|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Вів 24 бер, 2020 22:55
detroytred написав:Управленец повлиял на изменение в 10%, но из этого НИКАК НЕ СЛЕДУЕТ, что 90% створили только пересичнi.
Для мене військові пенсіонери відкривають нові математично/економічні закони Був Укравлінець1(+5одиниць) і Населення (95 одиниць) - разом створили 100 Поміняли управлінця1 на управлінця2(-5) Стало Управлінець2(-5)+населення(95)=90 Питання на засипку Це управлінець1-управлінець2=-10 Чи управлінці помінялись ,прийшов гірший ,але населення стало відразу працювати краще? Чи навпаки зеленський як управлінець-кращий,але тоді населення стало працювати гірше Спробуй розвязати цю просту задачку на логіку...якщо звичайно в голові ще щось крім піску залишилось.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 24 бер, 2020 23:02
pesikot написав:Коронавирус. Как после встречи с Зеленским распределили олигархов по Украине Ринат Ахметов - Ивано-Франковская, Львовская, Донецкая, Луганская; плюс города, где он влияет как, например, Кривой Рог; Игорь Коломойский - Запорожская область; Игорь Палица - Волынская область; Виктор Пинчук - Днепропетровская область; Андрей Веревский - Полтавская и Кировоградская области; Юрий Косюк - Винницкая и Черкасская области; Андрей Ставницер - Одесская область; Александр Ярославский - Харьковская область.
Вот и поделили Украину между олигархами.
По крайней мере, это лучше, чем поделить между участниками Квартала-95.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 бер, 2020 23:05
budivelnik написав: detroytred написав:Управленец повлиял на изменение в 10%, но из этого НИКАК НЕ СЛЕДУЕТ, что 90% створили только пересичнi.
Для мене військові пенсіонери відкривають нові математично/економічні закони Був Укравлінець1(+5одиниць) і Населення (95 одиниць) - разом створили 100 Поміняли управлінця1 на управлінця2(-5) Стало Управлінець2(-5)+населення(95)=90 Питання на засипку Це управлінець1-управлінець2=-10 Чи управлінці помінялись ,прийшов гірший ,але населення стало відразу працювати краще? Чи навпаки зеленський як управлінець-кращий,але тоді населення стало працювати гірше Спробуй розвязати цю просту задачку на логіку...якщо звичайно в голові ще щось крім піску залишилось.
Ну тупий.... Этот управленец (точнее его действия) сказываются-влияют на создаваемое не только в тех сегментах, которые упали-выросли (дали минус-плюс), но и в тех, которые не изменились. Так понятно?))) Для Вас, как любителя крайностей, пример из крайности --- убери управленцев вообще и посмотри сколько создадут без них. И то -- это будет сверхприблизительно. Потому что что-то возрастет, что-то упадёт, изменится структура производства. Изменится база сравнения. Но Ваша модель распределения в создаваемом совместно управленцем и остальными -- это Ералаш. Поэтому коллега Puente абсолютно точно заметил, что Ваши картинки нельзя воспринимать серьёзно. Только ералашиками.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 бер, 2020 23:24
airmax78 написав:https://vesti.ua/business/eurolab-palchevskogo-skryl-polozhitelnye-testy-na-koronavirus-vip-klientov?utm_medium=referral&utm_source=kurs_com_ua&utm_campaign=you_can_get_more кто-то еще сомневается в положительном тесте Зе на наркоту? Сцуко, страна конченных далпайопав. PS Надеюсь евролаб этот закроют нах, но перед этим посадят главврача и оштрафуют на пару десятков лямов.
А тих трьох, за умисне поширення зарази?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 24 бер, 2020 23:46
budivelnik написав: detroytred написав:Управленец повлиял на изменение в 10%, но из этого НИКАК НЕ СЛЕДУЕТ, что 90% створили только пересичнi.
