Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 56495650565156525653 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 21:48

pesikot написав:Ітогі подвєдьом. 2020-03-03

8) "Он кричал мне: "Я сын Порошенко, давай поговорим". Рэпер Фейс рассказал о "жестко припитом" сыне экс-президента
В гримерке ко мне подошли организаторы и сказали, что здесь сын Порошенко. Я такой: Ладно, окей. Потом я выхожу на сцену и начинаю читать свой рэп, и смотрю, как в первом ряду чувак очень жестко месится, и у него на голове какой-то хэдбэнд, на котором написано то ли Фейс, то ли Гоша Рубчинский. Чувак очень жестко разъ***вался.

Потом по ходу концерта этот пацан сам уже вылез на сцену и был жестко припитый на самом деле, скрывать не буду и прокричал мне: "Я сын Порошенко, давай поговорим после концерта", но ни с кем общаться после выступления я не стал, потому что время было уже полтретьего. Короче, СМИ перестаньте травить пацана, пацан красавчик, потому что слушает Фэйса", - заключил рэпер.

pesikot написав:Вот как просто.

9) "Я бы на этого рокера не пошел" - Порошенко о танце сына с рэпером FACE
"Я подчеркиваю, я бы на этот концерт не пошел бы, но если сын считает, что какой-то рокер, я его не знаю, выступает против оккупации Крыма, говорит, что Крым есть Украина, выступает против власти Путина и поддерживает российскую оппозицию…"

pesikot написав:И это при тёплой зиме.
Аlександр

Заблокований
Подякував: 124 раз.
Подякували: 276 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 21:53

ЛАД написав:
Слава Ісусу Христу! З нами Бог! З нами Правда!
Нову заповідь

Gott mit uns

Очень похоже.
Думаю, скоро в подражание Путину услышу предложение включить упоминание о боге в Конституцию. :mrgreen:

Ви про інше думайте, як Спастися з лап диявола. А то вічно чутимете шкварчання пательні в чортовій лазні. :) Путівка безтермінова на "курорт". :)
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 22:08

Re: Політичні дискусії

Козак-характерник написав:Бий диявола Правдою Святою! Разом, ми - сила

Мизантрóп

Подякував: 1599 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 22:10

Ув. модераторы, в очередной раз обращаю внимание, что сатанинская риторика Козака не соответствует правилам светского форума, а на политической ветке и вовсе является жестким оффтопом!

Честное слово, невозможно стало читать дискуссии из-за этих простыней с проповедями!

Козак-характерник написав:. В тому то і полягають маніпуляція і козні диявола, що полонив душі Shapo, Лада. Диявол дуже ізворотоливий і хитрий, здатний до мутацій і перевтіленнь, дуже добре маскується, іноді навіть під янгола.

Козак-характерник написав:Ви про інше думайте, як Спастися з лап диявола. А то вічно чутимете шкварчання пательні в чортовій лазні. :) Путівка безтермінова на "курорт". :)
Востаннє редагувалось Радіо в Вів 03 бер, 2020 22:11, всього редагувалось 1 раз.
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 22:14

Підгоряє, підгоряє знатно, панове біси.... добре, синку! :) Бий його вражину рогатого! :D
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 22:30

zРадио написав:
  budivelnik написав:Якби не Голодомор - то не булоб і індустріалізації,що в свою чергу не потягнуло б за собою розвязування Другої світової(сил би не було)
Если бы СССР был не готов к войне, Гитлер бы не напал - ахахахаха. А как еще интерпретировать твой бред? Может так - если бы СССР был не готов к войне, то он бы просто не сопротивлялся, и все вместе дружно зажили бы в няшном Третьем Рейхе :mrgreen: Евроинтегрировались бы, так сказать)))
1 Якби СРСР не був готовий до атаки на Європу - то у Європи не було б потреби вирощувати Гітлера
2 Якби СРСР не чулась в силі - то її політика була б більш мягкою і привела б до створення союзів з неФашиською Європою
  zРадио написав:
  budivelnik написав:Якби не винищені армійські командири від комбата і вище в 1933-1937 ... то втрати (військові) у війні у нас не перевищували б у 2 рази військові втрати німців...
Они итак не превышали 2. Военные потери соотносятся как 1:1,4
А в 1,4 рази вищі-це так на хвильку +/- 3 млн додаткових смертей - це не злочин?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 22:42

