Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 45674568456945704571 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2019 20:41

Re: Політичні дискусії

ЛАД написав:Но уже писал, такие выступления создают хорошую картинку для многих здесь и очень хорошие иллюстрации для Скабеевой и Димы Киселёва.

Та хай собі виступає. Бредятину Шарія дивляться мільйони, навіть на виборах за нього голосували, і шо? Хто хоче, той і якогось Лимонова, по інтернету, дивиться. А постити виступи приватних осіб, з особистою думкою, чи навіть з прапором зі свастикою - це поширювати їх ідеологію.
Мені, чомусь, запам'яталось, як радянська пропаганда цитувала якогось американського нациста з невеличкої секти: "Нехай роблять про нас викривальні сюжети. Якщо з мільйона глядачів тисяча стане нашими прихильниками, то нас буде вже не тисяча, а дві."
Так що бісовська ця справа - постити такі ролики. :)
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2019 20:47

Ethereum написав:Слуги дияволів. Маркарова. 73% лохів.
https://ria-m.tv/news/171233/i_loshad_g ... rovoy.html

Дьяволом она сейчас стала? А когда на Порошенко работала ангелом была?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2019 21:12

pesikot написав:
  Перес де Куэльяр написав:А куди миші поховались? Учора тут свято влаштували "ватніка".

Вони учора святкували ваш бан :)
Я читав і усвідомлював, на що перетворюється український форум. Перше, якщо є заперечення і спротив всьому українському, починаючи з мови, віри, культури, перекручування очевидних фактів сьогодення, то дійсно тут ватнік відразу проглядається. Це не українці, бо цураються вчити українську мову, не поважають українську культуру, вже сьогодні засуджують рух спротиву капітуляції, підтримуючи здачу території ворогу. Всі вони промоскальське лайно, малороси - зрадники. А результат майбутнього - отримають другий фронт, коли Захід України відмовиться виконувати розпорядження Центральної Влади підпорядкованої московії. Це кінець, і хочу донести довбням, що любіть тризуб, любіть Прапор України, любіть українську мову, любіть Україну, бо лихо буде.
Перес де Куэльяр

Заблокований
Подякував: 1033 раз.
Подякували: 1033 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2019 21:13

73% голосовали за то, чтобы таких воров, как Маркарова, при власти не было. Но их обманули.

А 25%, зная наверняка, что при власти воры, как Маркарова, голосовали за ее (власти) сохранение.

"Лохи", как ты выразился, выходит, и те, и другие. Но кто бОльшие, по-моему, очевидно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2019 21:16

zРадио написав:

73% голосовали за то, чтобы таких воров, как Маркарова, при власти не было. Но их обманули.

А 25%, зная наверняка, что при власти воры, как Маркарова, голосовали за ее сохранение.

"Лохи", как ты выразился, выходит, и те, и другие. Но кто бОльшие, по-моему, очевидно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тут один бубочка говорил
"Мне 42 года, я же не лох"
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2019 21:20

Перес де Куэльяр написав:Всі вони промоскальське лайно, малороси - зрадники. А результат майбутнього - отримають другий фронт, коли Захід України відмовиться виконувати розпорядження Центральної Влади підпорядкованої московії.

Мечты, мечты.
Никто из Польши и Италии не вернется в старые бандеровские схроны, в т.ч. и субтильный О.Дроздов с бывшим членом КПСС Фарион.
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2019 21:23

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:А 25%, зная наверняка, что при власти воры, как Маркарова, голосовали за ее (власти) сохранение.

Як любить казати колега Тракторист: -А ти докажи, що крали!- :)
Хто там що крав чи не крав - нехай теперишні розбираються, раз обіцяли. Реформи робили, Путлера надурили, армавір розвивали. За що отримали свої голоси.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2019 21:24

zРадио написав:73% голосовали за то, чтобы таких воров, как Маркарова, при власти не было. Но их обманули.

А 25%, зная наверняка, что при власти воры, как Маркарова, голосовали за ее (власти) сохранение.

А кроме лохов в стране кто-то еще остался?
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2019 21:30

Starikan написав:
  lapay написав:
  ЛАД написав:но мне интересно, Вы бы тоже аплодировали Фарион за выступление на видео в посте viewtopic.php?p=4790734#p4790734, Федину и Марусю Вы тоже поддерживаете?
Чи Вам не все одно? Вони не приймають закони. Я, наприклад, ватні канали не дивлюсь, бо вони мене дратують. В нас демократія.

Я уже радикально изменил свою подпись.
Может быть, после этого ЛАД успокоится и перестанет меня доставать.

Да не достаю я Вас и, тем более, не волнуюсь!
Что Вы пишете в подписи - Ваше дело, пишите, что хотите.
Но я бы не решился 3/4 народа назвать ничтожествами.
И на процитированный вопрос Вы предпочли не отвечать.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2019 21:31

Перес де Куэльяр написав:
  pesikot написав:
  Перес де Куэльяр написав:А куди миші поховались? Учора тут свято влаштували "ватніка".

Вони учора святкували ваш бан :)
Я читав і усвідомлював, на що перетворюється український форум. Перше, якщо є заперечення і спротив всьому українському, починаючи з мови, віри, культури, перекручування очевидних фактів сьогодення, то дійсно тут ватнік відразу проглядається. Це не українці, бо цураються вчити українську мову, не поважають українську культуру, вже сьогодні засуджують рух спротиву капітуляції, підтримуючи здачу території ворогу. Всі вони промоскальське лайно, малороси - зрадники. А результат майбутнього - отримають другий фронт, коли Захід України відмовиться виконувати розпорядження Центральної Влади підпорядкованої московії. Це кінець, і хочу донести довбням, що любіть тризуб, любіть Прапор України, любіть українську мову, любіть Україну, бо лихо буде.

Так ты опять губами не шевелил... поэтому и не понял о чем читал.

Начиная с того, что ответил так форумчанину, использующему обычно русский язык и заканчивая тем, что советуешь любить Украину, Прапор, мову, украинскую культуру и т.д. тем, кто и так (без твоих советов) их любит.

Ты всё же попробуй думать))

Я же тебе указывал, что для дискуссии просто фантазировать недостаточно, нужно иметь обоснования своих пассажей и рефлексий.

Пафосно и гневно голосить уместно на митингах))
Тебе только комиссарской папахи не хватает.

У тебя суть сообщения проголосить: не украинцы, ватники, промосковьке лайно, малороси, зрадники, добвни.
Истерика ...
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 10 лис, 2019 21:40, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 45674568456945704571 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор