Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
unicdima написав:когда это Купчак был главой Энергоатома?
У тебя совесть есть? Ты считаешь, что на пленках все нормально, так и должно быть? Это честная и порядочная власть? Это нормально, когда братья чиновников сшибают бабки и занимаются кадровыми вопросами, которые в компетенции главы государства? Почему про это в кине ничего не было?
а при чем тут пленки? повторить вопрос? когда это Купчак был главой Энергоатома?
Хто має перед ким звітуватись? Якщо я у Вас щось взяв - я перед Вами маю звітуватись.. А якщо я взяв у себе - віддав Вам.... Хто повинен звітуватись? Той хто віддав своє, чи той хто отримав чуже?
Тому ще раз 1 Якщо у фонд Порошенка йдуть перекази від Порохоботів - Фонд Порошенка має перед ними звітуватись 2 Якщо Фонд Порошенка використовує свої кошти - він не зобовязаний ні перед ким звітуватись.
unicdima написав:це був би такий дієвий піар ще під вибори.
Ви б зхворої голови на здорову не перекладали 92 млн грн - це за березень 2020 У нас зараз ніяких виборів в найближчі пів року не передбачається У нас зараз епідемія.
Фінансову звітність неприбуткові організації зобов’язані подавати до органів Державної фіскальної служби (податкову) і статистики. Бірюков пише про 2млрд за останні 5 років, коли були вибори?
У тебя совесть есть? Ты считаешь, что на пленках все нормально, так и должно быть? Это честная и порядочная власть? Это нормально, когда братья чиновников сшибают бабки и занимаются кадровыми вопросами, которые в компетенции главы государства? Почему про это в кине ничего не было?
а при чем тут пленки? повторить вопрос? когда это Купчак был главой Энергоатома?
Хорошо. Купчак не был назначен главой Энергоатома. Точка. Но ты считаешь это нормально, что брат главы ОП обсуждает вопрос о назначении, обещает протекцию, пишет в инстанции письма, требует за назначение деньги? Это нормально, что глава ОП и президент страны покрывают этого преступника и занимаются преследованием народного депутата, который обнародовал это коррупционное преступление? Я считаю это ненормально. Это моральная деградация зеленой власти и президента.
Эти братья еще с 2014 года не ладят, один миротворец, другой АТОшник, не факт, что был сговор между братьями. Тем более как пишут, записи делал сынок ментовского генерала, который уже палился на провокациях до этого. Подозревают, что пленки якобы выкупил Богдан, обидившись на свое увольнение. Якобы Зеленский даже с претензией звонил Коломойскому, на что Беня отморозился и поклялся, что он не при делах, а Богдан давно сам по себе. Большая политика это гадюшник, одна большая подстава и провокация. Братца Ермака вроде чтоб не мозолил глаза опять отправляют на службу в АТО. А самого Ермака скорее всего через пару месяцев снимут, заменят на Шефира. Такие подпольные расклады гуляют.
freeze написав:Эти братья еще с 2014 года не ладят, один миротворец, другой АТОшник, не факт, что был сговор между братьями. Большая политика это гадюшник, одна большая подстава и провокация. Братца Ермака вроде чтоб не мозолил глаза опять отправляют на службу в АТО. А самого Ермака скорее всего через пару месяцев снимут, заменят на Шефира. Такие подпольные расклады гуляют.
Нормальный бы президент в первый же день уволил этого довбню и отправил бы их обоих в АТО или в тюрьму. Пусть там сами разбираются, а не подрывают мой авторитет и авторитет страны. А вместо этого он встал на сторону защиты коррупционера (мошенника) и организовал травлю Лероса. Мне пох отношения между этими братьями. Но вся эта история и поведение президента - позор. Голобородько бы так низко никогда не поступил!
flyman написав: ... Я, этнический армянин, уверен, что мы, инородцы, не должны первенствовать во властных структурах. Мы должны лишь помогать украинцам строить современное государство; подставлять им свое плечо. Президентская булава, ВР, Кабмин, губернаторские кресла и силовые структуры - все это должно быть в сфере деятельности исключительно этнических украинцев... Артур Балаев, писатель, лауреат Международной литературной премии "За мир и гуманизм"
Хто має перед ким звітуватись? Якщо я у Вас щось взяв - я перед Вами маю звітуватись.. А якщо я взяв у себе - віддав Вам.... Хто повинен звітуватись? Той хто віддав своє, чи той хто отримав чуже?
Тому ще раз 1 Якщо у фонд Порошенка йдуть перекази від Порохоботів - Фонд Порошенка має перед ними звітуватись 2 Якщо Фонд Порошенка використовує свої кошти - він не зобовязаний ні перед ким звітуватись.
Ви б зхворої голови на здорову не перекладали 92 млн грн - це за березень 2020 У нас зараз ніяких виборів в найближчі пів року не передбачається У нас зараз епідемія.
Фінансову звітність неприбуткові організації зобов’язані подавати до органів Державної фіскальної служби (податкову) і статистики. Бірюков пише про 2млрд за останні 5 років, коли були вибори?
1 Неприбуткові організації зобов’язані подавати повну фінансову звітність: Баланс, Звіт про фінансові результати, Звіт про рух грошових коштів, Звіт про власний капітал та Примітки до фінансової звітності. 2 А звідки ти взяв що вони не подавали звітів? 3 Наприклад тут написано наступне
https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/2432725-prezident-prozvituvav-pro-dohodi-i-vidatki-na-blagodijnist-za-4-roki-majze-milard.html Близько двохсот мільйонів гривень у 2017 році склали витрати на благодійну діяльність, як-то: соціальні, культурні, медичні програми, підтримка армії. Вони не відображені у декларації на тій підставі, що подібна діяльність здійснювалася не фізичною особою, а всеукраїнською організацією «Благодійний Фонд Порошенка» та юридичними особами, бенефіціарним власником яких є Петро Порошенко і які зазначені в його електронній декларації.
Загальна сума подібних витрат на соціальну благодійність та зміцнення обороноздатності країни за період з 2014 по 2017 включно перевищила 800 мільйонів гривень.
Протягом 2017 року Петро Порошенко не отримував дивідендів від підприємств, кінцевим бенефіціаром яких він є.
Як відомо, свою частку в найбільшому активі, корпорації «Рошен», Петро Порошенко передав у довірчу власність «Ротшильд», всесвітньо відомій компанії з бездоганною репутацією. Минулого року, згідно відповіді на запит Прес-служби Адміністрації Президента, бюджети різних рівнів отримали від «Рошену» 1 мільярд 188 мільйонів гривень податків, зборів, єдиного соціального внеску та митних платежів. За 2014-17 роки сума таких платежів склала 4 мільярди 466 мільйонів гривень.
Щоб уникнути дурних запитань 1 - ця інформація за 2014-2017 - а був ще й 2018-2019-2020 2 - 4,466 млрд з Рошену - це не благодійність-це податки/збори.
А я ще раз звертаю увагу на 92 млн в березні 2020... Тому про 2 млрд - читаємо в попередньому повідомленні А про 92 млн ?