Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
YKK написав: И это право им гарантировано Конституцией и законами Украины. А всякие рассказы о солидарной системе, решениях Кабмина, оккупированной территории и прочей *****, это рассказы для бедных. Это все бред. Я понимаю, что многим претит сам факт получения гражданами Украины на неподконтрольной территории пенсий, но пока это так.
забавно. і хто забезпечує дотримання прав на не підконтрольних територіях? які з державних структур там працюють?
YKK написав:mephala Пишите на каком угодно языке, кто же Вам запрещает. Я же у Вас спросил только Ваши мотивы написания постов в таком виде, когда все остальные тексты Вы пишите исключительно на русском. Я понимаю, надо поддерживать имидж патриота. Я не против. Вот только учить других не надо. П.С. Но правила написания прописных и строчных букв в словах надо Вам повторить.
YKK написав:
mephala написав:я завжди мислю критично. просто ти сприймаєш тільки те що тобі вигідно.
А мыслите Вы тоже в двуязычном варианте? П.С. Вопрос из чистого любопытства. Просто на других ветках, Вы пишите на русском, а тут исключительно на мове. Вот, как например на ветке Альфа-банка:
ваші фантазії залиште при собі російська мова ніколи для мене не була рідною чи ви як те пуйло - тільки хто володіє російською то його відразу потрібно зарахувати до свого табору?
YKK написав: И это право им гарантировано Конституцией и законами Украины. А всякие рассказы о солидарной системе, решениях Кабмина, оккупированной территории и прочей *****, это рассказы для бедных. Это все бред. Я понимаю, что многим претит сам факт получения гражданами Украины на неподконтрольной территории пенсий, но пока это так.
забавно. і хто забезпечує дотримання прав на не підконтрольних територіях? які з державних структур там працюють?
Мова йшла про дотримання прав на підконтрольній території. Там то нічого гарантувати не можна. Якщо громадянин України опинився на вільній Україні, то він нічим не відрізняється від всіх інших громадян, тих, що постійно проживають на не окупованій частині.
Существенным условием при подобного рода пенсионном страховании является то, что страховой случай наступит неизбежно, при наступлении страхового случая.
Точно?
Предположим, два варианта при "солидарной системе": 1. Я "наработал" на пенсию, но склеил ласты в первый же год, после выхода. 2. Я "наработал" на пенсию, но прожил 30 лет после выхода на пенсию.
Вопросы! 1.Какой интерес Государства при "солиарной системе" в продолжительной жизни пенсионера на пенсии? 2. Отдавая своё здоровье на предприятии, умирая сразу после выхода на пенсию, что получат мои дети?
Мова йшла про дотримання прав на підконтрольній території. Там то нічого гарантувати не можна. Якщо громадянин України опинився на вільній Україні, то він нічим не відрізняється від всіх інших громадян, тих, що постійно проживають на не окупованій частині.
mephala написав:мова йшла в його дописі про окуповані території
Мова йшла про долю українських громадян на окупованих територіях. Ніхто не вимагає там платити пенсії, що є не можливим фізично. Виплати повинні відбуватися тут на не окупованій частині ЛЮДЯМ. Людина, що приїхала на вільну Україну має право звернутися до каси Ощадбанку, пройти ідентифікацію і отримати свою пенсію, згідно законодавства України. Без усіляких довідок переселенця. Єдиним документом, що підтверджує його правовий зв'язок з державою є паспорт. Усілякі перепони бюрократичні повинні бути скасовані.
YKK написав: Что касается вопросов, то они у Вас скорее философские. Вопрос был поднят не о плюсах или недостатках пенсионной системы в Украине (она не совершенна, это факт), а о фактах нарушениях базовых прав граждан Украины.
Абсолютно вірно. Ми гутаримо про порушення конкретного права, а не філософсько-світоглядні аспекти, переваги і недоліки існуючої пенсійної системи.
zРадио написав:PS: а насчет обсуждаемых норм украинского языка - он прав, при всем к вам уважении
Может быть, но это касается норм украинского языка, а не мовы, на которой написаны посты этого участника форума.
так я і російською пишу без розділових знаків та інших граматичних правил чи російська все одно для вас залишається російською а до інших мов ви ставитеся з презирством? українофоб?
Козак-характерник написав:Мова йшла про долю українських громадян на окупованих територіях. Ніхто не вимагає там платити пенсії, що є не можливим фізично. Виплати повинні відбуватися тут на не окупованій частині ЛЮДЯМ. Людина, що приїхала на вільну Україну має право звернутися до каси Ощадбанку, пройти ідентифікацію і отримати свою пенсію, згідно законодавства України. Без усіляких довідок переселенця. Єдиним документом, що підтверджує його правовий зв'язок з державою є паспорт. Усілякі перепони бюрократичні повинні бути скасовані.
не знаю яка зараз процедура виплати пенсії але якщо змусити щомісяця їздити до каси з паспортом щоб пройшли ідентифікацію на підконтрольній території то це буде краще?