Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 48834884488548864887 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 12:27

Мирні мітингувальники снова в деле :mrgreen: Только видеофакты - кому не нравится Шарий, просто пропускайте его комментарии

Востаннє редагувалось Радіо в Сер 18 гру, 2019 12:28, всього редагувалось 1 раз.
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 12:27

M-A-X написав:
  mephala написав:чи ви приватизували право називатися ГОЛОВНИМИ?

Ну у нас же приватизировали право называться патриотом или демократической силой.

хто? :shock:
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 12:36

Puente написав:Та це Ви просто їх так переважно сприймаєте ... Хворобливо .
Я ж кажу - хоч метровими буде написано 14/88 - мені буде абсолютно незрозуміло про що це і з чим пов"язане . Так само - як якісь адреси на парканах написані - а це виявляється наркомани і постачальники так інформацію передають . Я то про це не знаю в принципі - ну від слова "взагалі" ...
Що там якийсь свої погляди виносить на люди - ну дебіл . І правильно його звільнили - нічого ідіотам робити в державних установах - тим більше МЗС ...

Вообще-то это не я, а немцы, и деятеля восстановили с выплатой компенсации
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 12:39

zРадио написав:
  mephala написав:так я не поняв - суди це грьобаний стид чи нарешті правда? :mrgreen:

Очередная твоя нелепая манипуляция (как и все остальные)! Где я писал, что гребанный стыд - это решение суда по Марущинцу? Гребанный стыд - весь скандал с дипломатом-нацистом. Откуда мне, как и тебе, знать, это судья - симпатик гитлера, или МИД-овские юристы - идиоты, которые сначала уволили его неправильно, а затем еще и суд слили?

ой як же весело дивитися як ти викручуєшся.
чьомусь грьобаний стид ти не дописав коли цитував відміну перейменування москальської церкви.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 12:39

Puente написав:Kudrjavuy
Як на мене - не повинно бути ніяких пільг взагалі - бо це просто додаткова кормушка невідомо для кого . Реальні чорнобильці практично всі вже померли . Від хвороб . Ветерани ВОВ - так само - з 45 року пройшло 74 роки - які ветерани - старші 90 років ? Пару сотень ? Їм взагалі можно іменні пенсії поробити . А у суддів забрати . Які безкоштовні квартири можуть бути ? Капіталізм давно . Але ж ні ...

Государство не может по определению монетизировать ВСЕ свои обязательства.
Но у него есть возможность обеспечить под предлогом льгот
1. Медицинское лечение
2. Образование
3. Получение жилья
4. Транспорт
5. Санаторно курортное лечение
6. Пенсионное обеспечение согласно трудового вклада - а не подачка под видом "на тебе 10грн - не отказывай себе ни в чём!"
7. Гарантии существования в стране "Права"!!!
..........................................................................
- Это и есть Государственные Гарантии(а не совковый пережиток). Нет обеспеченных Гарантий - плати реальные деньги для возможности полноценного соответствия Гарантированному (обещанному) за пределами этого "Государства".
Со своей практики: Например во Франции - 5 лет службы в "Иностранном легионе" - даётся гражданство - со всеми Правами гражданина Франции.

Большинство идиотов не понимает "как можно отменить пенсии?" - просто напросто физически ликвидировать все заводы, шахты, .... - назвать это "бизнесом" и послать население, словно ослика с морковкой по кругу.
- Нет государственного - нет гарантий.
- Но война показала - нет Государственного - нет Государства!
- Платить нужно ВСЕМ военным, шахтёрам, врачам, учителям, химикам, мусорам, таможенникам,... - 11 категорий.

Пора определиться: "Министр кушать хочет" или "Министерство с его функциями" - в ...опе? Оно "слуга" или "царь"? "Население" для своры криминала - или "Государство" для населения.
- Дайте для себя определение, что бы понимать ПРОИСХОДЯЩЕЕ.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 12:41

Re: Політичні дискусії

Puente написав:Як на мене - не повинно бути ніяких пільг взагалі - бо це просто додаткова кормушка невідомо для кого . Реальні чорнобильці практично всі вже померли . Від хвороб .

