Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 45224523452445254526 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:39

Тракторист написав:
  andrijk777 написав:
  Козак-характерник написав:Вже Вам багато хто відповів, з чим погоджуюся. Ви висуваєте занадто високі вимоги до звання "українець". При чому Ваші критерії справжнього українця, вони доволі суб'єктивні. З ними можна погоджуватися або ні, але Ви маєте право так думати. Але не нав'язувати іншим. Та ж порада, що давав і Будівельнку, залиште собі і людям право на помилку! Адже істину справжню знає лише Бог! Зрозумійте, що люди всі різні. І не важлива навіть тут національність.

Не буде у нас справжньої держави, поки ви так думаєте.
Будуть і дальше вибирати Яників і Зеленських.
Хочете і дальше наступати на граблі - це ваш вибір.

вы почему-то зацикливаетесь на персоналиях, а надо больше подумать над тем, что нормальной страны не будет до тех пор пока страна не научится жить по правилам и принимсать компромисные решения, которые в том числе будут исполнять те группы которые с ними не согласны...

По-моему, 4500 страниц с... в теме НЕОПРОВЕРЖИМО доказывают, ЧТО НЕ НАУЧИТСЯ.
Волгарь

Подякував: 22 раз.
Подякували: 771 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:40

ЛАД написав:
  Козак-характерник написав:............
Я мав на увазі, якщо б такий вчитель приїхав викладати до вашого міста. Гіпотетично, наступив мир, все налагодилося, Донбас опинився знову під контролем влади. Погодилися б?

Согласился бы.
До тех пор, пока ребёнок не пришёл бы со школы и не рассказал, что учитель говорил, что РФ помогает Донбассу "из гуманитарных соображений, спасибо ей" и ещё что-нибудь о "героях Донбасса Гиви и Моторолле"

З приводу Ваших питань, складно відповісти, щоб я робив в тій ситуації, де не був. Сказати можна одне, а в конкретних умовах, зробити зовсім інше. Добре, що я не стою перед таким вибором. І в мене немає дітей. Але все ж. Постарався б вивезти на неокуповану територію. Якщо б можливості виїхати не було, то довелося б вчитися там де є можливість. Але вчив би тоді індивідуально, що все, чому там навчають, сприймати критично.

Подчёркнутому надо учить в любой ситуации, даже в самой благоприятной.

По ідеології, згодний з Вами. Є ідеї, а є практики виконання і виконавці. Ідеї можуть бути гуманістичні і антигуманні. А конкретна практика і виконавці можуть перетворити будь яку ідею на що завгодно.

Вот в этом и рзница между коммунизмом и нацизмом, о кот. сейчас стараются забыть.
Сама идея коммунизма была вполне нормальная, а сталинская реализация ...
У нацизма сама идея была антигуманная и реализация ей вполне соответствовала.

ага, там в одних про те що німці - супер нація, інші раби або генетичне сміття.
в інших - що клас пролетарів понад усе, а решта непотріб.
Методи однакові.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:44

Правила правилами, але без Любові будь яка справа є мертвою! Любіть одне одного, брати та сестри! Адже життя, тут, настільке коротке. Стрічаємося не на довго, а потім знов розлуки. Навіщо той дорогоцінний час витрачати на ненависть? Краще пікнічкувати за столом... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:44

detroytred написав:Юрий91
Прививка!
Тот, кто уже заражен и болен, прививка до лампочки))

В условиях раньше -- это именно заражало. В том числе и потому что не было достаточного украинского контента.

В нынешних - это хорошая добротная прививка. Там такой зашквар...

бажаючі можуть дивитися російське телебачення і через інет. смартТВ це вже не фантастика.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:45

detroytred написав:Коллега, мне кажется, это, потому что Андрей777 и пр., так вешающие безосновательно ярлыки *вата*, вживую никогда с ватниками не спiлкувались.
Не знают или не понимают, что такое *вата*.

Потому что вата - это они же (зеркальное отражение) только в рашенской одежке)))
Такие же категоричные и одноплоскостнын. Только в другом направлении.

Вибачте, про вас забув.
Дійсно, "ватою" вважаються тупі люди, бидло. Цього звичайно не скажеш про "місцеву" вату. В основному це освічені, достатньо розумні люди(з іншими я і не спілкуюсь). Але на-жаль іншого слова підібрати не можу.
Прекрасне означення "вати" знайшов в вікі(словник «Мислово»):
Ватник є людиною із (пост)радянською ментальністю, яка щиро не розуміє, для чого існує держава Україна.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:45

Перес де Куэльяр написав:
  zРадио написав:
  Перес де Куэльяр написав:Вхід Донбаса в Україну на умовах кремля, спровокує вихід Львова, як автономії і не тільки, з усіма наслідками. Хоча, ЗЕлена шмаркля, мабуть цього і прагне - розвал Країни.