Кстати, даже!!! из Вашей!!! ералашной модели прямо видна роль управленца в изменениях -- эти управленцы на 100% обеспечивают увеличение или уменьшение создаваемого при константе от населения. Вы сами моделируете, что управленец обеспечивает все (т.е. 100% изменений. Питання у Вас тупi.... Ведь в Вашей модели население працювало не гiрше, не краще, а однаково -- 95 одиниць створювало.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 бер, 2020 23:57
detroytred написав: budivelnik написав: detroytred написав:Управленец повлиял на изменение в 10%, но из этого НИКАК НЕ СЛЕДУЕТ, что 90% створили только пересичнi.
Этот управленец (точнее его действия) сказываются-влияют на создаваемое не только в тех сегментах, которые упали-выросли (дали минус-плюс), но и в тех, которые не изменились. Так понятно?)))
Поясню на пальцях 1 Я не визначаю конкретну цифру впливу управлінця на успіхи Держави 2 Я визначаю більшою чи меншою може бути ця цифра в залежності від того кращий чи гірший управлінець приходить до керування 3 Ясно , що будь-який керівник не керує усіма процесами ,але точно так само ясно , що якість керівника створює його команда(підбір радників/виконавців) Таким чином Почнемо з початку ПершеЄ Порошенко і Команда які дали можливість Державі створити 3300 млрд ВВП Є Зеленський і Команда які дадуть можливість Державі створити 3000млрд ВВП Ясно що ні Порошенко ні Зеленський самостійно це не створювали , а тому в першому наближенні я з стелі беру три цифри,але так ,щоб з цих цифр створити загальну систему рівнянь з двох рівнянь 95% - створює саме населення +5% - створюють правильні рішення Порошенко і Ко -5% - забирають не правильні рішення Зеленський і КО х=3300 95%х+5%х=3300 95%х-5%х=3000 Як бачимо математична спрощена модель-вірна ДругеЩо буде .якщо я помилився і взяв не вірні вихідні данні... Давайте припустимо що від управлінця залежить не +5/-5 , а +10/-10 Але для перевірки цього припущення ми вмикаємо логіку...і тут стається диво Якщо управлінець керує погано - то результати діяльності населення також погіршуються Якщо управлінець керує добре -то результати населення -покращуються Третє А чи можна розвязати систему рівнянь коли під хорошим керуванням Порошенка, чим краще він керує - тим гірше працбює населення Чи при поганому керуванні Зеленського - чим гірше працює зеленський - тим краще населення. Ось такий простий логічний казус множить на нуль всього протирача штанів і показує його відсталісь. Все ПС Протирач(він же треуголкін0 - ти спочатку озвірій.потім виріши довести мені що я не правий.і обізвавши мене куском і ларьочником - запропонуй(напиши тут) всього два рівняння, які б показали що- Якщо Зеленський керує більше ніж на 10% гірше ніж Порошенко - то населення починає працювати краще-щоб знівелювати косяки Зеленського і КОБо тільки в такому варіантіЗеленський мінус10-населення так як і працювало=90%від результату Порошенко Зеленський мінус20-населення+10,щоб досягнути=90%від результату Порошенко ...... Зеленський мінус70-населення+60,щоб досягнути=90%від результату Порошенко і так далі... таким чином Тобі прийдеться признати , що населення постійно нівелює косяки і чим гірший управлінець - тим краще працює населення Моя ж теза Чим кращий управлінець - тим краще працює населення.але при цьому від управлінця залежить 5% від населення 95%
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 25 бер, 2020 00:05
detroytred написав:Кстати, даже!!! из Вашей!!! ералашной модели прямо видна роль управленца в изменениях -- эти управленцы на 100% обеспечивают увеличение или уменьшение создаваемого при константе от населения.
