|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Суб 15 лют, 2020 19:35
budivelnik написав: freeze написав:Кто дал приказ дотянуть количество погибших в Небесной сотне до красивой цифры ? Что-то непонятно. Часть действительно абсолютно левых людей, просто никаким боком не причастных к майдану.
Пошуки бліх -справа потрібна.але в сьогоднішніх умовах а - нереальна б - затратна в - малоефективна Ну найдуть що когось не варто було вписувати у список... Під час пошуків витратять 1000 годин слідчих ,500 годин прокурорів,300 годин судді-заплатять заце все 10 млн - віртуально (бо реально не вийжде) повернуть 1...+посадять(або й не посадять) когось. Робити то можна - тільки нащо? Анекдот на цю тему Приходить мужик до священника Панотче.я не пив , не курив.з дівчатами не водився Я правильно жив? Правильно сину-мій, от тільки навіщо?
Как это зачем??? Да для того, чтобы пресечь подобный подход. И не только в данной области, а везде. Точно так же недавно была инфа, что родичи получили все выплаты за *погибшего* атошника. Суть в том, чтобы привлекать к ответственности нарушителей. Вы не поняли основного! Если так нагло (не просто нагло, а сверхпупер нагло) брешут и нарушают по таким сверхпубличным делам, то, что творится по менее публичным делам -- вообще швах... Ведь очевидно, что любой местячковый чинуша, раздающий инвалидности, чернобыльские, или не местячковый - атошные и пр., видя, как запросто и безнаказанно раздают вышестоящие -- занимается тем же. Да и вышестоящие не могут ни с кого ниже спросить, раз сами по уши.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 15 лют, 2020 19:48, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 лют, 2020 19:46
detroytred написав: budivelnik написав: freeze написав:Кто дал приказ дотянуть количество погибших в Небесной сотне до красивой цифры ? Что-то непонятно. Часть действительно абсолютно левых людей, просто никаким боком не причастных к майдану.
Пошуки бліх -справа потрібна.але в сьогоднішніх умовах а - нереальна б - затратна в - малоефективна Ну найдуть що когось не варто було вписувати у список... Під час пошуків витратять 1000 годин слідчих ,500 годин прокурорів,300 годин судді-заплатять заце все 10 млн - віртуально (бо реально не вийжде) повернуть 1...+посадять(або й не посадять) когось. Робити то можна - тільки нащо? Анекдот на цю тему Приходить мужик до священника Панотче.я не пив , не курив.з дівчатами не водився Я правильно жив? Правильно сину-мій, от тільки навіщо?
Как это зачем??? Да для того, чтобы пресечь подобный подход. И не только в данной области, а везде. Точно так же недавно была инфа, что родичи получили все выплаты за *погибшего* атошника. Суть в том, чтобы привлекать к ответственности нарушителей. Вы не поняли основного! Если так нагло (не просто нагло, а сверхпупер нагло) брешут и нарушают по таким сверхпубличным делам, то, что творится по менее публичным делам -- вообще швах...
Це ви зараз нагло брешете.. 1 Поки відсутнє рішення суду,що це брехня - ви брехло. Чи я не правий? 2 Мені як бізнесмену відомо наступне правило Події впливають на наше сьогодні сильніше в залежності від того як близько по часу/відстані/силі вони коло нас знаходяться. Тому як приклад Сьогодні можна кинути сили всієї судової системи на те правильно чи ні було рішення про націоналізацію Приватбанку три роки тому і через пять років отримати рішення... Але при цьому - завтра програти справу Держава проти Коломойського і віддати банк... Тому Доцільність і абсолютна справедливість - це різні речі. При обмежених ресурсах-в першу чергу треба робити те що доцільно - а не вишукувати бліх в питаннях Правий чи ні був Олександр Македонський при битвах з персами....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 15 лют, 2020 19:55
Будивельник Вы сами брехло брехлов...
До решения суда брехали конкретно в мой адрес много.
У Вас принципиальность неуместно выскочила. Здесь обсуждение и не более.
Обсуждение возможного подхода --- незаконной раздачи...
Я Вам на силу влияния такого подхода (о левой раздаче на высоком уровне) собственно и указал.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 15 лют, 2020 19:58, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 лют, 2020 19:57
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 лют, 2020 19:59
detroytred написав:Будивельник Вы сами брехло брехлов... До решения суда брехали конкретно в мой адрес много. У Вас принципиальность неуместно выскочила. Здесь обсуждение и не более. Обсуждение возможного подхода --- незаконной раздачи...