Зачем Зеленскому разваливать страну, в которой он президент с только что начавшейся каденцией? Причем президент, у которого есть монобольшинство в Раде! Не неси порохоботскую чушь! Он - последний, кто заинтересован в развале Украины.

А насчет львовян - в точку. Там сепаратистов (или коллаборантов, о чем тут спорят уже много страниц) не меньше, чем было в Донецке. Просто пока повестка в Украине галичанская, они не высовываются.
Справа в тому, що там, у Львові буде Україна, а тут з Донбасом на умовах кремля буде хз шо. ЗЕленський не розуміє до кінця, що він собі запланував і бачення його хибне. Українці ніколи не змиряться з капітуляцією і будуть його судити за Державну зраду. Хоча вже можна подавати до суду за наказ Президента військам ЗСУ полишити українську територію,та відійти від окупаційних бандформувань на час без бойових дій і без нагальної тактичної потреби. Пряме порушення Конституції України, права і обов"яхки Президента. Тобто реалізація імпічменту і суд за Державну зраду. Що скажете?

маячня, буде львівський хз що.
Львів навіть столицею ЗУНР не був.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:46

Волгарь
Страницы показывают, что учится.

В качестве экзамена на бы сюда на форум сепара или боевика.
Поговорить...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:47

Перес де Куэльяр написав:
  zРадио написав:А насчет львовян - в точку. Там сепаратистов (или коллаборантов, о чем тут спорят уже много страниц) не меньше, чем было в Донецке. Просто пока повестка в Украине галичанская, они не высовываются.
Хвилиночку, на Заході України більш збереглися національні традиції, культура українська до якої повинні прагнути, вивчати, сповідувати інша частина населення України, звісно якщо вони українці, а не совкодрочери і любітелі руського міра. Коли мені говорять, "что мол я русскоязычный украинец и не хочу учить украинский язык, он мне не нужен", то для мене це дивно, який же ти українець, якщо не знаєш національної української мови, бо нарід у нас такий малограмотний, трохи дебільний. Украінізацію треба проводити на Державному рівні і через пару десятиліть всі будуть як один - українцями.

а на Житомирщині лишилися людиноподібні мавпи..
дядя Петя, ти дурак (с)
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:48

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:Так может танки совсем не нужны? Достаточно БТРов и БМП?
По современным и старым танкам это Ваше личное мнение? Вы сравнивали их ТТХ? Видели какие-то боевые испытания? Или лишь бы сказать?
1 Т-64, Т-72, Т-80 я бачив(знаю) ще в 1990
2 Зміна(модернізація) начинки це
а - переведення засобів звязку на новіші(грубо заміна лампових на цифрові)
б - активний захист
в - засобі стабілізації гармати для стрільби при русі
3 Гармати не міняються.а значить дальність ураження залишається на попередньому рівні .правда можуть змінюватись привідні механізми що на якісь відсотки може пришвидшити прицілювання,але точно не в рази.

Таким чином
Перше 15 модернізованих Т-64 , рознесуть в пух і прах 5 нових Оплотів (а 15 до 1 - це ....)
Друге - 15 модернізованих танків легше(ефективніше) розкидати по фронту ніж спробувати захистити піхоту одним новим на цьому ж фронті
Третє - модернізованим протистоять не модернізовані які педерація зняла з консервації
Каких ламповых?))
Это уж слишком грубо.
Р-123
https://www.drive2.ru/c/2884760/
....
приемопередатчик выполнен на сверхминиатюрных электровакуумных лампах и полупроводниковых диодах
....
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:53

andrijk777 написав:
  detroytred написав:Коллега, мне кажется, это, потому что Андрей777 и пр., так вешающие безосновательно ярлыки *вата*, вживую никогда с ватниками не спiлкувались.
Не знают или не понимают, что такое *вата*.

Потому что вата - это они же (зеркальное отражение) только в рашенской одежке)))
Такие же категоричные и одноплоскостнын. Только в другом направлении.

Вибачте, про вас забув.
Дійсно, "ватою" вважаються тупі люди, бидло. Цього звичайно не скажеш про "місцеву" вату. В основному це освічені, достатньо розумні люди(з іншими я і не спілкуюсь). Але на-жаль іншого слова підібрати не можу.
Прекрасне означення "вати" знайшов в вікі(словник «Мислово»):
Ватник є людиною із (пост)радянською ментальністю, яка щиро не розуміє, для чого існує держава Україна.

У Вас опять ошибочные критерии.

Я Вам открою тайну -- судя по действиям, по-Вашему, не понимают для чего существует держава Украина такие персонажи -- начиная с Вас и заканчивая Порошенко.
И что?!)))

Украина, поймите, отнюдь не особенное, как государство, образование.

Прилепить ей особенность, свои особенные требования, кстати, как это делают рашкованы рашке --- это и есть элемент ватности.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 07 лис, 2019 15:54, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 45224523452445254526 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор