора про відповідність в усіх суттєвих аспектах фінансової звітності та/або консолідованої фінансової звітності вимогам національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку, міжнародних стандартів фінансової звітності або іншим вимогам.
...
3. В аудиторському звіті за результатами обов’язкового аудиту, щонайменше, має наводитися така інформація:
...
3) чітко висловлена думка аудитора немодифікована або модифікована (думка із застереженням, негативна або відмова від висловлення думки), про те, чи розкриває фінансова звітність або консолідована фінансова звітність в усіх суттєвих аспектах достовірно та об’єктивно фінансову інформацію згідно з міжнародними стандартами фінансової звітності або національними положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку та відповідає вимогам законодавства;
...

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2258-19

де, хто, скільки вкрав

это задача следствия и суда на основании аудита.

И все слова zRadio, со ссылкой на вас. Мол, Абромавичус показал, как воруют - враньё.

Где я писал, что
Абромавичус показал, как воруют

?
Моя цитата:
Зараз є 583 кримінальних провадження стосовно учасників концерну. Але, на жаль, найчастіше згадується якраз назва самого «Укроборонпрому».

Точка.

И о "защитниках" Украины (оффсайт СБУ):
Контррозвідка СБУ попередила незаконний збут комплектуючих до бойових літаків МіГ-29
05-11-2019

Розкрадання та реалізацію обладнання для військових літаків блокувала на Львівщині Служба безпеки України.

Контррозвідники та слідчі СБУ встановили, що з однієї з військових частин було викрадено комплектуючі та запасні деталі до літаків МіГ-29 для продажу. Зловмисники намагались збути продукцію представнику комерційної структури.

Правоохоронці затримали фігурантів справи під час передачі підприємцю викраденого військового майна.

При обшуках у помешканнях та автомобілях зловмисників вилучено велику кількість запасних частин та комплектуючих до бойових літаків МіГ-29, а також гроші, одержані незаконним шляхом.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 410 (викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України фігурантам справи оголошено про підозру.

https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/2 ... oWat2.dpbs

Выделено меой, чтобы показать, что это сделали не "гражданские", а именно военнослужащие ЗСУ.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Сер 06 лис, 2019 23:31

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Вот! Насчёт з-п выросли, лекарства стали дешевле - это аргумент.
Но Вы об этом не упомянули.

А про неминучiсть речь не шла.
Два момента было: эффективность использования средств и за счёт ли урезания от населения были средства.

Не згадав, і що з того? Я прокоментував пост, точніше, його некоректність, хіба не можна?
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лис, 2019 23:32

Козак-характерник написав:Тут Ви вже розпалюєте ворожнечу. Олігархи - головні сєпари, що шматують державу. Простим людям немає чого ділити між собою, що у Львові, що у Донецьку, що у Києві, взагалі будь якому українському місті. Всі вкиди про відмінність людей за регіональною ознакою - пропаганда, гра на людській гордині, на чванстві.

А я, если обратили внимание, как раз подчеркивал отсутствие различий по региональному признаку - везде, с какой стороны света не возьми, у границ будут те, кто опирается на чужое государство. Ментально ли, финансово ли - это неизбежно.

А про возможный выход Львова первым заговорил Перес. Я категорически не поддерживаю эту идею. Но при этом и отрицать такую возможность не стану.

Оптимистичные, ничем не подкрепленные прогнозы - это удел ура-патриотов и пропагандистов

Козак-характерник написав:
Одним втирали, що годують всю Україну, іншим - що вони першосортні українці, а на сході, якісь не такі українці. Завжди приємно відчувати свою унікальність і неповторність. Розподіляй та володарюй! Поки холопи чубляться, пани шматують державу.