Так... на 100% але відносно 5%... Тобто управлінці дають можливість населенню працювати так само як воно і працювало ,але при цьому отримати ...на 5% більше.... Все. Якщо ж вам дуже хочеться.я можу складнити формулу Якщо управлінець не заважає - населення створює на 100 одиниць ВВП Якщо управлінець створює своїми рішеннями +5% то і населення може свої 100 одиниць покращити на 5% і таким чином буде створено 110% ВВП Але ніколи вплив управлінця не перевищить більше 10% ВВП ,без внутрішніх змін у населенні.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 25 бер, 2020 00:23
budivelnik Беспросветно туп. Да нет разницы один Порошенко или с Ко. Это понятно сразу, что было нормальное обобщение в виде Управленца. Но Вы суть реалий не второпаете... Вашп модель -- ералашная. Начиная с того, что действия управленца влияют на множество сегментов созданного населением и заканчивая тем, что результат определяется ещё многими факторами. Например, мировой рост экономики дал выхлоп-результат такой, что он обеспечил бы + хоть поганому керувальнику, хоть хуже оаботающему населению. Кроме того - есть фаза развития экономики - если исчерпался ресурс роста в данных условиях или догнали низкую сравнительгую базу, то и прирост будет иным -- при тех же исходниках от управленца, населения. К тому же учёт перекрытия... Вам самому не смешно от ералашиков-то.... Вы в одном случае говорите о влиянии Управленца на всё создаваемое. Начали с этого. С процента влияния относительно всего создаваемого. А потом перескакиваете на % изменений. И с этого винегретного ералаша лепите выводы. Не тупите, а уберите Управленца из процесса совместного створення и тогда приблизительно увидите его % в создаваемом. Кроме Вас никто подобной глупостью не занимается!!! Ералашами.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 бер, 2020 00:35
detroytred написав:Не тупите, а уберите Управленца из процесса совместного створення и тогда приблизительно увидите его % в создаваемом.
. 1 Я не натягую сову на глобус, я розглядаю реалії Сьогодні відсутні процеси без управлінця. 2 Управлінці бувають кращі і гірші в порівнянні з якимось середнім рівнем.. При кращих ріст ВВП -вищий від середнього При гірших - нижчий від середнього (включно з мінусовими величинами) 3 ти запропонував порівняти Порошенко і Зеленського Я погодився Вийшло -під керівництвом Зеленського результат діяльності Держави - гірший на 10% від результатів при Порошенко Чи робить це Зеленського гіршим наприклад від Мадуро? - ні не робить Але нас цікавить вплив управлінця... Якщо управлінець прийняв рішення.після яких виконавці виконали свою роботу ще менш ефективно ніж виконували до цього ... То який вплив управлінця? Всі 100% падіння. чи все таки 100% від падіння мінус вплив від рішень управлінців на інших рівнях... Тобто Президент прийняв погане рішення-але є рівень під Президентом.який може або погіршити рішення Президента, або ввести компенсатори і повністю нівелювати втрати ) Але тоді вийде Втрати Держави в загальному складаються з втрат Держави на усіх рівнях, а за діяльність на кожному з рівнів в кожного своя відповідальність... От і виходить 200 000 чиновників не можуть відповідати за всі 10% падіння ВВП.... Але марксисту по духу,дезертиру по суті - хіба це поясниш Цей мудельман 25 років армійську пайку жер - а в АТО навіть на день не заскочив
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 25 бер, 2020 00:36
budivelnik написав: detroytred написав:Кстати, даже!!! из Вашей!!! ералашной модели прямо видна роль управленца в изменениях -- эти управленцы на 100% обеспечивают увеличение или уменьшение создаваемого при константе от населения.
Так... на 100% але відносно 5%... Тобто управлінці дають можливість населенню працювати так само як воно і працювало ,але при цьому отримати ...на 5% більше.... Все. Якщо ж вам дуже хочеться.я можу складнити формулу Якщо управлінець не заважає - населення створює на 100 одиниць ВВП Якщо управлінець створює своїми рішеннями +5% то і населення може свої 100 одиниць покращити на 5% і таким чином буде створено 110% ВВП Але ніколи вплив управлінця не перевищить більше 10% ВВП ,без внутрішніх змін у населенні.
Ну и к чему этот сферический конь в вакууме?! Заважае- не заважае.. Вы говорили о влиянии. % 5,10 --- с потолка. Так кто же отрицает внутренние изменения у населения? Я Вам лишь указывал на то, что эти внутренние изменения населения тоже находятся под влиянием управленца. Он может их ускорить,затормозить... Естественно в рамках. Моисей водил по пустыне, чтобы быстрее созрели))) А не ждал пока сами.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|