shapo написав:
  Козак-характерник написав: А що вони читають від Shapo? Євреї начебто страждають від антисемітизму українців. Від Лада - фОшисти ходять натовпом і примушують всіх розмовляти українською мовою. Диявол розділяючий, він такий, підступний і ізворотоливий.
Не надоело тут,пардон, эту пургу гнать псевдо-христианскую?
Найди где я писал что евреи страдают от антисемитизма украинцев или заткнись наконец.
Я писал и продолжаю утверждать, что антисемитизм в Украине никуда не исчез.
А кто из евреев от этого страдает мне неизвестно, я точно не страдаю.
Отже
Ти не страждаєш
Хто страждає - ти не знаєш
Але при цьому все одно в який раз наголошуєш на існуванні повноцінного антисемітизму в Україні...

Як завжди вкину трошки конверсійної інформації
Чи відомо шапо , що кількість євреїв загинувших з 1948 по 1990 рік в Ізраїлі в десятки разів більша ніж кількість євреїв які померли не своєю смертю в СРСР за той самий період часу?
Чи відомо шапо,що кількість українців, загинувших в Голодоморах,війнах,Афганістанах і так далі в СРСР на протязі будь-якого 30-річного періоду існування СРСР в на порядок( а то й два) перевищує кількість українців загинувших за 30 років існування Незалежної України.

Тому Українці створюють Україну для того ,щоб їх не втягували у військові конфлікти і як наслідок вони спокійніше жили.

А навіщо йоська погодився створив Ізраїль , розміром 150км на 150 км, в оточенні арабських країн...Чи не для того ,що зібрати там всіх євреїв і насміхаючись дивитись.як вони там гинуть від арабів?
Вусатий був ще той жартівник...чого Єврейська АО з центром в біробіджані варта...
Тому
Ви можете скільки завгодно вірити сіоніській пропаганді і пробувати її просувати навіть сюди...але від цього євреям легше не стане
Ізраїль це одна з не багатьох країн ,яка штучно створена для того ,щоб врівноважити мусульманську загрозу...а те що євреї в своєму Ізраїлі будуть помирати в більших кількостях ніж вони помирали в антисемітській Україні - євреям з України про це сказати не дозволили.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 22:47

shapo написав:А кто такие "коммунисты" которые уничтожали украинцев?
комуніст - це не національність . це революційна течія.яка заради мети-не зупинеться перед знищенням навіть своїх громадян ( а не свої-для комуніста взагалі не люди)
Таких течій було валом і раніше
Наприклад священна інквізиція....ціль оправдує засоби
або радикальний іслам....загинувший в бою з невірними відразу потрапляє в рай
або православний русофашизм....всіх спалимо, а самі потрапимо в рай....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 22:48

budivelnik написав:1 Якби СРСР не був готовий до атаки на Європу - то у Європи не було б потреби вирощувати Гітлера
2 Якби СРСР не чулась в силі - то її політика була б більш мягкою і привела б до створення союзів з неФашиською Європою

Мда... Чем дальше в лес, тем толще партизаны... Уже, оказывается, СССР и в приходе Гитлера к власти виноват. А я то, наивный, считал, что этот демагог играл на болевых точках немцев, созданных условиями Версальской капитуляции, подписанной еще тогда, когда никакого СССР не было!

budivelnik написав:А в 1,4 рази вищі-це так на хвильку +/- 3 млн додаткових смертей - це не злочин?

Вероломность нападения. Самая большая диспропорция потерь была в первые 3 месяца ВОВ
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 03 бер, 2020 23:02

Re: Політичні дискусії

budivelnik написав:комуніст - це не національність . це революційна течія.яка заради мети-не зупинеться перед знищенням навіть своїх громадян ( а не свої-для комуніста взагалі не люди)
Таких течій було валом і раніше
Наприклад священна інквізиція....ціль оправдує засоби
або радикальний іслам....загинувший в бою з невірними відразу потрапляє в рай
або православний русофашизм....всіх спалимо, а самі потрапимо в рай....

Ще сіоністи, які від Гебельса медальку заробили.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 56495650565156525653 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість