Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 56785679568056815682 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 15:53

Героям слава!

Ethereum написав:Вічна пам'ять героям!

Володимир Пастушок із позивним «Пісня», очолював 35-ту сотню самооборони, витягував поранених під час розстрілів на Інститутській. А потім одним із перших пішов захищати країну. Вірить, що народився в сорочці. Каже, снайперські кулі як тоді минали, так і нині – на війні пролітають мимо. А ще впевнений, що і не без молитов рідних: «Дружина мене розуміє. Вона знає, що одружилася з козаком. Я сам нащадок Івана Мазепи. І тому буду захищати країну до Перемоги», - гордо відповідає боєць.

Цікавлюся: «А чому «Пісня»?» З усмішкою відповідає: «Я ще до війни виконував повстанські пісні. Сам пишу тексти та музику. Ця справа допомагає переконати бійців, що варто любити Україну. В мене постійно з собою гітара. Звісно, не завжди серед ворожих пострілів є час для пісень, але інколи співаю, щоб підняти бойовий дух».

Володимир ніколи не скаржився, що погано годують, мало дають грошей. Волонтери постійно підтримували. За його плечима десятки успішних бойових операцій, десятки врятованих життів побратимів. На карті показує міста, які доводилось визволяти. Серед них Слов’янськ на Донеччині, Щастя та інші містечка Луганської області. Тримав оборону на Савур-Могилі. На запитання, а що змінилося за два роки, Володимир недовго думаючи відповідає: «Нас стали краще одягати, забезпечувати. Навіть уже не потрібна волонтерська допомога. Мені соромно в когось про щось просити. Головне зараз – моральна підтримка». Після закінчення війни нацгвардієць мріє зайнятися військовим туризмом: «Я з краю, де народилася Українська повстанська армія. Сам займався перепохованнями. Хочу надалі проводити патріотичне вихованням молоді».

А тим часом старший лейтенант Ярослав Черненко жалкує, що половина бійців таки піде на демобілізацію. «Прийде багато новачків. І більшість з них мають лише матеріальну мотивацію. І як з них дійсно виплекати патріотів – це велика проблема і для керівництва батальйону, і для управління по підбору кадрів Національної гвардії. Наш батальйон носить звання командира Сергія Кульчицького і за два роки ми його не зганьбили. Хочеться, щоб так і було надалі».
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 16:12

19yuriy91 написав:
  Kudrjavuy написав: :shock:
Жаль выводы ваши не туды...
- В выводах интервьюированного
Чётко сделан упор на отсутствие "Государства Украина" с Правами и Обязательствами.
На фоне мировой ...опы.

а вы шо - экстрасекс, шо выводы мои узнали? :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
Спасибо - улыбнуло!(жаль плюсик не могу поставить)
Ваш пост, плюс просмотрел в полном объёме выложенную Вами ссылку. Это на несколько дней ранее уже на этом форуме было рассмотрено.

Чего от непонимания перспектив большинство "Ыксссссспердов", да плюс старанием Модера по удалению все острых постов в тему, свелось к срачу о "евреях"
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 16:15

Re: Політичні дискусії

ЛАД написав:Забыл как резать адрес ссылки.
Не напомните, где посмотреть?

Вставляете в браузере: "сервисы сокращения ссылок" и выбираете бесплатный, который вам больше понравится.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 16:23

Re: Політичні дискусії

А кто с Ворами не согласен -
https://ustymenkooleh.patrioty.org.ua/b ... 18600.html
Друзі Котенка не вірять, що він міг сам себе вбити. "Постріл у голову з власного карабіна. Кілька днів тому він різко виступав проти махінацій", – написав Василь Піддубний.

Стреляются "сами" :roll:
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 16:31

Kudrjavuy написав:
  Kudrjavuy написав:shapo

Отсюда и складывается ситуация:
Когда "говорящие головы" - стонут и завывают о пакращанни и невозможности не вымогать взятки....
На самом деле официально, систему страховой медицины, о которой не может даже мечтать большинство Государств, на которые ссылаются "пакращувачи"

Враг открыто уничтожает и продаёт.
А баранам вешают лапшу на уши и выводят деньги.
Выводят средства, которые восстановить уже будет никогда не возможно.

Батеньки, а Лютый Враг каждого украинца - ГДЕ?
Это только здравоохранение, а ведь такая ситуация во всём!
Я затронул только 11 отраслей "народного господарства" - двенадцатая это и есть сама система Охорони Здоров,я.
- Кто и как с этого получил "Гешефт" и вывел, смотрите удалённый пост. Или предьяву к Модеру.

1) Что значит большинство государств не имеет страховой медицины?
Она и в Украине есть в отдельных компаниях.
В мире не знаю как, это вы знаток, наверняка расскажите.
В Израиле более социалистическая система страхования, т. е. охватывает все население при небольших платежах, но есть проблемы с перегрузкой врачей и очередями к узким специалистам. В США наиболее дорогая и наименее социальная, в Австралии - промежуточная между Израилем и США
2) Кто и что в Украине украл меня мало интересует. Медицина гибнет т. к. на неё элементарно в бюджете не выделяют достаточно денег уже 30 лет
3) Вы что, думаете, что врачу в 90-е было так приятно вымагать с пациентов взятки чтобы выжить?
Они учатся много лет чтобы потом заниматься таким презренным занятием?
Это только у песикота в его мухосранске с времен СССР врачи взятки брали. Я такого не видел
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 16:39

Надслучанська Швейцарія - повстанська сторона

Мальовничі куточки “Надслучанської Швейцарії”, Березнівського дендропарку, заказник “Брище”, залишки Губківського замку, цікаві геологічні та археологічні знахідки - це далеко не весь перелік цікавих місць для туриста, який завітав до Березнівського району Рівненщини.

«Надслучанська Швейцарія»

Регіональний ландшафтний парк - одне зі 100 чудес природи України.

За легендою, колись місцевий князь одружився на красуні зі Швейцарії. Тому коли батьки швейцарки навідалися в гості до князя, то на березі мальовничої річки Случ вони здивовано крикнули «Яка, ця чудова Швейцарія!!!».

Ландшафтний парк площею в 1721 га був створений в 2000 р. До нього увійшли 6 заказників, 1 заповідне урочище та 7 пам’яток природи.

Крім важливого природоохоронного та естетичного значення «Надслучанська Швейцарія» цінується за свої історичні та рекреаційні об’єкти, такі як Губківський замок, Більчаківські джерела, Соколині гори.
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 17:42

шурец

Подякував: 510 раз.
Подякували: 179 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 19:36

Зепіли задоволені падінням ВВП на 0,5%?
Якщо Зе- і ЗеКоманда залишаться при владі, падіння буде глобальним.
Клоуни нічого не розуміють ні в економіці, ні в політиці.

Найкраще буде,якщо клоуни повернуться в цирк.

https://storage1b.censor.net/images/2/d ... iginal.jpg
Frant

Заблокований
Подякував: 1773 раз.
Подякували: 2584 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 20:06

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2020 20:18

Schmit
Простите, Вам не надоело выкладывать весь "Самый сок"?
Уровень-то не для форума, а для лавочек.
Хотя уже недалеко. :(
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 56785679568056815682 ... 7544>
Форум:
+ Додати