Як раз в бажаннях пересічних основа, бо вони голосують за тих, хто обіцяє ці бажання виконати. А так їх виконати неможливо, то і виходить низенько, щоб пересічні встигали, хоч трохи, адаптуватись, і то, в нас більше одного строку, не живуть.
|
|
![]() Re: Політичні дискусіїЯк раз в бажаннях пересічних основа, бо вони голосують за тих, хто обіцяє ці бажання виконати. А так їх виконати неможливо, то і виходить низенько, щоб пересічні встигали, хоч трохи, адаптуватись, і то, в нас більше одного строку, не живуть. ![]() Востаннє редагувалось 19yuriy91 в Чет 12 гру, 2019 14:25, всього редагувалось 1 раз.
![]() У меня с Вами примерно так почти все дискуссии. Вы отвечаете очевидностью. Но не по предмету. Ключевым у меня было, что такие обывательские желания у пересичных практически всех обществ. Это нормально. Естественно. Проблема во власть имущих, работающих с этими желаниями. Хотят -- учитывают (прикрываются ими). Не хотят -- забивают. Проще: народ всегда и везде желал и желает хлеба и зрелищ.
![]() detroytred
Таке враження , що Ви в радянський час не вчилися - не вчили історичний матеріалізм , наприклад . Там про все це говорилося . Економіка - основа всього , а нород може боротися за свої інтереси , а може не боротися . Європейці до цього йшли століттями - он страйки у Франції зі сташною силою йдуть . А у нас провели пенсійну реформу набагато серйознішу - і хтось сильно заперечував ? ![]() Re: Політичні дискусіїІталійський народ теж хоче завтра жити, як німці, і уряди міняє кожен рік. А от не виходить, бо італійці не німці. Як ще пояснити, що верхи не можуть зробити з гімна (низів) цукерку? Скільки в Середній Азії не будували комунізм, все одно залишився феодалізм. Скільки ми не будуємо демократичний капіталізм, все одно залишається олігархічний постсовок. ![]() Re: Політичні дискусіїНе буде військового загострення. Тему троянського коня закриють, а відкриють тему зняття санкцій, через не виконання угод Україною. ![]() не согласен. здесь принцип один: хочу, чтобы у всех по-закону, но кум для меня всё порешал. так что еще топать и топать. чтобы из этой биомассы, в которую недавно влилось донецко-луганское "пополнение" (обнулившее процесс перековки), лет через 200 получился нормальный продукт. от которого и появятся власть имущие, представляющие вменяемое гражданское общество. ![]()
Та отож. Только нюанс: советское представление процессов противоречит этому самому гегелевскому материализму. Моё мнение и материализма --- рабовладельческий строй и прочий другой *свергли* новые средства производства. И те, кто ими ВЛАДЕЕТ. Прежде всего новые средства производства и их владельцы. Люди же пересичные (та же борьба рабов, бунты холопов, стачки рабочих) -- лишь возможно (именно лишь возможно, но отнюдь не обязательно) ускоряют в какой-то мере процесс *свержения*. То есть проще: не рабы боролись, боролись и выбороли себе свободу. Как это представляется совучением. Маркс пристегнул производительные силы. Но вынужден!!! был сделать перекос на пересичных (пролетариат. Холопов, рабов). А на деле --- власть имущие морозовы. Большевики отнюдь не из пересичных пролетариев)) Востаннє редагувалось detroytred в Чет 12 гру, 2019 15:29, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Я о том, что ключевая роль в формировании этого самого гражданского общества отводится .... власть имущим. Именно они, имея данную цель сформировать гражданское общество, будут его формировать: делясь реально властью с общественными организациями. Способствуя их созданию и развитию. Ведь грубо: вся суть гражданского общества -- в передаче части власти новым организациям (лицам). То есть расширение конкуренции во власти. На выхлопе - двигатель прогресса.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор |
|