С этим полностью согласен
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 06 лис, 2019 23:37

zРадио написав:А насчет львовян - в точку. Там сепаратистов (или коллаборантов, о чем тут спорят уже много страниц) не меньше, чем было в Донецке. Просто пока повестка в Украине галичанская, они не высовываются.
Хвилиночку, на Заході України більш збереглися національні традиції, культура українська до якої повинні прагнути, вивчати, сповідувати інша частина населення України, звісно якщо вони українці, а не совкодрочери і любітелі руського міра. Коли мені говорять, "что мол я русскоязычный украинец и не хочу учить украинский язык, он мне не нужен", то для мене це дивно, який же ти українець, якщо не знаєш національної української мови, бо нарід у нас такий малограмотний, трохи дебільний. Украінізацію треба проводити на Державному рівні і через пару десятиліть всі будуть як один - українцями.

Ну думайте, что пишите-то.
Народ у Вас малограмотний, трохт дебiльний.
Потому что Вы сгенерировали своё требование к украинцу))
И на этом основании вынесли вердикт.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лис, 2019 23:39

freeze написав:
  komp написав:Кто говорит, агенты ФСБ?
А лугандонцы так не хотят на рашку ехать ,так не хотят!

Пока уехали вместе с территорией, пока проплаченные Фарион и Тягнибок с Корчинским орали лозунги.

А freeze в цей час Гіркіна-Стрелкова зі Славянська вибивав мабуть. :mrgreen:
Перес де Куэльяр

Заблокований
Подякував: 1033 раз.
Подякували: 1033 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 06 лис, 2019 23:41

lapay написав:
  detroytred написав:Вот! Насчёт з-п выросли, лекарства стали дешевле - это аргумент.
Но Вы об этом не упомянули.

А про неминучiсть речь не шла.
Два момента было: эффективность использования средств и за счёт ли урезания от населения были средства.

Не згадав, і що з того? Я прокоментував пост, точніше, його некоректність, хіба не можна?

Можно и нужно.
Но без упоминания этот комментарий получается, как я Вам выше написал.
Очевидный факт ...
Указывающий на некорректность того, о чём вообще не говорилось.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лис, 2019 23:41

zРадио Я до того, що оце випячиваніє регіональних особливостей, зайвий раз, те це саме, що колупатися в незагоєній рані. Треба мораторій накласти на тему регіональних особливостей, так би мовити. Лише скрізь Україна і українці. Без усіляких дончан, львів'ян, киян...Не акцентувати увагу на розбіжностях, навпаки шукати те, що поєднює, а не роз'єднює.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 06 лис, 2019 23:42, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лис, 2019 23:42

freeze написав:
  komp написав:Кто говорит, агенты ФСБ?
А лугандонцы так не хотят на рашку ехать ,так не хотят!

Пока уехали вместе с территорией, пока проплаченные Фарион и Тягнибок с Корчинским орали лозунги.

А freeze в цей час Гіркіна-Стрелкова зі Славянська вибивав мабуть. :mrgreen:

Мало кто из присутствующих здесь выбивал Гиркина-Стрелкова, даже можно сказать никто.
Да и ветеранов АТО здесь не наблюдается, Хотаб и тот редок здесь. Остальные больше интернет-воины 99-го уровня.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Сер 06 лис, 2019 23:44

detroytred написав:
  Перес де Куэльяр написав:Козак-характерник Козаче, от скажи мені відверто, поклади руку на серце, як ти завжди любиш. Тобі такі істоти мавпоподібні в образі Гіві, Мотороли, Абхази потрібні у Львові? Чи краще нехай залишаються де вони є, або здохнуть? Бо вони і дітки їхні за п"ять рочків Прапор України топтали і будуть надалі топтати, наіть вибачення не попросять. Дай відповідь.

Включаешь *надзвичанi новини* и смотришь сколько убийц, насильников и т.п. не ограждаются от общества навсегда. Ходят спокойно среди львовян, киевлян, сумчан и т.д.

Подумай, почему их не оставляют навечно там, где они были, или помирать.

Это к тому, что хотеть Козак или кто иной может-то хотеть, но ответ не столь однозначный.

Це точно. Не однозначний. Інакше б дискусій тут не було... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

#<1 ... 45134514451545164517 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему