Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
акурт, з чого ти взяв, що " застрягла чудова дача за 100 км від Києва."? як застрягла? куди застрягла? чого застряла? я що ріелтор чи продаван дачних будинків? це ти застряв і грошима і майном і фізично тілом в Туреччині, і тепер сидиш як миша в пастці, навіть пікнути боїшся туркам.
Меле, як небіжка ногами.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 08 кві, 2020 14:14, всього редагувалось 1 раз.
Не можу повірити, що у Вас вистачило розуму продати хоч за щось. Не таїться - розкажіть, чи то правда, і як саме продалося. Це на тему гілки.
P.S. Реально забавно, но у Франта очередная ошибка: нет азербайджанской пословицы "Золото і гарну дівчину - не показуй нікому!" - если бы он хоть раз был в Азербайджане, то знал бы, что лицо девушки НЕ видит даже жених. И родители девушки её никому не показывают. Есть такая (реально): "Добро есть от Бога, а зло - от чёрта".
Востаннє редагувалось akurt в Сер 08 кві, 2020 14:23, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Не можу повірити, що у Вас вистачило розуму продати хоч за щось. Не таїться - розкажіть, чи то правда, і як саме продалося. Це на тему гілки.
Для чого продавати дачу недалеко від Києва в межах руху електрички, якщо я ще маю плани її використовувати час від часу? Може як Кошастий збираюся там пересидіти БП.
Ну ось, а то не маю, не застрягла, не продаю, не знаю, не чув...
Тоді ще цікавіше: - який сенс в збереженні того, до чого не маєте доступ: авто у вас не було і немає, електрички не ходять; "недалеко" - то 100 км же... - чи не варто було перед від"їздом до Польші продати та не платити там 2 роки польским панам орендну плату - гадаю, варто було то порахувати. Рахували - ні?
Востаннє редагувалось akurt в Сер 08 кві, 2020 14:28, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Ну ось, а то не маю, не застрягла, не продаю, не знаю, не чув...
Тоді ще цікавіше: - який сенс в збереженні того, до чого не маєте доступ: авто у вас не було і немає, електрички не ходять; "недалеко" - то 100 км же... - чи не варто було перед від"їздом до Польші продати та не платити там 2 роки польским панам орендну плату - гадаю, варто було то порахувати. Рахували - ні?
А ти чому, коли сідаєш дупою в авто та їдеш вна неньку не продаєш турецьку прєлєсць, ти ж поки вна Україні турецькою квартирою не користуєшся, тільки гроші їсть. Гадаю, варто було то порахувати. Рахували - ні?
А чому машину зараз не продаси. Їздити нема куди зараз, карантин. Так би продав а гроші на депозиті працювали. А так машина ржавіє. Гадаю, варто було то порахувати. Рахували - ні?
А пес, жре, линяє, сере... Одні збитки. Гадаю, варто було то порахувати. Рахували - ні?
Востаннє редагувалось flyman в Сер 08 кві, 2020 14:36, всього редагувалось 1 раз.
Франт, если бы Вы бывали хоть один раз в жизни в Азербайджане, то знали бы что женщины не носят то, что вы написали, а накидывают шаль, а на голову чадру. Франт, ну реально, что не пост - то ошибки и заблуждения: "Слышал, что пуделей стригут, да не знал, как стригут" (Азербайджанская пословица, рассказанная мне в Баку).
Флайман, ну вот только начнете карабкаться на пьедестал - сразу падаете. Я НЕ продаю свою квартиру в Атнталии. НЕ_ПРО_ДАЮ. Я в ней живу. С женой. Почувствуйте разницу: вы же НЕ продаёте свой цоколь и Не живете с женой, брошенной в Тернополе.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 08 кві, 2020 14:38, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Франт, если бы Вы бывали хоть один раз в жизни в Азербайджане, то знали бы что женщины не носят то, что вы написали, а накидывают шаль, а на голову чадру. Франт, ну реально, что не пост - то ошибки и заблуждения: "Слышал, что пуделей стригут, да не знал, как стригут" (Азербайджанская пословица, рассказанная мне в Баку).
Флайман, ну вот только начнете карабкаться на пьедестал - сразу падаете. Я НЕ продаю свою квартиру в Атнталии. НЕ_ПРО_ДАЮ.
Так чому мені свої поради даєте?
НЕ ПРОДАЮ ДАЧУ. ДАЧУ НЕ ПРОДАЮ. #ДАЧУНЕПРОДАЮ Н Е П Р О Д А Ю Д А Ч У ! ! !
Ну вот и отлично. Мне было интересно чисто с той точки зрения, о которой Вы страниц 5 назад сказали: ДИВЕРСИФИКАЦИЯ. Тут тоже у Вас не получилось. Понятно.
akurt написав:если бы Вы бывали хоть один раз в жизни в Азербайджане, то знали бы что женщины не носят то, что вы написали, а накидывают шаль, а на голову чадру.
1) Бував, так 2) Убогий, я не писав, що носять азербайджанські жінки. Ще раз уважно почитай:
Frant написав:[ Є таке книжкове видання, ще радянської епохи "Прислів,я та приказки народів світу". Кілька десятків книжечок карманного формату. В тому числі і азербайджанські. Варто почитати хвальку. Сторінка 79. "Дівчину та золото - нікому не показуй!"
3) подумай краще, наш "мислитель", любитель депозитів і незрілих лимонів, коли турки ввалять спецподаток для негромадян Турецької республіки на операції з нерухомістю? Плюс податок на утримання житла для негромадян Туреччини.
akurt написав:Ну вот и отлично. Мне было интересно чисто с той точки зрения, о которой Вы страниц 5 назад сказали: ДИВЕРСИФИКАЦИЯ. Тут тоже у Вас не получилось. Понятно.
Не мели дурниць. Я тобі що маю відчитуватися? То що я запланував, потихеньку плани просуваються. Застряв у Туреччині, радій морю, сонцю, погоді, пташекам, песикам... Чого тебе ковбасить? Пролетів на депозитах? Поклав $18000, а забрав $16000? Попав на нерухомості? Взяв за $100000, а продати не можеш і за $50000? У звязку з кризою накрилися клієнти, нема кого консультувати по нерухомості? У зв"язку з падінням ФР погорілки заощадження в акціях? Чи все це разом?