Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 56405641564256435644 ... 7544>
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2020 23:59

budivelnik написав:
  shapo написав:А это к чему,знаток ГУЛАГа?
А я якось більше довіряю інформації від Солженіцина в його Архіпелаг Гулаг - ніж фантазіям якогось напів казахо/російсько/єврея по мамі з жінкою Українкою, але сином євреєм....
Адже
Або шапо не єврей (якщо національність не по мамі)
або його син не єврей.(якщо національність по мамі)

Що будемо вибирати?

1) Если ты читал Солженицына то найди в его 40 дней Кенгира где он упомянул хоть одного уголовника
2) Для любителя евреев.
Сын не еврей по галахе, но по закону о возвращении Израиля 1952г ему разрешена репатриация по еврею-отцу как на четверть еврею. Если бы его еврейство шло не по отцу, а по матери то ему разрешили репатриацию и при 1/8 еврейской крови.
Запомнил наконец?
Востаннє редагувалось shapo в Вів 03 бер, 2020 00:01, всього редагувалось 1 раз.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2020 23:59

zРадио написав:В то же время ни слова не говорят о каторжном труде в США (т.н. chain gang) - наиболее подходящем по всем параметрам аналоге ГУЛАГа...

А у вас негров бьют... :wink:
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 00:04

shapo написав:
  budivelnik написав:
  shapo написав:А это к чему,знаток ГУЛАГа?
А я якось більше довіряю інформації від Солженіцина в його Архіпелаг Гулаг - ніж фантазіям якогось напів казахо/російсько/єврея по мамі з жінкою Українкою, але сином євреєм....
Адже
Або шапо не єврей (якщо національність не по мамі)
або його син не єврей.(якщо національність по мамі)

Що будемо вибирати?
1) Если ты читал Солженицына то найди в его 40 дней Кенгира где он упомянул хоть одного уголовника
1 Я говорив про те що ГУЛАГ це такий самий концтабір як і німецькі концтабори(по відншенню до увязнених , по причинам увязнення, по смертності...)
2 А яка різниця , по якій статті СРСР отримала безплатну робочу силу..
По Закону про три колоски(економічний - тобто уголовнік)
Чи по Закону про зраду(політичний )
  shapo написав:2) Для любителя евреев.
Сын не еврей по галахе, но по закону о возвращении Израиля 1952г ему разрешена репатриация по еврею-отцу как на четверть еврею. Если бы его еврейство шло не по отцу, а по матери то ему разрешили репатриация и при 1/8 еврейской крови.
Запомнил наконец?
Це я знаю
Якраз про це й писав пяток сторінок тому
Як тільки в Україні ситуація покращиться хоча б до рівня Польщі - так відразу євреї на 1/8 чи 1/4 -згадають що вони на 7/8 або 3/4 - українці :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 00:06

zРадио написав:Сравнение ГУЛАГ с немецкими концлагерями - это классический прием неонацистов по реабилитации Рейха.

Для українофобів, всі українці є фОшистами і нацистами... :mrgreen: І антисемітами. Страждають нещасні в Україні. :( Колються, плачуть, але смакують кактус. :shock: Лише манкурти їм до душі, перекати - поле, без роду і племені. Еврей споглядає на світ очима єврея, німець очима німця... Лише українцям у власній хаті заборонено дивитися навкруги очима українця. Де ж справедливість?

П.С. Ви теж почали "працювати" по лєкалам ворожої пропаганди?
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 00:09

Козак-характерник написав:
  zРадио написав:В то же время ни слова не говорят о каторжном труде в США (т.н. chain gang) - наиболее подходящем по всем параметрам аналоге ГУЛАГа...

А у вас негров бьют... :wink:

Смешная шутка, да? Нет, не смешная! Над этим сами американцы не смеются, так почему вы себе позволяете? Как будто от того, что кто-то когда-то таким образом намекнул США о наличии у них собственных проблем, эти проблемы перестали быть таковыми...