Смертність в ліквідаторів вища, ніж в інших, але не настільки. От статистика по ліквідаторам сибірякам:
https://www.politnavigator.net/krov-v-b ... m=exchange
Ліквідація аварії на ЧАЕС тривала з 1986 по 1990 рік. Загалом із Красноярського краю Росії за цей час у Чорнобиль відправили 2539 людей, більшість із них – у перші два роки, найбільш важкі і небезпечні. Зараз живими з них залишилося 1324 людини, більш ніж половина – інваліди. Середній вік тих ліквідаторів, які пішли з життя – 42 роки.

Мій двоюрідний брат ліківідатор каже, що пільгі познімали, бо треба платити ветеранам АТО, але не ображається, бо в самого пасинок атовець.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 12:47

Re: Політичні дискусії

Puente написав:Що там якийсь свої погляди виносить на люди - ну дебіл . І правильно його звільнили - нічого ідіотам робити в державних установах - тим більше МЗС ...

Так не виносив він на загал свої погляди. Інформація була в закритому сегменті соцмережі, а шарік її зламав.
В принципі, він сам повинен був підти, але не захотів, як і багато інших, яких піймали на зашкварах. А по закону він чистий.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 12:48

freeze написав:
  flyman написав:
  freeze написав:
ты сам за кого голосовал, что всех кандидатов критикуешь ?

в сортах овна не розбираюсь

Хорошая позиция, всегда выигрышная, не ходить на выборы и полоскать грязью всех кто пошел проголосовать.

Правильно звучит:
Населению Украины физически избавляться от власти криминала и беззакония - создавать своё Государство - "Украина". :lol:

Батенька, я правильно понял ваши призывы?
- Неужели и Вы к этому дошли? :mrgreen:
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 12:48

Re: все армовир

Kudrjavuy написав:Государство не может по определению монетизировать ВСЕ свои обязательства.
Но у него есть возможность обеспечить под предлогом льгот
1. Медицинское лечение
2. Образование
3. Получение жилья
4. Транспорт
5. Санаторно курортное лечение
6. Пенсионное обеспечение согласно трудового вклада - а не подачка под видом "на тебе 10грн - не отказывай себе ни в чём!"
7. Гарантии существования в стране "Права"!!!
..........................................................................
- Это и есть Государственные Гарантии(а не совковый пережиток). Нет обеспеченных Гарантий - плати реальные деньги для возможности полноценного соответствия Гарантированному (обещанному) за пределами этого "Государства".
Со своей практики: Например во Франции - 5 лет службы в "Иностранном легионе" - даётся гражданство - со всеми Правами гражданина Франции.
Большинство идиотов не понимает "как можно отменить пенсии?" - просто напросто физически ликвидировать все заводы, шахты, .... - назвать это "бизнесом" и послать население, словно ослика с морковкой по кругу.
- Нет государственного - нет гарантий.
- Но война показала - нет Государственного - нет Государства!

Все это Порошенко заменил АРМОВИРом. петриотам нравится
sal

Заблокований
Подякував: 824 раз.
Подякували: 293 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 12:51

lapay написав:
  Puente написав:Як на мене - не повинно бути ніяких пільг взагалі - бо це просто додаткова кормушка невідомо для кого . Реальні чорнобильці практично всі вже померли . Від хвороб .

Смертність в ліквідаторів вища, ніж в інших, але не настільки. От статистика по ліквідаторам сибірякам:
https://www.politnavigator.net/krov-v-b ... m=exchange
Ліквідація аварії на ЧАЕС тривала з 1986 по 1990 рік. Загалом із Красноярського краю Росії за цей час у Чорнобиль відправили 2539 людей, більшість із них – у перші два роки, найбільш важкі і небезпечні. Зараз живими з них залишилося 1324 людини, більш ніж половина – інваліди. Середній вік тих ліквідаторів, які пішли з життя – 42 роки.

Мій двоюрідний брат ліківідатор каже, що пільгі познімали, бо треба платити ветеранам АТО, але не ображається, бо в самого пасинок атовець.

Познімали, а тепер обещают вновь: viewtopic.php?p=4820074#p4820074
- Ворам во власти нельзя верить по определению.
У них в голове одно понятие, не развивать - а отбирать и делить.
Отобрать у одних - пообещать другим, завтра кинуть. Бо гроші вже вкрали та вивели.
Kudrjavuy

Профіль

#<1 ... 48834884488548864887 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Модератор