Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
ЛАД написав:"контрактники идут осознанно в армию" в 18 лет это Вы сильно!
А что вы скажете насчет 14-летних, идущих в правосеки?..
Ну що за ... От Ви крім телевізора де бачили Правий Сектор ? Особливо після 2015 року ? Агресивну пацанву можна знайти де завгодно і достатньо багато . Якраз 14-16 років - вік безбашенності - габарити вже є , а розум дитячий .
freeze написав:В программе Зеленского отдельным пунктом было переход на профессиональную армию, а не расширение призыва аматорских юнцов. И здесь надул, как и почти по всем предвыборным обещаниям. Красиво развел.
ЛАД Ну ще доповню постфактум - маю таку особливість скрізь і всюди - перебільшувати . І проценти там конкретні написав так собі - Ви ж самі розумієте , що точно порахувати ніхто не зможе . Але тенденції і настрої зрозумілі . Лінії можна конкретизувати - але все одно вони у кожного свої - тобто це не лінії, а смуги . Колись досить довго жив в глухій Росії ( Пермський край ) - і претензій до автохтонних росіян у мене було набагато менше , ніж до земляків . Але все міняється . Навіть на мову я тут перейшов не так давно - чисто принципово . Бо хоч українська у мене рідна - але виріс то я в фактично російськомовному Києві ( це ще декому про Західну Україну і її мешканців ) . Відносно мов різних - деякі персонажі мені закинули ( а Вам написали ) про російську . Ви ніби-то розумієте , про що йшлося - а вони якось не дуже . У Франції чи Німеччині якусь іншу мову крім державної - знати в принципі необов"язково - так само як і у нас . Хто знає якусь ще - може бути бонусом десь колись , а може бути зайвим знанням , яке ніколи в житті не знадобиться . Про літературу - само собою - я ж тому і кажу - використовуватиметься російська ще дуже довго . Хоча через пару поколінь будуть читати не Ландау чи Калашнікова - а щось "класичне" англійською .
freeze написав:В программе Зеленского отдельным пунктом было переход на профессиональную армию, а не расширение призыва аматорских юнцов. И здесь надул, как и почти по всем предвыборным обещаниям. Красиво развел.
У многих был отдельным пунктом.
А к остальным какие вопросы ? Они не имеют возможности выполнить свои обещания, поскольку не имеют для этого полномочий, в отличие от Зелёного командарма, не служившего в армии. Кстати почему не служил ?
Puente написав:Російська мова в житті України . Ви справді бачите її необхідність ? Не використання (використовувати її будуть ще дуже довго ) - саме необхідність. Необхідність англійської я бачу . Російської - ні . Українська - для України своя , абсолютно всі знають .
Трактовка
YKK написав:ЛАД Интересная у Вас беседа. Ваш собеседник, зная что Вы русскоговорящий, Вам заявляет, что русский язык в Украине не нужен. Т.е он за Вас уже решил. Как большинство представителей данной категории, считает вправе решать, на каком языке Вам говорить, кому и что делать. Это просто дно...
ось і все що потрібно знати про подібних персонажів.
YKK написав:mephala Вы читать можете или Вас этому еще не учили? В тексте: Мои слова, цитата: "Ваш собеседник, зная что Вы русскоговорящий, Вам заявляет, что русский язык в Украине не нужен." Точка, предложение закончено. Выделенное Вами, как и написано в предложении относится к представителям категории людей, которые вправе считать что и как делать другим.
"Как большинство представителей данной категории, считает вправе решать, на каком языке Вам говорить, кому и что делать. Это просто дно..."
Вы мне приписываете, что я перекрутил слова пользователя форума. Дословно еще раз:
Необхідність англійської я бачу . Російської - ні . Українська - для України своя , абсолютно всі знають .
. Мои слова:
Ваш собеседник, зная что Вы русскоговорящий, Вам заявляет, что русский язык в Украине не нужен.
П.С. Что бы понять, прочтите еще одно высказывание, представителя данной категории:
Всі меншканці тимчасово окупованих ( чи неконтрольованих ) територій - громадяни України . Можливо так , але в минулому чи майбутньому . А зараз - особи без громадянства . І все . Зразу закрили всі питання ...
автор писав про необхідність знання російскої мови. тобто що такого він не зможе отримати якщо не буде знати російську. ну Пушкіна не зможе прочитати в оригіналі. Все інше можна отримати знаючи українську та англійську. Ви ж перевели тему на рейки вирішення за інших якою мовою говорити (в контексті звучало як заборона російської. чи ви не це мали на увазі?). Що я і виділив у вашому дописі. хоча автор прямо писав що російською мовою ще довго будуть користуватися. Так що у вас конкретні проблеми з розумінням написаного. Або ймовірно що ви просто виступаєте рупором мокшанської пропаганди.
YKK написав:Мой язык русский, как и для миллионов других граждан. Вы не видите необходимость русского языка, а я вижу. Что с этим делать?
1 Ви+ ті хто користуються російським - і далі користуйтесь російським без жодних для себе погіршень 2 Так як в Україні єдина Державна мова-Українська, всі хто користуються російською у випадку їхБАЖАННЯ зайняти Державні посади - ПОВИННІ знати Українську і у випадку коли до них ,під час виконання ними державних обовязків звернуться Українською- ПОВИННІ відповідати Українською 3 Якщо такого бажання у вас чи будь-кого іншого ,хто користується російською - немає - то можете й далі користуватись російською 4 У випадках ,коли Ви звернетесь до Державного чиновника, а він не захоче Вас розуміти - у Вас є ПРАВО найняти за власний кошт перекладача(як це роблять всі носії не української мови в Україні,будь-то китайця,росіяни чи монголи з габонцями)