По сути моего комментария будет, что возразить, или кроме троллинга ничего?

Козак-характерник написав:П.С. Ви теж почали "працювати" по лєкалам ворожої пропаганди?

О, а я не знал, что говорить правду о советской истории, неотъемлемой частью которой были украинцы (и за которую несут свою толику ответственности - в том числе за ГУЛАГ) - это работа по лекалам вражеской пропаганды. Вы скатились до уровня будивельника, ув. некогда Козак. Печально, но факт...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 00:15

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:Вы скатились до уровня будивельника, ув. некогда Козак. Печально, но факт...
А ви так і не змогли піднятись до мого рівня... і залишились промосковським тролем..
Шкода
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 00:17

budivelnik написав:1 Я говорив про те що ГУЛАГ це такий самий концтабір як і німецькі концтабори(по відншенню до увязнених , по причинам увязнення, по смертності...)
2 А яка різниця , по якій статті СРСР отримала безплатну робочу силу..
По Закону про три колоски(економічний - тобто уголовнік)
Чи по Закону про зраду(політичний ) Це я знаю
Як тільки в Україні ситуація покращиться хоча б до рівня Польщі - так відразу євреї на 1/8 чи 1/4 -згадають що вони на 7/8 або 3/4 - українці :D

1) Основными лагерями у немцев были лагерей уничтожения в Польше, а не лагеря для военнопленных.
Сравнивать лагеря уничтожения немцев с ГУЛАГом может только большая сволочь т. к. несмотря на большую смертность даже на Колыме у зеков был шанс выжить, у прибывавших в эшелонах в Освенцим или Треблинку никаких
2) Ты когда куда-то влазишь хоть читай о чем речь
3) Сказки о будущем расцвете Украины читай на ночь своим детям,особенно акцентируй не на четверть евреях из Израиля, а о 100% ных украинцах из США и Канады.
Вряд ли они потом быстро уснут
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 00:28

budivelnik написав:
  zРадио написав:Вы скатились до уровня будивельника, ув. некогда Козак. Печально, но факт...
А ви так і не змогли піднятись до мого рівня... і залишились промосковським тролем..
Шкода

В чем промосковскость? В том, что я не поддерживаю ложь ГУЛАГ = немецкие концлагеря?????
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 00:35

shapo написав:
  budivelnik написав:Це я знаю

3) Сказки о будущем расцвете Украины читай на ночь своим детям,особенно акцентируй не на четверть евреях из Израиля, а о 100% ных украинцах из США и Канады.
Вряд ли они потом быстро уснут
От цікаво - хто з нас більший казкар?
1 Євреї за останні 80 років мерли як мухи і їх популяція в світі зменшилась на 10%...казкар шапо - вважає це супер досягненням бо
а - вони надурили СРСР і США з Британією і отримали власну Державу
б - вони просто надурили США і...проср.ли американських 130 млрд
2 Українці за останніх 80 років збільшили популяцію в 1,5 рази і так само отримали свою Державу(хоча СРСР і США) - були проти
Але казкар шапо напевно тільки тому що зробив свого сина на 1/8 євреєм і відправив останнього в Ізраїль - вважає що Україна це тимчасово...

Так хто все таки казкар?
В України в 27 разів більше території
В України земля не пустеля, а одні з найкращих чорноземів
Україна потихеньку звільняється від другорядної ментальності...
Далі продовжувати?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 00:37

zРадио написав:
  budivelnik написав:
Шкода
В чем промосковскость? В том, что я не поддерживаю ложь ГУЛАГ = немецкие концлагеря?????
Я не суджу по одному випадку...один раз помилитись може кожен
Але як мінімум три рази тільки в суперечках зі мною і десятки в суперечках з іншими...
Після цього сумнівів не залишається...
Найочевидніші
Батончики з росії
Коболєв приведе до краху...
і останній
ГУЛАГ це табір відпочинку...
budivelnik

Профіль

1
1