Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Припустимо я поповнюю картку Кредит Дніпро через мобільний застосунок Монобанку або Форвард-банку, або ПУМБу. Кредит Дніпро вирахує ці жлобські 0,75% з грошей що надійдуть на картку?
Припустимо я поповнюю картку Кредит Дніпро через мобільний застосунок Монобанку або Форвард-банку, або ПУМБу. Кредит Дніпро вирахує ці жлобські 0,75% з грошей що надійдуть на картку?
Вирахує...чому не випахувати. По цій карті без комісії прихід тільки від рідних фізиків і через касу через термінал. В старих клієнтів є безкомісійний вхід, принамні був...в нових не знаю.
Глядя на не очень понятные тарифы думал может банк ориентирован на богатых клиентов, а рядовых отсекает крохоборством.
Зашел в отделение, там контингент примерно как в Идее.
И персонал под стать: про продукты банка знают поверхностно в рамках рутинных операций. Чуть в сторону вопрос - долгий поиск у бумажках ... и отказ сделать то что черным по белому прописано в тарифах. Ну и фиг с ним.
vitaliy_berdinskikh написав:Глядя на не очень понятные тарифы думал может банк ориентирован на богатых клиентов, а рядовых отсекает крохоборством.
Зашел в отделение, там контингент примерно как в Идее.
И персонал под стать: про продукты банка знают поверхностно в рамках рутинных операций. Чуть в сторону вопрос - долгий поиск у бумажках ... и отказ сделать то что черным по белому прописано в тарифах. Ну и фиг с ним.
В отделение любого банка ходить нужно только по очень большой нужде