Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 47024703470447054706 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2019 17:58

freeze написав:Действительно до одного места тот Миротворец, внесенные в этот Миротворец набрали голосов на выборах в два раза больше, чем содружество основателей Миротворца, почти в три раза больше даже.
Один из основателей Миротворца Геращенко быстро переобувшись побежал служить новой власти, а другой Тука обиженный по ток-шоу ходит, все жалуется.

Претензии к zRadio, это он Миротворец не к месту вспомнил :)
Может он там в списках ? :)
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2019 18:03

sequence написав:Азаров на фоне всех последних барыг, включая нонешних, рулящих экономикой/правительством выглядит просто небожителем - огромный трудовой стаж в реальном секторе

Азаров, Николай Янович
Максимум
С 1971 до 1976 год начальник участка, главный инженер в тресте Тулашахтоосушение» комбината «Тулауголь»[5].

Всё остальное - номенклатурная работа далеко не в реальном секторе.

Так что, давайте сюда Азарова, внимательно послушаем
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2019 18:04

sal написав:
  sequence написав:стаж в реальном секторе, затем профессор кафедры, доктор наук, членкор и т.д.

Сейчас это считается недостатком. Только молодая команда!

молодую команду просят сделать КамингАут.
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2019 18:09

sequence написав:
  sal написав:
  sequence написав:стаж в реальном секторе, затем профессор кафедры, доктор наук, членкор и т.д.

Вроде Гончарук, Милованов и Нефёдов собираются.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2019 18:10

Re: Політичні дискусії

Колишній в'язень Кремля український режисер Олег Сенцов під час вручення йому премії Сахарова у Європарламенті назвав Україну найбільшим єврооптимістом у світі і застеріг евроспільноту від довіри президенту РФ Володимиру Путіну, нагадавши про загиблих унаслідок російської агресії
Я ніколи не міг собі уявити, що моє ім'я будуть ставити в один ряд з такими людьми. Це велика честь та велика відповідальність. Дякую вам за це. Я сприймаю цю премію не як свою власну відзнаку, а як знак, який отримують всі українські політв'язні в російських тюрмах, як всі військовополонені що знаходяться на Донбасі в руках сепаратистів, як всі наші активісти, що досі боряться за нашу країну, як всі наші військові, що борються за нашу незалежність і вже поклали свої голови. Зараз ведеться багато розмов про примирення з Росією. Я не вірю Путіну. І закликю вас не вірити йому. Росіяни обов'язково обдурять. Вони не хочуть миру на Донбасі, вони не хочуть миру Україні, вони хочуть бачити Україну на колінах, хочуть впливати на європейську та світову політику силовим методом. Ми цього не допустимо. Ми боролися та боремось за свою свободу. До самого кінця. В ЄС зараз багато внутрішніх конфліктів, як розвиватись, куди рухатись. Як то кажуть, нам би ваші проблеми. У нас все набагато тяжче. У нас стара корупційна система в країні, яка досі не змінена і в нас військова агресія. Кожен тиждень гинуть наші військові. Це інший рівень проблем. Та при всіх внутрішніх проблемах, ЄС розвивається і я вважаю, це гарна інституція та приклад для нас всіх. Тому що є країна, яка є найбільшим єврооптимістом у світі - це Україна. Тому що для нас немає іншого шляху розвитку, другого виходу. Це для нас питання виживання як країни. Тому кожного разу, коли хтось із вас буде думати, як простягнути руку дружби Путіну через наші голови, пам'ятайте про кожного з 13 тис. загиблих в Україні, про ті сотні хлопців полонених, в тюрмах, яких можуть катувати прямо зараз, про тих кримських татар, яких можуть арештовувати прямо зараз і їхні сім'ї лишаться без батьків. Пам'ятайте про тих хлопців в окопах з такими нашивками, які ризикують своїми життями, ризикують за вашу і нашу свободу. Дякую. За вашу і нашу свободу.

https://espreso.tv/news/2019/11/26/quot ... _sakharova

А Зеків,які скоро пожмуть руку пуйлу- НА НАРИ!! :D
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2019 18:11

freeze написав:..

начинает от новых тошнить. Не, я не гомофоб и как по мне, та хоть негры.
абы шось робылы
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2019 18:35

freeze написав:
  sequence написав:
  sal написав:[

Так это же ваш выбор. Наслаждай-ТЕ-сь :)
Если до этого не смогли подумать.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2019 18:42

pesikot написав:
  freeze написав:Вроде Гончарук, Милованов и Нефёдов собираются.

Так это же ваш выбор. Наслаждай-ТЕ-сь :)
Если до этого не смогли подумать.

Оооооо, да куда тебе, родное сердце, в ЕС с такими пещерными библейскими представлениями о морали? Тебе в секту к гундяю!

Кто там чего-куда по ночам в правительстве тебя не должно волновать. У этих троих и профессиональных косяков достаточно для зрады!
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2019 19:19

Ой+ написав:
  ЛАД написав:
  AlexxK написав:Мне на момент развала было около 30. И я еще не умер, как видите.

Я, как видите, тоже жив. Так же, как и Старикан, yanyura и многие другие. :) Я рад за всех нас. И я вроде не писал конкретно о Вас или ком-то ещё.

З 30-річних на 91 рік дожило понад 80% до сьогоднішнього дня, аж ніяк не половина.

В моём начальном посте было:
Уже, наверно, умерло большинство людей, хорошо помнящих Союз (которым в момент развала было хотя бы 30 лет).
, т.е. 30 и больше.
То, что из таких осталось гораздо меньше половины, надеюсь, Вы спорить не будете.
По переписи 1989 в Украине было 58% населения старше 30 лет (http://2001.ukrcensus.gov.ua/rus/results/general/age/, т.е. примерно 30млн. человек.
Сегодня (2018) людей старше 64 лет 6,5 млн. (https://countrymeters.info/ru/Ukraine#age_structure. Пусть старше 60 7,5 млн., т.е. всего четверть.
Стоит ещё учесть, что последние года 3-4 были уже нетипичными для Союза.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4857 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 26 лис, 2019 20:07

Рейтинг по Харькову по местным выборам

Количество респондентов 1487.
Партийный рейтинг "Слуга народа" – 36%, партия Геннадия Кернеса "Доверяй делам" – 30%, "За життя" – 14%, "Европейская солидарность" – 4,5%.
Рейтинг мэра. Первый тур: Кернес – 48%, кандидат от "Слуги народа" – 32%, Фельдман - 8%, Юлия Светличная – 5%.

Хотя рейтинг озвучен самим Кернесом, но наверное где-то так и есть, что харьковчане скажут, похоже на правду ?
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
  #<1 ... 47024703470447054706 ... 7544>
Форум: