Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
San написав:Всем привет! Подскажите, где можно взять данные, сколько налогов заплачено на прибыль от банковских процентов? В кабинет.такс.гов.юа таких данных у меня нет, хотя кешбек, дивиденды видны
Банк сплачує цей податок знеособлено. Він є податковий агент , не депозитчик. Допоки банківську таємницю остаточно не скасували - так буде.
kreuz написав:Підкажіть, в кого є свіжий досвід по поверненню податку за оплату навчання. Маю договір з ФОП про навчання дитини, дві квитанції з МАБу про оплату. Треба їх копії поробити, попередньо випросивши в Альфи мокрі печатки? Що ще податковій буде необхідно зараз, копії паспорту й податкового номеру? Свідоцтва про народження й податкового номеру дитини? А довідка про доходи має бути за попередній рік і саме з місця роботи? Може що ще забув? Підкажіть будь ласка, бо не робив цього ще жодного разу. Дякую дуже!
У мене дитина навчається зараз на курсах підготовки до ЗНО у приватному навчальному центрі. Плачу також ФОПу, але готівкою, квитанції є. Як гадаєте, за таке навчання можливо повернути податок? Раніше читав, що навчання має бути у шкільних та позашкільних закладах, ПТУ, колледжах, ВУЗах...
kreuz написав:Підкажіть, в кого є свіжий досвід по поверненню податку за оплату навчання. Маю договір з ФОП про навчання дитини, дві квитанції з МАБу про оплату. Треба їх копії поробити, попередньо випросивши в Альфи мокрі печатки? Що ще податковій буде необхідно зараз, копії паспорту й податкового номеру? Свідоцтва про народження й податкового номеру дитини? А довідка про доходи має бути за попередній рік і саме з місця роботи? Може що ще забув? Підкажіть будь ласка, бо не робив цього ще жодного разу. Дякую дуже!
У мене дитина навчається зараз на курсах підготовки до ЗНО у приватному навчальному центрі. Плачу також ФОПу, але готівкою, квитанції є. Як гадаєте, за таке навчання можливо повернути податок? Раніше читав, що навчання має бути у шкільних та позашкільних закладах, ПТУ, колледжах, ВУЗах...
Навіть не знаю, що сказати, бо сам займаюся цим вперше. Переймаюся через те, що у квитанції платником є Альфа, хоча я у призначенні написав платником себе. Чи згодиться така форма?
kreuz написав:Переймаюся через те, що у квитанції платником є Альфа, хоча я у призначенні написав платником себе.
Скоріше треба шукати додатково ще інші докази, що це Ви зробили оплату. IMHO
Може виписку по рахунку треба зробити? Альфа таке зможе?
Платил за обучение /2018год/с Ощада, в квитанции -отправитель Ощад. Котловой счёт. Делал выписку по счёту в О24 и ставил печати в банке. Не знаю , насколько это было нужно, но все выплатили. В Альфе ещё проще. Выписка-печать. Для надёжности.
Долой бумажки! пока трое наших в теме https://check.gov.ua/ Уряд підключив до сервісу check.gov.ua всі головні державні органи. Нагадаємо, що в сервісі можна перевірити банківські квитанції в електронній формі, які раніше вимагали на папері з мокрою печаткою.
Сервіс check.gov.ua запрацював Уряд запустив сервіс онлайн перевірки квитанцій: відтепер у банк ходити не потрібно в Україні заради такої муті з 24 грудня 2019 року. Він працює таким чином, що замість паперової квитанції з банку користувач отримує її код вказаний в квитахі. А той, хто перевіряє платіж, має зайти на check.gov.ua ,як Мізантроп та ввести код для перевірки. Це – все.