Судя по нашему форуму, собака скорее поймёт хозяина, чем форумчане друг друга.
|
|
![]()
Все прямо противоположно.
(Полная статья - Красная линия - экспорт из ЕС в Украину. Синяя линия - импорт в ЕС из Украины.
(Экспорт ЕС в Украину был самым высоким в 2008 году (25 млрд евро) и самым низким в 2009 и 2015 годах (оба - 14 млрд евро). Импорт из Украины в ЕС был самым высоким в 2018 году (18 млрд евро) и самым низким в 2009 году (8 млрд евро). ") ![]()
Вы это выбрали. Вас предупреждали Но судя по ситуации с эвакуированными, выводов вы не сделали Востаннє редагувалось pesikot в Чет 20 лют, 2020 21:29, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Тебе "Слава Украине" поперек горла стоит ? ![]() Бачу у вас ум за разум зачепився 1 Я вважаю себе людиною...яка входить в 2 млн найкращих...Тобто я обігнав 40 млн українців,але програв 2 млн українців. На цій підставі я вважаю свій рівень занизьким для того щоб боротись за найвищі посади в Державі , ба більше - занизьким навіть для того щоб боротись за посаду керівника будь-якої адміністративної одиниці(міста-району-містечка-села) яких в Україні приблизно 28000. Тобто навіть входячи в 2 млн найкращих - я все одно програю в середньому 70 особам в кожному населенному пункті України 2 Я вважаю Порошенка-людиною яка входить в першу сотню , а Зеленського людиною яка входить в перших 10000 ..... Але так вважаю я А 73% населення України - вважають по іншому. Чия це проблема ? Порошенка?Зеленського? чи все таки наша? 3 Тепер по суті Якщо якесь чмо в основному платне і з-за порєбріка - називає не абсолютно найкращих...але все одно тих хто входить в 10000 найкращих - якимись кличками... то таким чином він створює враження що Україна і Українці - це нуль помножений на нуль... Це далеко не так і цьому потрібно давати відсіч 4 Абсолютно погоджуюсь з Puente що ми (громадяни України) маємо право відгукуватись по відношенню до наших керівників навіть матом... Але при цьому ,жоден пуйлівський агент не має права а - топтати НАШ прапор(а своїм може хоч дупу підтирати) б - вчити НАС жити(а своїх може навіть гімно їсти заставляти) в - розповідати нам кого вибирати(а сам може вибирати навіть жиріновського) Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 20 лют, 2020 21:16, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Это ты про Московский патриархат ![]() ![]() 9)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Модератор |
|