Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
lapay написав:Це не означає, що мешканці Сходу платять більше податків. Якщо людина вибирає українську мову, в якості приоритетної ознаки патриотизму, то все інше буде в меншості, і навпаки.
Это означает стойкие традиции обычной махновщины. Не сильно уважать власть, но зато помолиться и поговорить ))) Может отсюда все беды и растут. .
От зразу видно різницю менталітетів - російського та українського . Вказане Вами - як негатив - ознака російського , а як позитив - українського . І не треба більше говорити ні про що ...
freeze написав:Это означает стойкие традиции обычной махновщины. Не сильно уважать власть, но зато помолиться и поговорить ))) Может отсюда все беды и растут.
lapay написав:Це не означає, що мешканці Сходу платять більше податків. Якщо людина вибирає українську мову, в якості приоритетної ознаки патриотизму, то все інше буде в меншості, і навпаки.
Это означает стойкие традиции обычной махновщины. Не сильно уважать власть, но зато помолиться и поговорить ))) Может отсюда все беды и растут. .
От зразу видно різницю менталітетів - російського та українського . Вказане Вами - як негатив - ознака російського , а як позитив - українського . І не треба більше говорити ні про що ...
Так вы ж типовый Опять упор на поговорить, а на уважении к государству это потом, я ж подчеркнул именно это, и вы сразу же подтвердили, спасибо. Кстати помните как наше государство называется ?
19yuriy91 написав:а если ещё и вышиванку наденет, то ващще! мова+вышиванка+вера! святая тройка ! а налоги? Бог простит
Якщо в людини немає ні мови, ні вишиванки, то на питання -Ти патріот?-, буде відповідь -Звісно, я ж податки плачу!-.
От-от ... Цікаво просто - російськомовний громадянин України, який не вважає мову чимсь визначальним , культуру прямо зневажає , віру - вважає себе атеїстом - і визначає себе патріотом саме України . Що саме його цікавить тут , що він захищає ( хоча б на словах ) . Бо якщо просто територію - куди колись прийшли його предки - то він звичайний собі завойовник , який захищає свої завоювання . Як колись казали - колонізатор ....
freeze написав:Я же точно про это и говорю, где то приоритеты поговорить, где то уважать законы.
Врадіївки і Ареф'єві чомусь на південному-сході частіше виникають, ніж в центрально-західному районі. Мабуть тому, що тут закони більш поважають і податки краще платять.
freeze написав:От зразу видно різницю менталітетів - російського та українського . Вказане Вами - як негатив - ознака російського , а як позитив - українського . І не треба більше говорити ні про що ...
Так вы ж типовый Опять упор на поговорить, а на уважении к государству это потом, я ж подчеркнул именно это, и вы сразу же подтвердили, спасибо. Кстати помните как наше государство называется ?[/quote]
Так в цьому і різниця - мене держава мало цікавить - мене цікавить країна Україна . Ви різницю розумієте ? Напевно не дуже - бо Ви таки представник колонізатора - який намагається просто захистити завойоване - неважливо як - можна і зсередини ...
freeze написав:Я же точно про это и говорю, где то приоритеты поговорить, где то уважать законы.
Врадіївки і Ареф'єві чомусь на південному-сході частіше виникають, ніж в центрально-західному районі. Мабуть тому, що тут закони більш поважають і податки краще платять.
Естественно, люди там больше возьмущаются нарушениями закона.
freeze написав:От зразу видно різницю менталітетів - російського та українського . Вказане Вами - як негатив - ознака російського , а як позитив - українського . І не треба більше говорити ні про що ...
Так вы ж типовый Опять упор на поговорить, а на уважении к государству это потом, я ж подчеркнул именно это, и вы сразу же подтвердили, спасибо. Кстати помните как наше государство называется ?
Так в цьому і різниця - мене держава мало цікавить - мене цікавить країна Україна . Ви різницю розумієте ? Напевно не дуже - бо Ви таки представник колонізатора - який намагається просто захистити завойоване - неважливо як - можна і зсередини ...[/quote]
Когда мои родственники здесь жили, ваши родственники полякам попы вытирали, типовый батрак