Прочитайте рухаючи губами своє повідомлення і побачите Ви не супроводжуєте його обмеженнями На мою думку Якщо судом буде доведенно..і так далі Ви просто починаєте обговорення так ніби Вже доведено і суд прийняв рішення...А раз так Ви як мінімум вводите своїх читачів в оману Як максимум займаєтесь розповсюдженням фейків.Де я не правий? ПС Це ви без доказово і друку відповідного судового рішення пишите Точно так же недавно была инфа, что родичи получили все выплаты за *погибшего* атошника.Чи я? Таке повідомлення (видане в конкретно приведенному мною вигляді - тягне на Розповсюдження фейків? Нагадаю анекдот на цю тему А у Мойші - дочка повія так у нього ж син А все таки.... Так от ви з зрадіо - якраз і є розповсюджувачами подібних чуток(фейків/брехні)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 15 лют, 2020 20:09
Будивельник Я дискутирую конкретно с Вами. И Вам указал. А не каким-то абстрактным своим читачам)))))))))))))
Швелите губами и читайте моё сообщение. Никого конкретно я не указывал.
Ну и думайте хоть немного... Для недоверия или подозрения в том, что инфо о липовых жертвах верна есть основания. Потому что за такую конкретную клевету на ТАКОЕ!!! (как небесная сотня) от Лукаш ее обязаны привлекать... Ну и сами майдановцы принимать меры...
Но Лукаш ссылалась-то на и вовсе дела, по которым уже прошли суды... На материалы из дел.
З.Ы. если уж конкретно Вам так кортить, чтобы я использовал в данном случае формулировки *предположительно* -- да без проблем - предположительно)))
Полегчало?))
З.Ы. что не так? Инфа была. Я ее видел по ТВ. Так и написал - была инфа.
Вы в абсолютизм не впадайте-то. Особенно со своим прошлым. Иначе у Вас получается, что без решения суда вообще нельзя ничего приводить. Всё фейки.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 лют, 2020 20:28
budivelnik написав:2 Мені як бізнесмену відомо наступне правило Події впливають на наше сьогодні сильніше в залежності від того як близько по часу/відстані/силі вони коло нас знаходяться. Тому Доцільність і абсолютна справедливість - це різні речі. При обмежених ресурсах-в першу чергу треба робити те що доцільно - а не вишукувати бліх в питанняхПравий чи ні був Олександр Македонський при битвах з персами....
Вот из-за таких "бизнесменов" Украина никогда не вылезет из болота,т.к. в нормальной стране любое вранье не только в бизнесе,но и в любой профессии приводит к моментальной потере репутации, а с таким реноме человек становится изгоем с которым никто не будет иметь дело.
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 лют, 2020 20:30
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 лют, 2020 20:31
shapo написав: budivelnik написав:2 Мені як бізнесмену відомо наступне правило Події впливають на наше сьогодні сильніше в залежності від того як близько по часу/відстані/силі вони коло нас знаходяться. Тому Доцільність і абсолютна справедливість - це різні речі. При обмежених ресурсах-в першу чергу треба робити те що доцільно - а не вишукувати бліх в питанняхПравий чи ні був Олександр Македонський при битвах з персами....
Вот из-за таких "бизнесменов" Украина никогда не вылезет из болота,т.к. в нормальной стране любое вранье не только в бизнесе,но и в любой профессии приводит к моментальной потере репутации, а с таким реноме человек становится изгоем с которым никто не будет иметь дело.
Ще раз Людина яка сповна розуму і сидить на валізах з квитком в Ізраїль - повинна переживати про Ізраїль .а не Україну. Або викинути квиток і чемодани і переживати про Україну.. У вас все в одному флаконі і навпаки Душею в ізраїлі-думками єльцинськими(проснувся і думаєш - Що ти зробив для України)... Роздвоєння особистості не заважає?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 15 лют, 2020 20:34
budivelnik написав:Ще раз Людина яка сповна розуму і сидить на валізах з квитком в Ізраїль - повинна переживати про Ізраїль .а не Україну. Або викинути квиток і чемодани і переживати про Україну.. У вас все в одному флаконі і навпаки Душею в ізраїлі-думками єльцинськими... Роздвоєння особистості не заважає?
1) Неизвестно кто из нас сидит на чемоданах 2) По сути есть что сказать "бизнесмен" считающий что вранье допустимо на любом уровне - и государственном, и частном? 3) Модератор Ирина, не я начал переходить на обсуждение личности, а не сути вопроса
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
|